Se kandidatprogram i Livsmedelsvetenskap i Europa 2020

En kandidatexamen är en grundexamen som utfärdas av universitet och högskolor när studenterna har slutfört ett studieprogram. De flesta kandidatprogram varar tre eller fyra år, men några program kan ta upp till sju år.Europa är den sjätte största kontinenten och omfattar 47 länder och diverse beroenden, öar och territorier. Det gränsar till Medelhavet i söder, Asien i öster, och At… Läs mer

En kandidatexamen är en grundexamen som utfärdas av universitet och högskolor när studenterna har slutfört ett studieprogram. De flesta kandidatprogram varar tre eller fyra år, men några program kan ta upp till sju år.

Europa är den sjätte största kontinenten och omfattar 47 länder och diverse beroenden, öar och territorier. Det gränsar till Medelhavet i söder, Asien i öster, och Atlanten i väster.

Se alla kandidatprogram i Livsmedelsvetenskap i Europa 2020

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Castellón de la Plana , Spain

Kandidatutbildningen i Gastronomi syftar till att utbilda specialister inom matlagningsteknik, men också kvalificerad att leda och hantera ett gastronomiskt företag. En fyraår ... +

Kandidatutbildningen i Gastronomi syftar till att utbilda specialister inom matlagningsteknik, men också kvalificerad att leda och hantera ett gastronomiskt företag. En fyraårig träning som gör det möjligt för våra studenter att leda framtidens gastronomi. -
Kandidatexamen
Heltid
4 år
Engelska, Spansk
September 2020
Campusstudier
 

Universidad Cardenal Herrera - UCH
Moncada , Spain

De viktigaste slutsatserna från studien var följande: - Det finns en ökande trend mot kravet på yrkeskvalifikationer inom gastronomi sektorn. Detta professionellt förhållnings ... +

De viktigaste slutsatserna från studien var följande: - Det finns en ökande trend mot kravet på yrkeskvalifikationer inom gastronomi sektorn. Detta professionellt förhållningssätt innebär att utbildningen nu krävs en serie av relaterade teknikområden. Numera gastronomi måste ses ur ett perspektiv som går utöver utövandet av matlagning. Detta innebär att det nu finns ett behov av lämpliga lärandemiljöer som framgångsrikt kan kombinera gastronomi och business, matlagning och avkastning på investeringar. Utvecklingen av gastronomi har resulterat i att involvera en rad vetenskapliga och tekniska frågor som bara för några år sedan inte hade något att göra med matlagning som yrke. Vi behöver bredda utbildnings horisonter för framtida proffs så att vi kan förse dem med de verktyg och kunskaper de behöver för att föra FoU + i till gastronomi ekvationen som en konkurrensfaktor i sin praktik. Vårt mål är att utbilda yrkesverksamma som är specialiserade på kulinariska tekniker och också väl kvalificerade att hantera en gästfrihet etablering, antingen i det här landet eller utomlands. Detta är inte bara en fråga om att ge framtida kockar med allsidig träning, är vårt mål att berika och utveckla sin professionella talanger och ge dem möjlighet att utforma och förvalta en gastronomi företag över hela gästfrihet området. Vi utbildar våra elever att nå den högsta nivån, som producerar proffs som vet hur man kan utveckla affärsplaner och sätta processer i stället för att ge rätt typ av service för deras målgrupp. Sammanfattningsvis syftar till att ge de studerande med kunskaper, färdigheter och förmågor som gör det möjligt för dem att uppnå excellens inom gastronomi i kombination med kulinariska ledningen. - Gastronomi. Överföra kunskap om livsmedelsprodukten och kulinariska tekniker, med en fördjupad titt på art, ursprung och spårbarhet av livsmedel och drycker och principerna sina processer. Utbildning eleverna i disciplinerna av kvalitet och säkerhet råvaror, beredning och förvaring av livsmedel, kulinariska tekniker och processer och sunda matvanor. -
Kandidatexamen
Heltid
4 år
Engelska
September 2020
Campusstudier
 
B.H.M.S. Business & Hotel Management School
Lucerne , Switzerland

BHMS Business

Kandidatexamen
Heltid
3 år
Engelska
Campusstudier
 
Fontys University of Applied Sciences
Eindhoven , Netherlands + 2 Mer

Att hitta färska produkter i dagens stormarknader anses vara helt normala. Men hur hittar de sig till konsumenternas shoppingkorgar? Hur produceras, packas, handlas, transport ... +

Att hitta färska produkter i dagens stormarknader anses vara helt normala. Men hur hittar de sig till konsumenternas shoppingkorgar? Hur produceras, packas, handlas, transporteras och säljs? Vem utvecklar nya matkoncept? Och, väldigt viktigt, hur är det garanterat att allt är i gott skick, hälsosamt och "valuta för pengarna"? -
Kandidatexamen
Heltid
48 månader
Engelska, Tysk
September 2020
01 May 2020
Campusstudier
 
IMC University of Applied Sciences Krems
Krems an der Donau , Austria

Läroplanen för International Wine Business-kandidatexamen omfattar företag, juridik, vinodling och vinproduktion.

