close

Filter

Visa resultat

Kandidatexamen i Livsmedelsvetenskap 2021

En kandidatexamen är en grund akademiskt program som kräver år av engagemang, intensiv kurser och personlig utveckling för att tjäna. Tjänar en Bachelor kan göras på ungefär två till fyra års heltids skolgång, men ändå fördelarna med att tjäna en grundexamen kan pågå en livstid. Vad är en kandida… Läs mer

En kandidatexamen är en grund akademiskt program som kräver år av engagemang, intensiv kurser och personlig utveckling för att tjäna. Tjänar en Bachelor kan göras på ungefär två till fyra års heltids skolgång, men ändå fördelarna med att tjäna en grundexamen kan pågå en livstid.

Vad är en kandidatexamen i mat och dryck studier? Detta utbildningsprogram ger studenterna den kunskap och utbildning de behöver för en karriär inom livsmedel och gästfrihet tjänster. Genom rigorösa klasser, eleverna lära sig att hantera den dagliga driften av en matservice anläggning, hur man designar menyer och införa rättvis prissättning, och hur man kommunicerar med och samordna anställda. Beroende på skolan, kan en praktik krävas för att studenter att tjäna sin examen.

Genom examen med en kandidatexamen i mat och dryck studier, kunde eleverna visar möjliga arbetsgivare att de har engagemang och kunskap som behövs för att utmärka sig på arbetsplatsen. Eleverna kan också ha möjlighet att göra viktiga affärer och personliga kontakter som kan hjälpa till att leda till en karriär i framtiden.

Kostnaden för att få en kandidatexamen i mat och dryck studier beror på en mängd olika faktorer. Eleverna uppmanas att undersöka potentiella skolor för att säkerställa att den akademiska programmet i linje med sina utbildningsmål.

Tjänar en Bachelor i mat och dryck studier kan hjälpa studenter att hitta arbete i restauranger, bagerier, sjukhus kafeterior, skolor, verkställande restauranger, myndigheter, catering kök, hotell, barer och andra inställningar livsmedelsservice.I dessa olika inställningar möjliga yrken för akademiker inkluderar restaurangchefer, catering arbetsledare, lagerspecialister, matservering produktion specialister, eller livsmedelssäkerhet och sanitet arbetstagare.

Med online och deltid finns på många skolor, som har ett hektiskt liv bör inte avskräcka dig från att få en utbildning. För att komma igång på din kandidatexamen i mat och dryck studier, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mindre
format_list_bulleted Filter
Universidad Anáhuac Mayab
Mérida, Mexiko

Anahuac Gastronomy Graduate kommer att kunna styra och utveckla företag inom det gastronomiska området från uppkomsten av en idé till dess förverkligande. Det kommer att utvec ... +

Anahuac Gastronomy Graduate kommer att kunna styra och utveckla företag inom det gastronomiska området från uppkomsten av en idé till dess förverkligande. Det kommer att utveckla konsultfunktioner, ge råd och utveckla produkter till livsmedels- och dryckesföretag för att framgångsrikt bidra till att uppnå sina mål. Det kommer att kreativt utforma och genomföra gastronomiska produkter, främja socialt, miljömässigt och ekonomiskt välbefinnande. Han undersöker och utvecklar mat- och drycksprojekt, dokumenterar och genererar kunskap om ämnen av gastronomiskt intresse på global nivå, med tillämpning av den vetenskapliga metoden, kommunicerar den på ett enkelt och tillgängligt språk för alla intresserade av ämnet. -
Kandidatexamen
Heltid
8 terminer
Spansk
Aug 2021
Campusstudier
 
Fontys University of Applied Sciences
Venlo, Nederländerna

Att hitta färska produkter i dagens stormarknader anses vara helt normala. Men hur hittar de sig till konsumenternas shoppingkorgar? Hur produceras, packas, handlas, transport ... +

Att hitta färska produkter i dagens stormarknader anses vara helt normala. Men hur hittar de sig till konsumenternas shoppingkorgar? Hur produceras, packas, handlas, transporteras och säljs? Vem utvecklar nya matkoncept? Och, väldigt viktigt, hur är det garanterat att allt är i gott skick, hälsosamt och "valuta för pengarna"? -
Kandidatexamen
Heltid
48 månader
Engelska, Tysk
Sep 2021
01 Jun 2021
Campusstudier
 

University CEU - Cardenal Herrera

De viktigaste slutsatserna från studien var följande: - Det finns en ökande trend mot kravet på yrkeskvalifikationer inom gastronomi sektorn. Detta professionellt förhållnings ... +

