327 Kandidat Program i Malaysia for 2024

Kandidat Program i Malaysia for 2024Filter
    • Kuala Lumpur, Malaysia

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Detta unika 4-åriga redovisningsprogram har utvecklats i samarbete med Certified Practicing Accountants (CPA Australia). Programmet är utformat för att ge en kortare väg för studenterna att få yrkeskvalifikationer och erkännande. Efter slutförandet av de sex CPA professionella segmenten under det sista året (år 4), kommer studenterna att tilldelas UniRazak Bachelor of Accounting (Hons) ackrediterad

    • Petaling Jaya, Malaysia

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Bachelor of Computer Science (Intelligenta Systems) (Hons)-programmet utrustar studenterna med ett brett utbud av kunskaper och tekniska färdigheter i väsentliga fakta, koncept, principer och teorier relaterade till artificiella intelligenta system. Studenter kommer att studera moduler med fokus på intelligenta system, datavetenskap och analys, maskininlärning, IoT och intelligent systemintegration, naturligt språkbehandling och mobilplattformsprogrammering.

    • Sharjah, Förenade arabemiraten
    • Lagos, Nigeria
    • + 14 more

    Heltid, Deltid

    24 månader

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Det dubbla certifieringsprogrammet är utformat för studenter som vill inleda en professionell karriär inom affärer och företagsledning. Den här företagsledningskursen hjälper dig att utveckla analys- och utvärderingsfärdigheter som kan tillämpas på verkliga situationer. Du kommer att utveckla din kunskap och förståelse för de olika funktionella affärsområdena, inklusive ledning, marknadsföring, personalresurser, ekonomi och verksamhetsledning inom ett globalt sammanhang. Du kommer också att utrustas med de färdigheter som krävs för att lyckas i affärer, såsom entreprenörskap, digital kompetens, samarbetsarbete och kommunikationsförmåga.

    • Kuala Lumpur, Malaysia

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    En kandidatexamen i petroleumteknik (drift och säkerhet) med ett utmärkelsesprogram som tillämpar teknisk teknik inom olja och gas (drift och säkerhet) i nedströmsanläggningar. Producera mångsidig ingenjör och teknolog med tillräcklig teoretisk kunskap och teknisk förmåga att arbeta på olje- och gasanläggningar nedströms.

    • Kuala Lumpur, Malaysia

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Studenter på BSc (Hons) i programvaruteknik kommer att lära sig grundläggande färdigheter som krävs av alla IT-proffs, och den grundläggande förståelsen för programmering, problemlösningskunskaper, algoritmiska färdigheter, matematiska tekniker och systemanalys och design.

    • Chukai, Malaysia

    Heltid

    På Campus

    Engelsk

    Ingenjör Technology (Honours) Mekatronik vid TATI Högskolan betonar på grundläggande elektriska och elektroniska kurser såsom kretsteori, elektroniska system, digital elektronik, mikrokontroller och inbyggda system.

    • Shah Alam, Malaysia

    Heltid

    8 terminer

    På Campus

    Engelsk

    Institutionen för elektriska och elektroniska Engineering grundades 1996 och har vuxit snabbt sedan dess.

    • Johor Bahru, Malaysia
    • Southampton, Storbritannien

    Heltid

    4 år

    Blandad, På Campus

    Engelsk

    Aeronautics och Astronautics värld är en otroligt dynamisk och innehåller nyskapande design med noggrann forskningsmetodik. En Ming i Flygteknik och Astronautics med University of Southampton Malaysia kommer att förbereda dig för att designa framtida flygplan, motorer, satelliter och andra rymdfarkoster.

    • Kuala Lumpur, Malaysia

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Vårt program inser den ständigt föränderliga naturen inom kommunikationsområdet och syftar till att förbereda studenterna med nödvändiga färdigheter och kunskaper och viktigast av allt att vårda dem att bli effektiva kommunikatörer för framtiden.

    • Kajang, Malaysia

    Heltid

    På Campus

    Engelsk

    Elektronik är ett snabbt växande område. Programmet är förstärkt med praktisk erfarenhet och industriell placering med etablerade industrier. Den elektronik Programmet är utformat för att förbereda dig för en karriär som helst i världen.

    • Shah Alam, Malaysia
    • George Town, Malaysia

    Heltid

    På Campus

    Engelsk

    Denna Kandidat program som erbjuds av Institutionen för ekonomisk och mänskliga resurser under College of Business Management och redovisning är anpassad speciellt för studenter som är intresserade av att göra karriär i den nya globala fastställandet av internationella företag. Detta program är också utformad för att ge studenterna med näringslivet och ledarförmåga, språkkunskaper och kulturell medvetenhet som krävs för att lyckas i en sådan internationell affärsmiljö. Dessutom erbjuder graden en spännande mix av företag och förvaltning ämnen, plus att studera ett språk, obligatorisk för det första året och som tillval därefter. Med en extra språk med blandning av ledningskompetens, kommer utexaminerade kunna säkra goda utsikter på arbetsmarknaden kommer också att ha möjlighet att bedriva en högre grad.

    • Shah Alam, Malaysia

    Heltid

    På Campus

    Engelsk

    Detta program kommer att utbilda studenter för att analysera företagets kommunikationsfrågor från den akademiska och praktiska perspektiv och utbilda studenter för att kommunicera effektivt i näringslivet, vare sig det lokala och globala.

    • Durian Tunggal, Malaysia

    Heltid

    På Campus

    Kursen behandlar frågor och begrepp som inramning av satsningar i form av människor, möjligheter, sammanhang och affär. Eleverna kommer att utrustas med ledningen, teknik och technopreneurship kunskap.

    • Shah Alam, Malaysia
    • Kuala Lumpur, Malaysia
    • + 1 more

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    BAC erbjuder Storbritanniens Transfer Programme (Business) där eleverna ges möjlighet att komplettera antingen en 1 + 2 (1 år på BAC och 2 år vid ett partneruniversitet) eller en 2 + 1 (2 år på BAC och 1 år vid en partneruniversitet).

    • Batu Pahat, Malaysia
    • Subang Jaya, Malaysia

    Heltid

    På Campus

    Engelsk

    INTI Centre of Art & Design (ICAD) är vår helt nya fakulteten vid Inti Subang Campus, som erbjuder karriärfokuserade program backas upp av state-of-the-art faciliteter, starka bransch länkar och globala resurser för en verkligt världsklass utbildning.