$close

Filter

Visa resultat

Se kandidatprogram i Mat och dryck-verksamheter i Asien 2022

En kandidatexamen är en fyraårig grundexamen och är en standard för högre utbildning i större delen av världen. Kandidatexamen kan tjänas på statliga universitet, vid privata universitet, på community college och via online universitet.Studenter som fullföljer en del av sin examen i Asien växer i antal. För närvarande, den andra och den tredje största ekonomierna i Asien. Utan begr… Läs mer

En kandidatexamen är en fyraårig grundexamen och är en standard för högre utbildning i större delen av världen. Kandidatexamen kan tjänas på statliga universitet, vid privata universitet, på community college och via online universitet.

Studenter som fullföljer en del av sin examen i Asien växer i antal. För närvarande, den andra och den tredje största ekonomierna i Asien. Utan begränsning, har eleverna beskrivit sin tid i Asien som den bästa upplevelsen i deras liv. Idag, tre av de fyra mest befolkade länderna i världen finns i Asien: Kina, Indien och Indonesien.

Se alla kandidatprogram i Mat och dryck-verksamheter i Asien 2022

Läs mindre
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Sunway University
Shah Alam, Malaysia

BSc (Hons) i Culinary Management integrerar erfarenhetslärande med akademisk rigor för att förbereda dig för den konkurrenskraftiga matindustrin.

BSc (Hons) i Culinary Management integrerar erfarenhetslärande med akademisk rigor för att förbereda dig för den konkurrenskraftiga matindustrin. -
BSc
Heltid
3 år
Engelska
Campusstudier
 
Gugusan University Malaysia
Kuala Lumpur, Malaysia

Programmet Bachelor of Culinary Arts Management (Hons) är utformat för att utveckla dem som har valt att driva och främja sin karriär inom kulinarisk konst.

Programmet Bachelor of Culinary Arts Management (Hons) är utformat för att utveckla dem som har valt att driva och främja sin karriär inom kulinarisk konst. -
Kandidatexamen
Engelska
Campusstudier
 
Kalayaan College
Quezon City, Filippinerna

Bachelor of Science in Hotel and Restaurant Management (BSHRM) -programmet är en 4-årig kurs som är utformad för att förse studenterna med nödvändig kunskap, färdigheter och a ... +

Bachelor of Science in Hotel and Restaurant Management (BSHRM) -programmet är en 4-årig kurs som är utformad för att förse studenterna med nödvändig kunskap, färdigheter och attityd som förberedelse för att gå med i gästbranschen antingen som en del av den viktiga mänskliga resursen i deras valda områden på hotell, orter, restauranger eller catering eller när de startar eget företag inom något av dessa områden. -
BSc
Engelska
Campusstudier
 

Få ett stipendium på upp till 10 000,00 

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium.
جامعة القدس
Abu Dis, Palestina

Livsmedelsindustrin är beroende av ett brett spektrum av processer för att tillverka den stora mängden mat vi ser idag. Livsmedelsteknik använder principerna kemi, mikrobiolog ... +

Livsmedelsindustrin är beroende av ett brett spektrum av processer för att tillverka den stora mängden mat vi ser idag. Livsmedelsteknik använder principerna kemi, mikrobiologi och teknik för att designa livsmedelsprocesser. Undervisningsplanen för Food Engineering Department fokuserar på att förse studenten med de färdigheter och begrepp som är relaterade till livsmedelsteknik och teknik, som fokuserar på att utveckla nya livsmedelsprodukter, utforma processer för att producera dessa livsmedel, välja förpackningsmaterial, studera hållbarhet och sensorisk utvärdering av produkten. Utformning och kontroll av verksamheter i livsmedelsfabriker, metoder för produktion av funktionella livsmedel, kvalitetskontroll av livsmedelsprodukter, förutom att hantera livsmedelsfabriker och metoder för marknadsföring av livsmedelsprodukter. Förutom de mikrobiologiska och kemiska testerna studerar matteknikstudenter grundläggande fenomen som är direkt relaterade till produktion av livsmedelsprodukter och deras egenskaper. Institutionens undervisningsplan kvalificerar sina akademiker att genomföra flera och varierande uppgifter inom livsmedelsindustrin som har förvandlats till en industri som kombinerar högteknologi och flera processer baserade på biokemi och teknik. Food Engineering Department kännetecknas av det faktum att det kommer att kvalificera sin examen att arbeta inom bioteknik (bioteknik) och livsmedelsindustriteknik. Förutom att arbeta inom olika delar av livsmedelsindustrin och biotekniken kommer institutionens akademiker att vara kvalificerade att arbeta även inom läkemedels- och kosmetikindustrin och inom forskningsområdena inom forskningsinstitutioner som är intresserade av biovetenskap och miljöteknik. De kommer också att kunna arbeta vid institutioner som berör kontrollen av livsmedels- och bioteknikindustrin (Institutionen för standarder och metrologi) De kommer också att kunna arbeta i konsultföretag som arbetar med livsmedels- och miljöutveckling. -
Kandidatexamen
Arabiska
Campusstudier
 
Panyapiwat管理学院
Bang Talat, Thailand

Världens befolkning ökar med ökande efterfrågan på mat. Djuruppfödningsverksamheten är ett mellanvattenföretag i försörjningskedjan som spelar en viktig roll. Serverar att pro ... +

Världens befolkning ökar med ökande efterfrågan på mat. Djuruppfödningsverksamheten är ett mellanvattenföretag i försörjningskedjan som spelar en viktig roll. Serverar att producera och mata kvalitetskött till livsmedelsindustrin. Från visionen att vara "Världens kök" idag, djuruppfödning och livsmedelsbearbetningsstilar Med modern teknik, säker och miljövänlig. -
Kandidatexamen
Engelska, Kinesisk, Thai
 