De viktigaste slutsatserna från studien var följande: - Det finns en ökande trend mot kravet på yrkeskvalifikationer inom gastronomi sektorn. Detta professionellt förhållningssätt innebär att utbildningen nu krävs en serie av relaterade teknikområden. Numera gastronomi måste ses ur ett perspektiv som går utöver utövandet av matlagning. Detta innebär att det nu finns ett behov av lämpliga lärandemiljöer som framgångsrikt kan kombinera gastronomi och business, matlagning och avkastning på investeringar. Utvecklingen av gastronomi har resulterat i att involvera en rad vetenskapliga och tekniska frågor som bara för några år sedan inte hade något att göra med matlagning som yrke. Vi behöver bredda utbildnings horisonter för framtida proffs så att vi kan förse dem med de verktyg och kunskaper de behöver för att föra FoU + i till gastronomi ekvationen som en konkurrensfaktor i sin praktik. Vårt mål är att utbilda yrkesverksamma som är specialiserade på kulinariska tekniker och också väl kvalificerade att hantera en gästfrihet etablering, antingen i det här landet eller utomlands. Detta är inte bara en fråga om att ge framtida kockar med allsidig träning, är vårt mål att berika och utveckla sin professionella talanger och ge dem möjlighet att utforma och förvalta en gastronomi företag över hela gästfrihet området. Vi utbildar våra elever att nå den högsta nivån, som producerar proffs som vet hur man kan utveckla affärsplaner och sätta processer i stället för att ge rätt typ av service för deras målgrupp. Sammanfattningsvis syftar till att ge de studerande med kunskaper, färdigheter och förmågor som gör det möjligt för dem att uppnå excellens inom gastronomi i kombination med kulinariska ledningen. - Gastronomi. Överföra kunskap om livsmedelsprodukten och kulinariska tekniker, med en fördjupad titt på art, ursprung och spårbarhet av livsmedel och drycker och principerna sina processer. Utbildning eleverna i disciplinerna av kvalitet och säkerhet råvaror, beredning och förvaring av livsmedel, kulinariska tekniker och processer och sunda matvanor. -
Kandidatexamen
Heltid
4 år
Engelska
Campusstudier
 

Få ett stipendium på upp till 10 000,00 

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium.
Swiss Education Group (SEG)
Lusern, Schweiz +1 Mer

Vårt kandidatprogram kopplar praktiska färdigheter till akademisk kunskap så att du skaffar dig den entreprenörskunskap du behöver för att starta din framtida karriär. Utforsk ... +

Vårt kandidatprogram kopplar praktiska färdigheter till akademisk kunskap så att du skaffar dig den entreprenörskunskap du behöver för att starta din framtida karriär. Utforska trender i branschen, skaffa dig affärsförmåga, utveckla dina ledarskaps- och ledaregenskaper, och under ditt sista år utveckla ett matkoncept som är redo att användas på den professionella arenan. -
BA
Heltid
3 år
Engelska
05 Jul 2021
Campusstudier
 
IMC Fachhochschule Krems
Krems an der Donau, Österrike

Läroplanen för International Wine Business-kandidatexamen omfattar företag, juridik, vinodling och vinproduktion.

Läroplanen för International Wine Business-kandidatexamen omfattar företag, juridik, vinodling och vinproduktion. -
Kandidatexamen
Heltid
6 terminer
Engelska
Sep 2021
31 Maj 2021
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet
 
IMI International Management Institute Switzerland
Lusern, Schweiz

ICI: s grundutbildningsprogram valideras av Oxford Brookes University, Storbritannien.

ICI: s grundutbildningsprogram valideras av Oxford Brookes University, Storbritannien. -
BA
Heltid
2 år
Engelska
Feb 2022
Campusstudier
 
University of Pécs
Pécs, Ungern

Som det är allmänt känt, har turismen under de senaste decennierna blivit en av världens största och snabbast växande ekonomiska sektorer. Som UNWTO (World Tourism Organizatio ... +

Som det är allmänt känt, har turismen under de senaste decennierna blivit en av världens största och snabbast växande ekonomiska sektorer. Som UNWTO (World Tourism Organization) framhäver i de senaste rapporterna, blev denna bransch en viktig drivkraft för socioekonomiska framsteg genom skapande av jobb och företag, exportintäkter och utveckling av infrastruktur i både utvecklade och utvecklingsländer. Nyare och nyare områden och marknader förefaller både om inkommande och utgående turism och konkurrens och diversifiering blev också viktiga frågor i de globala turismsprocesserna. -
BSc
Heltid
3 år
Engelska
01 Sep 2021
30 Jun 2021
Campusstudier
 
Budapest Metropolitan University
budapest, Ungern

Detta kandidatprogram erbjuder en grundlig grund i alla viktiga ämnen och ämnen inom turism och catering. Det som gör programmet verkligen unikt är mängden specialiseringar so ... +

Detta kandidatprogram erbjuder en grundlig grund i alla viktiga ämnen och ämnen inom turism och catering. Det som gör programmet verkligen unikt är mängden specialiseringar som är tillgängliga för studenter, inklusive hälso- och välfärdsturismhantering, MICE Tourism Management och Destination Management, som bygger starkt på den rika erfarenhet som den lokala turistnäringen fick med Ungern som har ett världsberömt rykte på grund av dess rika termiska läkande vattentillgångar eller dess nummer en position i den internationella tandturismen. -
BA
Heltid
8 terminer
Engelska
01 Sep 2021
30 Jun 2021
Campusstudier
 
