close

Filter

Visa resultat

Se kandidatprogram i Livsmedelsvetenskap i Europa 2020

En kandidatexamen är en grundexamen som utfärdas av universitet och högskolor när studenterna har slutfört ett studieprogram. De flesta kandidatprogram varar tre eller fyra år, men några program kan ta upp till sju år.Europa är den sjätte största kontinenten och omfattar 47 länder och diverse beroenden, öar och territorier. Det gränsar till Medelhavet i söder, Asien i öster, och At… Läs mer

En kandidatexamen är en grundexamen som utfärdas av universitet och högskolor när studenterna har slutfört ett studieprogram. De flesta kandidatprogram varar tre eller fyra år, men några program kan ta upp till sju år.

Europa är den sjätte största kontinenten och omfattar 47 länder och diverse beroenden, öar och territorier. Det gränsar till Medelhavet i söder, Asien i öster, och Atlanten i väster.

Se alla kandidatprogram i Livsmedelsvetenskap i Europa 2020

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Castellón de la Plana, Spanien

Kandidatutbildningen i Gastronomi syftar till att utbilda specialister inom matlagningsteknik, men också kvalificerad att leda och hantera ett gastronomiskt företag. En fyraår ... +

Kandidatutbildningen i Gastronomi syftar till att utbilda specialister inom matlagningsteknik, men också kvalificerad att leda och hantera ett gastronomiskt företag. En fyraårig träning som gör det möjligt för våra studenter att leda framtidens gastronomi. -
Kandidatexamen
Heltid
4 år
Engelska, Spansk
Sep 2020
Campusstudier
Ecole Ducasse - Paris Campus
paris, Frankrike

Med kandidaten i kulinariska konsten väljer du en pedagogisk väg av excellens och förvärvar inom 3 år den fullständiga nödvändiga kulinariska kunskapen och förvaltningskompete ... +

Med kandidaten i kulinariska konsten väljer du en pedagogisk väg av excellens och förvärvar inom 3 år den fullständiga nödvändiga kulinariska kunskapen och förvaltningskompetensen för att lyckas som kock och / eller en chef i den internationella restaurangbranschen eller att öppna din egen etablering . -
Kandidatexamen
Heltid
3 år
Engelska, Franska
Okt 2020
Campusstudier
University of Pécs
Pécs, Ungern

Som det är allmänt känt, har turismen under de senaste decennierna blivit en av världens största och snabbast växande ekonomiska sektorer. Som UNWTO (World Tourism Organizatio ... +

Som det är allmänt känt, har turismen under de senaste decennierna blivit en av världens största och snabbast växande ekonomiska sektorer. Som UNWTO (World Tourism Organization) framhäver i de senaste rapporterna, blev denna bransch en viktig drivkraft för socioekonomiska framsteg genom skapande av jobb och företag, exportintäkter och utveckling av infrastruktur i både utvecklade och utvecklingsländer. Nyare och nyare områden och marknader förefaller både om inkommande och utgående turism och konkurrens och diversifiering blev också viktiga frågor i de globala turismsprocesserna. -
BSc
Heltid
3 år
Engelska
Campusstudier
Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences
Velp, Nederländerna

I världen av International Food and Flowers är det holländska Agro-Food-systemet känt. Nederländerna är företagande, innovativt och ledande inom hållbarhet. Det är den näst st ... +

I världen av International Food and Flowers är det holländska Agro-Food-systemet känt. Nederländerna är företagande, innovativt och ledande inom hållbarhet. Det är den näst största exportören av livsmedel och blommor i världen. Internationell kunskap och erfarenhet är nyckelbegrepp för Bachelor Business Administration (BBA): International Business in Food and Flowers. -
BBA
Heltid
4 år
Engelska
Sep 2020
01 Aug 2020
Campusstudier

University CEU - Cardenal Herrera
Moncada, Spanien

De viktigaste slutsatserna från studien var följande: - Det finns en ökande trend mot kravet på yrkeskvalifikationer inom gastronomi sektorn. Detta professionellt förhållnings ... +