國立高雄酒店與旅遊大學
1號, Taiwan

Avdelningen grundades i februari 1985. Skolan grundades. Den första inskrivningen av 50 studenter i vårklassen på den andra juniorhögskolan baserades på oberoende inskrivning. ... +

Avdelningen grundades i februari 1985. Skolan grundades. Den första inskrivningen av 50 studenter i vårklassen på den andra juniorhögskolan baserades på oberoende inskrivning. I februari i Kina registrerades 50 studenter i nattavdelningen för det andra juniorhögskolan. I augusti 1989 uppgraderades avdelningen för livsmedels- och dryckesförvaltning i samarbete med omstruktureringen av skolan för att inrätta avdelningen för livsmedels- och dryckesförvaltning och rekryterade 100 studenter från den första dagavdelningen. I augusti 1991 började man rekrytera 50 studenter till den första dagavdelningen. Fangfang yrkesverksamma inom mat och dryck. -
Kandidatexamen
Engelska, Kinesisk
 
جامعة رجب طيب أردوغان
Rize, Turkiet

Syftet med detta program; lösa problem inom gastronomi och kulinarisk konst; analysera, utforma och förbättra service- och kvalitetsfrågor; skapa karriärplaner relaterade till ... +

Syftet med detta program; lösa problem inom gastronomi och kulinarisk konst; analysera, utforma och förbättra service- och kvalitetsfrågor; skapa karriärplaner relaterade till affärslivet; kommer att kunna förnya sig med medvetenheten om livslångt lärande; att dela och sprida kunskap och erfarenhet, att utbilda turistpersonal som kan göra akademiska studier om produktion av universell kunskap. -
Kandidatexamen
Turkiska
Campusstudier
 
Tokyo Kasei Gakuin University
Machida, Japan

Baserat på dietisters kunskaper och färdigheter, och genom att införliva ett brett spektrum av kulturer som näringsliv och utbildning, förmågan att upptäcka och lösa olika mat ... +

Baserat på dietisters kunskaper och färdigheter, och genom att införliva ett brett spektrum av kulturer som näringsliv och utbildning, förmågan att upptäcka och lösa olika matrelaterade problem och förmågan att skapa och föreslå "mat som praktiserar välmående liv" Nourish . Det finns också många praktiska program i samarbete med lokala samhällen och företag. Efter examen kommer fältet att expandera inte bara till dietistområdet utan också till livsmedelsbranschen, samordnaren och utbildningen. -
Kandidatexamen
Japansk
Campusstudier
 
Le Cordon Bleu University Kobe - Tokyo
Kobe, Japan

Entreprenörskap och företagsledning: Att utveckla en god förståelse för entreprenörskap och entreprenörsprocessen och att ge studenterna möjlighet att konceptualisera och pla ... +

Entreprenörskap och företagsledning: Att utveckla en god förståelse för entreprenörskap och entreprenörsprocessen och att ge studenterna möjlighet att konceptualisera och planera utvecklingen av antingen ett hotell, restaurang, mat, vin, turism, gästfrihet eller evenemangsrelaterad verksamhet ur ett entreprenörsperspektiv. Introduktion till entreprenörskap och entreprenörsutvecklingsteori om entreprenörs tänkesätt och egenskaper Etiska, sociala och hållbara metoder Pathways till entreprenörsföretag Branschen och organisationen Marknadsföringsplanen Ekonomi: Kontanter; Uppstartskostnader; Resultat och förlust 2. Kost- och matkostnadskontroll: en översikt över branschen och chefen som hanterar intäkter och kostnader som hanterar livsmedelsproduktionsprocessen Mat- och dryckespriser Meny Analys Arbetskostnadskontrollstandarder Diskrimineringslagar, mobbning på arbetsplatsen och trakasserier Intäktskontroll och användning av Teknik 3. Livsmedelskvalitetshantering: Vad är livsmedelskvalitet? Livsmedelsproduktion och konserveringskontroll av allergener i livsmedel Utveckla ett livsmedelssäkerhetsprogram Stödjande dokument i ett livsmedelssäkerhetsprogram Granskning av ett livsmedelssäkerhetsprogram 4. Restaurangbegrepp: Restaurangkoncept och målmarknader Plats, plats, platsmarknadsföring Menyn och menyplanering Principerna för Restaurangdesign och layout Utrustning av kök och barer Finansplanen och juridiska skyldigheter Affärsplanen -
Kandidatexamen
Japansk
Internet
 
Antalya Bilim University
Antalya, Turkiet

Gastronomi och kulinariska konster innehåller en filosofi för konst och kultur samt att vara en vetenskap om att äta-dricka. Culinary Arts, som länge varit bland programmen fö ... +

Gastronomi och kulinariska konster innehåller en filosofi för konst och kultur samt att vara en vetenskap om att äta-dricka. Culinary Arts, som länge varit bland programmen för olika internationella universitet och institut, har också varit en samlingspunkt i Turkiet. Det faktum att kulturstrukturen förändras och turismen är den snabbast utvecklade sektorn i Turkiet har spelat en viktig roll i detta resultat. -
Kandidatexamen
Heltid
8 månader
Engelska
Sep 2022
Campusstudier
 
Mapúa Institute of Technology
Manila, Filippinerna

Detta program är utformat för att integrera teori och teknisk kompetens för att ge de studerande med en stark ledning och service

Detta program är utformat för att integrera teori och teknisk kompetens för att ge de studerande med en stark ledning och service -
BSc
Heltid
Engelska
Nov 2022
Campusstudier