close

Filter

Visa resultat

Se kandidatprogram i Livsmedelsvetenskap i Turkiet 2021

Kandidatexamina från ackrediterade högskolor och universitet kan vara viktiga trappsteg mot en framgångsrik karriär.Den vanligaste typen av grundutbildningen är en ungkarl 's examen, vanligen beviljas efter fyra års framgångsrik studieUniversiteten i Turkiet ger antingen två eller fyra års utbildning för grundutbildningen, medan forskarutbildningen varar i minst två år. Det finns… Läs mer

Kandidatexamina från ackrediterade högskolor och universitet kan vara viktiga trappsteg mot en framgångsrik karriär.Den vanligaste typen av grundutbildningen är en ungkarl 's examen, vanligen beviljas efter fyra års framgångsrik studie

Universiteten i Turkiet ger antingen två eller fyra års utbildning för grundutbildningen, medan forskarutbildningen varar i minst två år. Det finns cirka 820 högskolor i Turkiet inklusive 76 universitet med en total student registrering av över 1 miljon. Kvaliteten på utbildningen vid de turkiska universiteten varierar kraftigt, en del ge utbildning och resurser i nivå med internationellt kända skolor.

De mest populära kandidatprogrammen i Livsmedelsvetenskap i Turkiet 2021

Läs mindre
format_list_bulleted Filter
Antalya Bilim University
Antalya, Turkiet

Gastronomi och kulinariska konster innehåller en filosofi för konst och kultur samt att vara en vetenskap om att äta-dricka. Culinary Arts, som länge varit bland programmen fö ... +

Gastronomi och kulinariska konster innehåller en filosofi för konst och kultur samt att vara en vetenskap om att äta-dricka. Culinary Arts, som länge varit bland programmen för olika internationella universitet och institut, har också varit en samlingspunkt i Turkiet. Det faktum att kulturstrukturen förändras och turismen är den snabbast utvecklade sektorn i Turkiet har spelat en viktig roll i detta resultat. -
Kandidatexamen
Heltid
8 månader
Engelska
Sep 2021
Campusstudier
 
Gaziosmanpaşa University
Tokat, Turkiet

Numera, med den framåtskridande tekniken och förändrade kundernas preferenser, bör de rätter som tillagas i tallrikarna tilltala ögat innan de matas.

Numera, med den framåtskridande tekniken och förändrade kundernas preferenser, bör de rätter som tillagas i tallrikarna tilltala ögat innan de matas. -
Kandidatexamen
Engelska, Turkiska
Sep 2021
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här