De viktigaste slutsatserna från studien var följande: - Det finns en ökande trend mot kravet på yrkeskvalifikationer inom gastronomi sektorn. Detta professionellt förhållningssätt innebär att utbildningen nu krävs en serie av relaterade teknikområden. Numera gastronomi måste ses ur ett perspektiv som går utöver utövandet av matlagning. Detta innebär att det nu finns ett behov av lämpliga lärandemiljöer som framgångsrikt kan kombinera gastronomi och business, matlagning och avkastning på investeringar. Utvecklingen av gastronomi har resulterat i att involvera en rad vetenskapliga och tekniska frågor som bara för några år sedan inte hade något att göra med matlagning som yrke. Vi behöver bredda utbildnings horisonter för framtida proffs så att vi kan förse dem med de verktyg och kunskaper de behöver för att föra FoU + i till gastronomi ekvationen som en konkurrensfaktor i sin praktik. Vårt mål är att utbilda yrkesverksamma som är specialiserade på kulinariska tekniker och också väl kvalificerade att hantera en gästfrihet etablering, antingen i det här landet eller utomlands. Detta är inte bara en fråga om att ge framtida kockar med allsidig träning, är vårt mål att berika och utveckla sin professionella talanger och ge dem möjlighet att utforma och förvalta en gastronomi företag över hela gästfrihet området. Vi utbildar våra elever att nå den högsta nivån, som producerar proffs som vet hur man kan utveckla affärsplaner och sätta processer i stället för att ge rätt typ av service för deras målgrupp. Sammanfattningsvis syftar till att ge de studerande med kunskaper, färdigheter och förmågor som gör det möjligt för dem att uppnå excellens inom gastronomi i kombination med kulinariska ledningen. - Gastronomi. Överföra kunskap om livsmedelsprodukten och kulinariska tekniker, med en fördjupad titt på art, ursprung och spårbarhet av livsmedel och drycker och principerna sina processer. Utbildning eleverna i disciplinerna av kvalitet och säkerhet råvaror, beredning och förvaring av livsmedel, kulinariska tekniker och processer och sunda matvanor. -
Kandidatexamen
Heltid
4 år
Engelska
Sep 2020
Campusstudier
HTMi Hotel and Tourism Management Institute Switzerland
Sörenberg, Schweiz

Kandidaterna bör vara minst 18 år gamla med ett diplom / avancerat diplom i kulinarisk, gästfrihet eller företag, eller med 2- 3 års kulinarisk kökupplevelse och motsvarande I ... +

Kandidaterna bör vara minst 18 år gamla med ett diplom / avancerat diplom i kulinarisk, gästfrihet eller företag, eller med 2- 3 års kulinarisk kökupplevelse och motsvarande IELTS 5.5. Detta är en top-up examen som består av Business / Management-moduler men med tonvikt på kulinariska ämnen. -
BSc
Heltid
20 veckor
Engelska
Aug 2020
Campusstudier
IMI International Management Institute Switzerland
Lusern, Schweiz

ICI: s grundutbildningsprogram valideras av Oxford Brookes University, Storbritannien.

ICI: s grundutbildningsprogram valideras av Oxford Brookes University, Storbritannien. -
BA
Heltid
2 år
Engelska
Feb 2021
Campusstudier
Fontys University of Applied Sciences
Venlo, Nederländerna

Att hitta färska produkter i dagens stormarknader anses vara helt normala. Men hur hittar de sig till konsumenternas shoppingkorgar? Hur produceras, packas, handlas, transport ... +

Att hitta färska produkter i dagens stormarknader anses vara helt normala. Men hur hittar de sig till konsumenternas shoppingkorgar? Hur produceras, packas, handlas, transporteras och säljs? Vem utvecklar nya matkoncept? Och, väldigt viktigt, hur är det garanterat att allt är i gott skick, hälsosamt och "valuta för pengarna"? -
Kandidatexamen
Heltid
48 månader
Engelska, Tysk
Sep 2020
Campusstudier
Aspira University College
Zagreb, Kroatien +1 Mer

Kroatien har framgångsrikt byggt upp status som en av de snabbast växande medelhavet gourmetmål. Dess tillväxt och utveckling bygger på en rik gastro-oenologisk tradition, lik ... +

