close

Filter

Visa resultat

Jämför kandidatprogram i Manusskrivande på deltid i Asien 2021

Man tar en kandidatexamen genom att slutföra ett studieprogram vid det universitet eller den högskola man väljer att studera vid. Att göra detta kan ta tre till sju år beroende på var man studerar någonstans. Studien av manus syftar till att förstå de färdigheter och tekniker som ligger bakom skapandet av framgångsrika skript. Eleverna får lära sig att skriva för annonser, tv-program… Läs mer

Man tar en kandidatexamen genom att slutföra ett studieprogram vid det universitet eller den högskola man väljer att studera vid. Att göra detta kan ta tre till sju år beroende på var man studerar någonstans.

Studien av manus syftar till att förstå de färdigheter och tekniker som ligger bakom skapandet av framgångsrika skript. Eleverna får lära sig att skriva för annonser, tv-program, filmer, korta videofilmer eller andra produktioner.

Asien är världens 's största och folkrikaste världsdel, som ligger främst i de östra och norra halvklotet. Det täcker 8,7% av jordens 's totala yta och omfattar 30% av sin landyta.

Börja idag Bästa kandidatprogrammen i Manusskrivande på deltid i Asien 2021

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
All-Russian State Institute Of Cinematography Of S.A. Gerasimov (VGIK)
moskva, Ryssland

Institutionen för biodrama, manusförfattning och filmvetenskap fakulteten förbereder dramatiker, examen kandidatexamen.

Institutionen för biodrama, manusförfattning och filmvetenskap fakulteten förbereder dramatiker, examen kandidatexamen. -
Kandidatexamen
Heltid
Deltid
4 - 5 år
Ryska
Sep 2021
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här