$close

Filter

Visa resultat

Se kandidatprogram i Livsmedelsvetenskap på distans i Kobe, Japan 2022

En Bachelor 's examen kan leda pedagogiska dörrar, ge möjlighet till avancemang, eller lägga grunden för att uppnå en avancerad examen. Vårt mål är att hjälpa blivande studenter navigera processen programval framgångsrikt. Vi gör det enkelt genom att effektivisera sökandet.Medan distanskurser har förfallodatum som måste uppfyllas, det är en fantastisk affär för efterlevnad s… Läs mer

En Bachelor 's examen kan leda pedagogiska dörrar, ge möjlighet till avancemang, eller lägga grunden för att uppnå en avancerad examen. Vårt mål är att hjälpa blivande studenter navigera processen programval framgångsrikt. Vi gör det enkelt genom att effektivisera sökandet.

Medan distanskurser har förfallodatum som måste uppfyllas, det är en fantastisk affär för efterlevnad så att när du kan utföra uppdrag när du studerar på distans. Med online-alternativet, kan du avsluta diskussionsgrupp som krävs för att återgå till arbetet och sedan gå efter jobbet om det behövs. Distanskurser kan tas på den ort som du har tillgång till Internet. Du kan även fylla i klasser från Internet loungen i alla hotell runt om i världen om du behöver en semester.

Japan är en önation i Östasien. Beläget i Stilla havet, ligger det till öst av havet av Japan, Kina, Nordkorea, Sydkorea och Ryssland som sträcker från havet av Okhotsk i norden till det östliga Kina havet och Taiwan i söder.

Kobe är en mycket populär stad i Japan. Varje år hundratals internationella och nationella studenter flyttar till Kobe för att få utbildning av god kvalitet. Universitet som Kobe University och Kobe Universitet Design är väl kända för sin infrastruktur och anläggningar.

Be om information Kandidatprogram i Livsmedelsvetenskap på distans i Kobe i Japan 2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i Japan
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Le Cordon Bleu University Kobe - Tokyo
Kobe, Japan

Entreprenörskap och företagsledning: Att utveckla en god förståelse för entreprenörskap och entreprenörsprocessen och att ge studenterna möjlighet att konceptualisera och pla ... +

Entreprenörskap och företagsledning: Att utveckla en god förståelse för entreprenörskap och entreprenörsprocessen och att ge studenterna möjlighet att konceptualisera och planera utvecklingen av antingen ett hotell, restaurang, mat, vin, turism, gästfrihet eller evenemangsrelaterad verksamhet ur ett entreprenörsperspektiv. Introduktion till entreprenörskap och entreprenörsutvecklingsteori om entreprenörs tänkesätt och egenskaper Etiska, sociala och hållbara metoder Pathways till entreprenörsföretag Branschen och organisationen Marknadsföringsplanen Ekonomi: Kontanter; Uppstartskostnader; Resultat och förlust 2. Kost- och matkostnadskontroll: en översikt över branschen och chefen som hanterar intäkter och kostnader som hanterar livsmedelsproduktionsprocessen Mat- och dryckespriser Meny Analys Arbetskostnadskontrollstandarder Diskrimineringslagar, mobbning på arbetsplatsen och trakasserier Intäktskontroll och användning av Teknik 3. Livsmedelskvalitetshantering: Vad är livsmedelskvalitet? Livsmedelsproduktion och konserveringskontroll av allergener i livsmedel Utveckla ett livsmedelssäkerhetsprogram Stödjande dokument i ett livsmedelssäkerhetsprogram Granskning av ett livsmedelssäkerhetsprogram 4. Restaurangbegrepp: Restaurangkoncept och målmarknader Plats, plats, platsmarknadsföring Menyn och menyplanering Principerna för Restaurangdesign och layout Utrustning av kök och barer Finansplanen och juridiska skyldigheter Affärsplanen -
Kandidatexamen
Japansk
Internet