Kroatien har framgångsrikt byggt upp status som en av de snabbast växande medelhavet gourmetmål. Dess tillväxt och utveckling bygger på en rik gastro-oenologisk tradition, liksom ett ökande utbud av en mängd restauranger med ett högkvalitativt urval av lokal gastronomi och viner. -
Kandidatexamen
Heltid
Deltid
3 år
Engelska
Campusstudier
Czech University Of Life Sciences Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources
prag, Tjeckien

BSC utbildningen i jordbruk och livsmedel är den första nivån av universitetsstudier. Begreppet programmet tillåter den vetenskapliga förståelsen av biologiska principer jordb ... +

BSC utbildningen i jordbruk och livsmedel är den första nivån av universitetsstudier. Begreppet programmet tillåter den vetenskapliga förståelsen av biologiska principer jordbruk, orientering i nuvarande jordbruksteknik, och få grundläggande kunskaper om kvalitet och bearbetning av jordbruksprodukter och livsmedel. -
BSc
Heltid
3 år
Engelska
Campusstudier
Varna University of Management
Varna, Bulgarien

Hospitality and Culinary Arts-programmet är det enda akademiska examensprogrammet i Östeuropa som passar alla som är passionerade för matlagning och jagar karriärutveckling so ... +

Hospitality and Culinary Arts-programmet är det enda akademiska examensprogrammet i Östeuropa som passar alla som är passionerade för matlagning och jagar karriärutveckling som professionell kock eller vill bli nästa globala Michelin-stjärnahållare. Som en del av denna kurs kommer du att bli ett steg bortom "standard kulinariska konster" -studier och komma närmare den verkliga konst- och kulinariska revolutionen genom att införliva experimentella matlagningsmetoder. -
Kandidatexamen
Heltid
3 - 4 år
Engelska
Okt 2020
Campusstudier
University of Szeged
Szeged, Ungern

The main aim of the Faculty is to provide students with professional knowledge giving them a definite advantage on the job market, at the same time catering for the region’s d ... +

The main aim of the Faculty is to provide students with professional knowledge giving them a definite advantage on the job market, at the same time catering for the region’s demand of highly trained graduates with excellent communication skills and foreign language knowledge. -
BSc
Heltid
6 - 7 terminer
Engelska
Sep 2020
Campusstudier
IMC Fachhochschule Krems
Krems an der Donau, Österrike

Läroplanen för International Wine Business-kandidatexamen omfattar företag, juridik, vinodling och vinproduktion.

Läroplanen för International Wine Business-kandidatexamen omfattar företag, juridik, vinodling och vinproduktion. -
Kandidatexamen
Heltid
6 terminer
Engelska
01 Sep 2020
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet
Budapest Metropolitan University
budapest, Ungern

Detta bachelorprogram erbjuder grundlig grundning i alla viktiga ämnen och ämnen inom turism och catering. Det som gör programmet riktigt unikt är den mängd specialiseringar s ... +

Detta bachelorprogram erbjuder grundlig grundning i alla viktiga ämnen och ämnen inom turism och catering. Det som gör programmet riktigt unikt är den mängd specialiseringar som finns tillgängliga för studenter, inklusive hälsa och välbefinnande turism, MICE turismledning och destinationskonstruktion, som drabbar starkt den rika erfarenheten som den lokala turistnäringen har fått med Ungern som har ett världsberömt rykte på grund av dess rike termisk helande vatten tillgångar eller dess nummer ett läge i den internationella dental turismen. -
BA
Heltid
8 terminer
Engelska
Sep 2020
Campusstudier
University of Parma
Parma, Italien

Grundutbildningen, Food Systems: Sustainability, Management and Technology, förbereder studenterna på att bli experter på Food Systems chefer. Programmet ger studenterna den t ... +

Grundutbildningen, Food Systems: Sustainability, Management and Technology, förbereder studenterna på att bli experter på Food Systems chefer. Programmet ger studenterna den tvärvetenskapliga kunskap som är nödvändig för att arbeta inom affärs-, miljö- och naturresurshantering inom jordbrukssektorn. Denna professionella profil är i linje med strategin för hållbar utveckling som beskrivs i Europeiska kommissionens meddelande om "Innovation för hållbar tillväxt: En bioekonomi för Europa." -
Kandidatexamen
Heltid
3 år
Italienska
Okt 2020
Campusstudier

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här