$close

Filter

Visa resultat

Jämför kandidatprogram i Livsmedelsvetenskap på distans i Sydamerika 2022

En kandidatexamen utfärdas till studenter som uppfyller de nödvändiga kraven vid den högskola eller det universitet de studerar vid. Kraven omfattar tre till sju års studier med specifik fokus på ett ämne, det som vanligen kallas studentens "major", eller huvudämne.Distansutbildning är en metod för att leverera utbildning till elever som inte är fysiskt närvarande på campus. Olika und… Läs mer

En kandidatexamen utfärdas till studenter som uppfyller de nödvändiga kraven vid den högskola eller det universitet de studerar vid. Kraven omfattar tre till sju års studier med specifik fokus på ett ämne, det som vanligen kallas studentens "major", eller huvudämne.

Distansutbildning är en metod för att leverera utbildning till elever som inte är fysiskt närvarande på campus. Olika undersökningar har visat att distansutbildning program kan vara så effektiva som konventionella klassrummet program ibland ännu bättre!

Sydamerika Det gränsar i väster av Stilla havet och i norr och öster av Atlanten, Nordamerika och det karibiska havet ligger i nordväst. Den innehåller tolv suveräna stater Argentina, Bolivia, Brasilien, Chile, Colombia, Ecuador, Guyana, Paraguay, Peru, Surinam, Uruguay och Venezuela - och två icke-statliga områden - Franska Guyana, ett utomeuropeiskt territorium Frankrike, och Falklandsöarna , ett brittiskt territorium. Utöver detta, kan Trinidad och Tobago och theABC öar i Nederländerna också betraktas som en del av Sydamerika.

Börja idag Bästa kandidatprogrammen i Livsmedelsvetenskap på distans i Sydamerika 2022

Läs mindre
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Mausi Sebess
Vicente López, Argentina

Bli en Professional Baker of excellence med det mest kompletta programmet i Latinamerika på ett accelererat sätt på bara 5 månader. Du kommer att lära dig att göra olika slags ... +

Bli en Professional Baker of excellence med det mest kompletta programmet i Latinamerika på ett accelererat sätt på bara 5 månader. Du kommer att lära dig att göra olika slags nationella och internationella bröd, samt moderna och avantgarde skapelser. Kursen bör kompletteras med vår bok "Professional Bakery Techniques" skriven av Paulo Sebess, vår direktör, expert på internationellt bageri och vinnare av internationella utmärkelser. Klasserna är 100% online, med steg-för-steg-förklaringar och inspelade i HD-videor så att du inte missar en enda detalj av förberedelserna och teknikerna. Du kommer också att komplettera ditt lärande med kurserna Säkerhet och hygien på arbetsplatsen och livsmedelshantering, Nutrition, Pizzor och Empanadas. Mausi Sebess är det enda institutet som levererar MasterChef -certifikat. -
Kandidatexamen
Spanish (Argentina)
Internet
 
NOUN Eventos
Buenos Aires, Argentina

Allestädes närvarande i matjournalistikens värld kräver objektivitet och stil. Den senaste trenden med bloggar och specialiserade publikationer för att marknadsföra och dokume ... +

Allestädes närvarande i matjournalistikens värld kräver objektivitet och stil. Den senaste trenden med bloggar och specialiserade publikationer för att marknadsföra och dokumentera en konkurrenskraftig och innovativ bransch kräver en dokumentärfilmprofil som går utöver den dagliga reportern eller korrespondenten. Enhet 1: Gastronomisk journalistik Vetenskapen och konsten att laga mat Historia och dess kulinariska huvudpersoner Gourmetens yrke: tekniker och färdigheter Den kulinariska berättelsen: den gastronomiska journalistens profil och förmågan hos Savoir vivre Den väsentliga litteraturen i regional gastronomi Skillnaden mellan teknik och konst när man skriver om gastronomi -
BA
Spanish (Argentina)
Internet
 
Mausi Sebess
Vicente López, Argentina

Bli en professionell konditor av excellens som behärskar alla nödvändiga tekniker för att arbeta i de bästa konditorierna i världen på bara 5 månader. Klasserna är 100% online ... +

Bli en professionell konditor av excellens som behärskar alla nödvändiga tekniker för att arbeta i de bästa konditorierna i världen på bara 5 månader. Klasserna är 100% online, med steg-för-steg-förklaringar, inspelade i högupplösta videor, som visar dig alla detaljer, så att du lär dig att göra klassiska och moderna söta förberedelser, kakor, petits gâteaux, petits fours och desserter på tallriken, som ingen annan sida. Du kommer också att komplettera ditt lärande med kurser om säkerhet och hygien på arbetsplatsen och livsmedelshantering, näring, drycker och sprit och introduktion till vinvärlden. Mausi Sebess är det enda institutet som erbjuder MasterChef -certifikat. -
Kandidatexamen
Spanish (Argentina)
Internet