Läroplanen för International Wine Business-kandidatexamen omfattar företag, juridik, vinodling och vinproduktion. -
Kandidatexamen
Heltid
6 terminer
Engelska
01 Sep 2020
31 Mar 2020
Campusstudier
 
Ducasse Education - Centre de Formation Alain Ducasse
Paris , France

Med kandidaten i kulinariska konsten väljer du en pedagogisk väg av excellens och förvärvar inom 3 år den fullständiga nödvändiga kulinariska kunskapen och förvaltningskompete ... +

Med kandidaten i kulinariska konsten väljer du en pedagogisk väg av excellens och förvärvar inom 3 år den fullständiga nödvändiga kulinariska kunskapen och förvaltningskompetensen för att lyckas som kock och / eller en chef i den internationella restaurangbranschen eller att öppna din egen etablering . -
Kandidatexamen
Heltid
3 år
Engelska, Franska
Campusstudier
 
Aspira University College
Split , Croatia + 2 Mer

Kroatien har framgångsrikt byggt upp status som en av de snabbast växande medelhavet gourmetmål. Dess tillväxt och utveckling bygger på en rik gastro-oenologisk tradition, lik ... +

Kroatien har framgångsrikt byggt upp status som en av de snabbast växande medelhavet gourmetmål. Dess tillväxt och utveckling bygger på en rik gastro-oenologisk tradition, liksom ett ökande utbud av en mängd restauranger med ett högkvalitativt urval av lokal gastronomi och viner. -
Kandidatexamen
Heltid
Deltid
3 år
Engelska
Campusstudier
 
Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie
Yssingeaux , France

Kandidaten i Franska Pastry Arts of Ducasse Education ger dig möjlighet att inom 3 år förvärva den fullständiga kunskap och kompetens som krävs för att möta de höga förväntnin ... +

Kandidaten i Franska Pastry Arts of Ducasse Education ger dig möjlighet att inom 3 år förvärva den fullständiga kunskap och kompetens som krävs för att möta de höga förväntningarna på bakverkfältet. Välj en pedagogisk väg av excellens för att lyckas i din karriär som Entreprenör - Pastry Chef. -
Kandidatexamen
Heltid
3 år
Engelska
Campusstudier
 
University of Parma
Altavilla Vicentina , Italy + 1 Mer

Grundutbildningen, Food Systems: Sustainability, Management and Technology, förbereder eleverna att bli expert Food Systems chefer. Programmet ger studenterna den tvärvetenska ... +

Grundutbildningen, Food Systems: Sustainability, Management and Technology, förbereder eleverna att bli expert Food Systems chefer. Programmet ger studenterna den tvärvetenskapliga kunskap som krävs för att arbeta inom näringslivet, miljön och naturresurshanteringen inom livsmedelssektorn. Den professionella profilen överensstämmer med strategin för hållbar utveckling som skisseras i Europeiska kommissionens meddelande "Innovativ för hållbar tillväxt: En bioekonomi för Europa". -
Kandidatexamen
Heltid
3 år
Italienska
Oktober 2020
Campusstudier
 
Varna University of Management
Varna , Bulgaria

Hospitality and Culinary Arts-programmet är det enda akademiska examensprogrammet i Östeuropa som passar alla som är passionerade för matlagning och jagar karriärutveckling so ... +

Hospitality and Culinary Arts-programmet är det enda akademiska examensprogrammet i Östeuropa som passar alla som är passionerade för matlagning och jagar karriärutveckling som professionell kock eller vill bli nästa globala Michelin-stjärnahållare. Som en del av denna kurs kommer du att bli ett steg bortom "standard kulinariska konster" -studier och komma närmare den verkliga konst- och kulinariska revolutionen genom att införliva experimentella matlagningsmetoder. -
Kandidatexamen
Heltid
3 år
Engelska
Oktober 2020
Campusstudier
 
Aeres University of Applied Sciences
Almere , Netherlands + 2 Mer

Den International Food Business program är unikt på många sätt, men först och främst för att det erbjuds av en holländsk och en kanadensisk universitet som båda erbjuder sin k ... +

Den International Food Business program är unikt på många sätt, men först och främst för att det erbjuds av en holländsk och en kanadensisk universitet som båda erbjuder sin kandidatexamen för studenter som slutför programmet, studenter studera både i Kanada och i Nederländerna under de 4 års studier. -
Kandidatexamen
Heltid
4 år
Engelska
September 2020
Campusstudier
 
Mediterranea University of Reggio Calabria
Reggio Calabria , Italy

Mat vetenskap och teknik

Mat vetenskap och teknik -
Kandidatexamen
Heltid
3 år
Engelska
Oktober 2020
Campusstudier
 
Antalya Bilim University
Antalya , Turkey

Gastronomi och kulinariska konster innehåller en filosofi för konst och kultur samt att vara en vetenskap om att äta-dricka. Culinary Arts, som länge varit bland programmen fö ... +

Gastronomi och kulinariska konster innehåller en filosofi för konst och kultur samt att vara en vetenskap om att äta-dricka. Culinary Arts, som länge varit bland programmen för olika internationella universitet och institut, har också varit en samlingspunkt i Turkiet. Det faktum att kulturstrukturen förändras och turismen är den snabbast utvecklade sektorn i Turkiet har spelat en viktig roll i detta resultat. -
Kandidatexamen
Heltid
8 månader
Engelska
September 2020
Campusstudier
 
Galway-Mayo Institute of Technology (GMIT)
Galway , Ireland + 2 Mer

Du kommer att ha en möjlighet att kombinera en träningsposition inom hotell- och turistnäringen med högskoleutbildning och koncentrera dina tidiga studier på ...

Du kommer att ha en möjlighet att kombinera en träningsposition inom hotell- och turistnäringen med högskoleutbildning och koncentrera dina tidiga studier på ... -
Kandidatexamen
Heltid
3 år
September 2020
Campusstudier
 
Aeres University of Applied Sciences
Almere , Netherlands + 2 Mer

Aeres University of Applied Sciences erbjuder studenter en examen i livsmedelskedjan riktad mot en förvaltning karriär i en av följande profiler:

Aeres University of Applied Sciences erbjuder studenter en examen i livsmedelskedjan riktad mot en förvaltning karriär i en av följande profiler: -
Kandidatexamen
Heltid
Engelska
September 2020
Campusstudier