$close

Filter

Visa resultat

Jämför kandidatprogram i Livsmedelsvetenskap på distans i Japan 2022

En kandidatexamen är en eftergymnasial examen efter avslutad 120 högskolepoäng. Det tar oftast åtta terminer för att slutföra en kandidatexamen. När du fyller en kurs, kandidater måste studera allmänna kurser och valde en stor specifikt ämne. En kandidatexamen kan också kallas en studentexamen i vissa länder.Distansutbildning eller distansutbildning är ett sätt att leverera utbildnin… Läs mer

En kandidatexamen är en eftergymnasial examen efter avslutad 120 högskolepoäng. Det tar oftast åtta terminer för att slutföra en kandidatexamen. När du fyller en kurs, kandidater måste studera allmänna kurser och valde en stor specifikt ämne. En kandidatexamen kan också kallas en studentexamen i vissa länder.

Distansutbildning eller distansutbildning är ett sätt att leverera utbildning och undervisning, ofta på individuell basis, för elever som inte är fysiskt närvarande på campus.

Japan har en av de starkt integrerade system för högre utbildning i Asien. Japans inställning till naturvetenskap och teknik är högt värderade alltså deras utbildningsnivå mycket strukturerad från barndomen till primär genom sekundära till tertiära nivåerna. Med 126 miljoner människor som bor i Japan har ett kulturellt rik miljö. Greater Tokyo-området är det största storstadsområdet i världen, med över 30 miljoner invånare.

Börja idag Bästa kandidatprogrammen i Livsmedelsvetenskap på distans i Japan 2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i Japan
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Le Cordon Bleu University Kobe - Tokyo
Kobe, Japan

Entreprenörskap och företagsledning: Att utveckla en god förståelse för entreprenörskap och entreprenörsprocessen och att ge studenterna möjlighet att konceptualisera och pla ... +

Entreprenörskap och företagsledning: Att utveckla en god förståelse för entreprenörskap och entreprenörsprocessen och att ge studenterna möjlighet att konceptualisera och planera utvecklingen av antingen ett hotell, restaurang, mat, vin, turism, gästfrihet eller evenemangsrelaterad verksamhet ur ett entreprenörsperspektiv. Introduktion till entreprenörskap och entreprenörsutvecklingsteori om entreprenörs tänkesätt och egenskaper Etiska, sociala och hållbara metoder Pathways till entreprenörsföretag Branschen och organisationen Marknadsföringsplanen Ekonomi: Kontanter; Uppstartskostnader; Resultat och förlust 2. Kost- och matkostnadskontroll: en översikt över branschen och chefen som hanterar intäkter och kostnader som hanterar livsmedelsproduktionsprocessen Mat- och dryckespriser Meny Analys Arbetskostnadskontrollstandarder Diskrimineringslagar, mobbning på arbetsplatsen och trakasserier Intäktskontroll och användning av Teknik 3. Livsmedelskvalitetshantering: Vad är livsmedelskvalitet? Livsmedelsproduktion och konserveringskontroll av allergener i livsmedel Utveckla ett livsmedelssäkerhetsprogram Stödjande dokument i ett livsmedelssäkerhetsprogram Granskning av ett livsmedelssäkerhetsprogram 4. Restaurangbegrepp: Restaurangkoncept och målmarknader Plats, plats, platsmarknadsföring Menyn och menyplanering Principerna för Restaurangdesign och layout Utrustning av kök och barer Finansplanen och juridiska skyldigheter Affärsplanen -
Kandidatexamen
Japansk
Internet