Aspira University College
Zagreb, Kroatien +1 Mer

Kroatien har framgångsrikt byggt upp statusen för en av de snabbast växande gourmetdestinationerna i Medelhavet. Dess tillväxt och utveckling baseras på en rik gastro-oenologi ... +

Kroatien har framgångsrikt byggt upp statusen för en av de snabbast växande gourmetdestinationerna i Medelhavet. Dess tillväxt och utveckling baseras på en rik gastro-oenologisk tradition, liksom på ett ökande utbud av en mängd olika restauranger med ett högkvalitativt urval av lokal gastronomi och oenologi. -
Kandidatexamen
Heltid
Deltid
3 år
Engelska
01 Okt 2021
Campusstudier
 
Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences
Velp, Nederländerna

I världen av International Food and Flowers är det holländska Agro-Food-systemet känt. Nederländerna är företagande, innovativt och ledande inom hållbarhet. Det är den näst st ... +

I världen av International Food and Flowers är det holländska Agro-Food-systemet känt. Nederländerna är företagande, innovativt och ledande inom hållbarhet. Det är den näst största exportören av livsmedel och blommor i världen. Internationell kunskap och erfarenhet är nyckelbegrepp för Bachelor Business Administration (BBA): International Business in Food and Flowers. -
BBA
Heltid
4 år
Engelska
Sep 2021
01 Aug 2021
Campusstudier
 
Czech University Of Life Sciences Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources
prag, Tjeckien

BSc-programmet i jordbruk och mat är skräddarsytt för studenter som är intresserade av hur mat faktiskt tillverkas, vad som definierar livsmedelskvalitet i kedjan från jord ti ... +

BSc-programmet i jordbruk och mat är skräddarsytt för studenter som är intresserade av hur mat faktiskt tillverkas, vad som definierar livsmedelskvalitet i kedjan från jord till gaffel. -
BSc
Heltid
3 år
Engelska
Okt 2021
Campusstudier
 
Sunway University
Shah Alam, Malaysia

BSc (Hons) i Culinary Management integrerar erfarenhetslärande med akademisk rigor för att förbereda dig för den konkurrenskraftiga matindustrin.

BSc (Hons) i Culinary Management integrerar erfarenhetslärande med akademisk rigor för att förbereda dig för den konkurrenskraftiga matindustrin. -
BSc
Heltid
3 år
Engelska
Aug 2021
Campusstudier
 
University of Parma
Parma, Italien

Examenskursen i livsmedelssystem: hållbarhet, förvaltning och teknik förbereder studenterna för att bli expertchefer för livsmedelssystem. Programmet ger studenterna den tvärv ... +

Examenskursen i livsmedelssystem: hållbarhet, förvaltning och teknik förbereder studenterna för att bli expertchefer för livsmedelssystem. Programmet ger studenterna den tvärvetenskapliga kunskap som krävs för att arbeta inom affärs-, miljö- och naturresurshantering inom livsmedelssektorn. Denna professionella profil överensstämmer med strategin för hållbar utveckling som beskrivs i Europeiska kommissionens meddelande "Innovation för hållbar tillväxt: En bioekonomi för Europa." -
Kandidatexamen
Heltid
Deltid
3 år
Italienska
Okt 2021
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet
 
Varna University of Management
Varna, Bulgarien

Hospitality and Culinary Arts-programmet är det enda akademiska examensprogrammet i Östeuropa som passar alla som är passionerade för matlagning och jagar karriärutveckling so ... +

Hospitality and Culinary Arts-programmet är det enda akademiska examensprogrammet i Östeuropa som passar alla som är passionerade för matlagning och jagar karriärutveckling som professionell kock eller vill bli nästa globala Michelin-stjärnahållare. Som en del av denna kurs kommer du att bli ett steg bortom "standard kulinariska konster" -studier och komma närmare den verkliga konst- och kulinariska revolutionen genom att införliva experimentella matlagningsmetoder. -
Kandidatexamen
Heltid
3 - 4 år
Engelska
Okt 2021
Campusstudier
 
Ecole Ducasse - Paris Campus
paris, Frankrike

Med Bachelor in French Pastry Arts of Ecole Ducasse kan du på tre år förvärva den kompletta nödvändiga kompetensen och hanteringskompetensen för att uppfylla de höga förväntni ... +

Med Bachelor in French Pastry Arts of Ecole Ducasse kan du på tre år förvärva den kompletta nödvändiga kompetensen och hanteringskompetensen för att uppfylla de höga förväntningarna inom konditorivarvet. Välj en utbildningsväg för excellens för att lyckas i din karriär som entreprenör - konditor. -
Kandidatexamen
Heltid
3 år
Engelska
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här