close

Filter

Visa resultat

Kandidatexamen i Livsmedelsvetenskap 2020

En kandidatexamen är en grund akademiskt program som kräver år av engagemang, intensiv kurser och personlig utveckling för att tjäna. Tjänar en Bachelor kan göras på ungefär två till fyra års heltids skolgång, men ändå fördelarna med att tjäna en grundexamen kan pågå en livstid. Vad är en kandida… Läs mer

En kandidatexamen är en grund akademiskt program som kräver år av engagemang, intensiv kurser och personlig utveckling för att tjäna. Tjänar en Bachelor kan göras på ungefär två till fyra års heltids skolgång, men ändå fördelarna med att tjäna en grundexamen kan pågå en livstid.

Vad är en kandidatexamen i mat och dryck studier? Detta utbildningsprogram ger studenterna den kunskap och utbildning de behöver för en karriär inom livsmedel och gästfrihet tjänster. Genom rigorösa klasser, eleverna lära sig att hantera den dagliga driften av en matservice anläggning, hur man designar menyer och införa rättvis prissättning, och hur man kommunicerar med och samordna anställda. Beroende på skolan, kan en praktik krävas för att studenter att tjäna sin examen.

Genom examen med en kandidatexamen i mat och dryck studier, kunde eleverna visar möjliga arbetsgivare att de har engagemang och kunskap som behövs för att utmärka sig på arbetsplatsen. Eleverna kan också ha möjlighet att göra viktiga affärer och personliga kontakter som kan hjälpa till att leda till en karriär i framtiden.

Kostnaden för att få en kandidatexamen i mat och dryck studier beror på en mängd olika faktorer. Eleverna uppmanas att undersöka potentiella skolor för att säkerställa att den akademiska programmet i linje med sina utbildningsmål.

Tjänar en Bachelor i mat och dryck studier kan hjälpa studenter att hitta arbete i restauranger, bagerier, sjukhus kafeterior, skolor, verkställande restauranger, myndigheter, catering kök, hotell, barer och andra inställningar livsmedelsservice.I dessa olika inställningar möjliga yrken för akademiker inkluderar restaurangchefer, catering arbetsledare, lagerspecialister, matservering produktion specialister, eller livsmedelssäkerhet och sanitet arbetstagare.

Med online och deltid finns på många skolor, som har ett hektiskt liv bör inte avskräcka dig från att få en utbildning. För att komma igång på din kandidatexamen i mat och dryck studier, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Castellón de la Plana, Spanien

Kandidatutbildningen i Gastronomi syftar till att utbilda specialister inom matlagningsteknik, men också kvalificerad att leda och hantera ett gastronomiskt företag. En fyraår ... +

Kandidatutbildningen i Gastronomi syftar till att utbilda specialister inom matlagningsteknik, men också kvalificerad att leda och hantera ett gastronomiskt företag. En fyraårig träning som gör det möjligt för våra studenter att leda framtidens gastronomi. -
Kandidatexamen
Heltid
4 år
Engelska, Spansk
Sep 2020
Campusstudier
 
Ecole Ducasse - Paris Campus
Paris, Frankrike

Med kandidaten i kulinariska konsten väljer du en pedagogisk väg av excellens och förvärvar inom 3 år den fullständiga nödvändiga kulinariska kunskapen och förvaltningskompete ... +

Med kandidaten i kulinariska konsten väljer du en pedagogisk väg av excellens och förvärvar inom 3 år den fullständiga nödvändiga kulinariska kunskapen och förvaltningskompetensen för att lyckas som kock och / eller en chef i den internationella restaurangbranschen eller att öppna din egen etablering . -
Kandidatexamen
Heltid
3 år
Engelska, Franska
Okt 2020
Campusstudier
 
University of Pécs
Pécs, Ungern

Som det är allmänt känt, har turismen under de senaste decennierna blivit en av världens största och snabbast växande ekonomiska sektorer. Som UNWTO (World Tourism Organizatio ... +

Som det är allmänt känt, har turismen under de senaste decennierna blivit en av världens största och snabbast växande ekonomiska sektorer. Som UNWTO (World Tourism Organization) framhäver i de senaste rapporterna, blev denna bransch en viktig drivkraft för socioekonomiska framsteg genom skapande av jobb och företag, exportintäkter och utveckling av infrastruktur i både utvecklade och utvecklingsländer. Nyare och nyare områden och marknader förefaller både om inkommande och utgående turism och konkurrens och diversifiering blev också viktiga frågor i de globala turismsprocesserna. -
BSc
Heltid
3 år
Engelska
Campusstudier
 
Budapest Metropolitan University
Budapest, Ungern

Detta bachelorprogram erbjuder grundlig grundning i alla viktiga ämnen och ämnen inom turism och catering. Det som gör programmet riktigt unikt är den mängd specialiseringar s ... +

Detta bachelorprogram erbjuder grundlig grundning i alla viktiga ämnen och ämnen inom turism och catering. Det som gör programmet riktigt unikt är den mängd specialiseringar som finns tillgängliga för studenter, inklusive hälsa och välbefinnande turism, MICE turismledning och destinationskonstruktion, som drabbar starkt den rika erfarenheten som den lokala turistnäringen har fått med Ungern som har ett världsberömt rykte på grund av dess rike termisk helande vatten tillgångar eller dess nummer ett läge i den internationella dental turismen. -
BA
Heltid
8 terminer
Engelska
Sep 2020
30 Jun 2020
Campusstudier
 

University CEU - Cardenal Herrera
Moncada, Spanien

De viktigaste slutsatserna från studien var följande: - Det finns en ökande trend mot kravet på yrkeskvalifikationer inom gastronomi sektorn. Detta professionellt förhållnings ... +

De viktigaste slutsatserna från studien var följande: - Det finns en ökande trend mot kravet på yrkeskvalifikationer inom gastronomi sektorn. Detta professionellt förhållningssätt innebär att utbildningen nu krävs en serie av relaterade teknikområden. Numera gastronomi måste ses ur ett perspektiv som går utöver utövandet av matlagning. Detta innebär att det nu finns ett behov av lämpliga lärandemiljöer som framgångsrikt kan kombinera gastronomi och business, matlagning och avkastning på investeringar. Utvecklingen av gastronomi har resulterat i att involvera en rad vetenskapliga och tekniska frågor som bara för några år sedan inte hade något att göra med matlagning som yrke. Vi behöver bredda utbildnings horisonter för framtida proffs så att vi kan förse dem med de verktyg och kunskaper de behöver för att föra FoU + i till gastronomi ekvationen som en konkurrensfaktor i sin praktik. Vårt mål är att utbilda yrkesverksamma som är specialiserade på kulinariska tekniker och också väl kvalificerade att hantera en gästfrihet etablering, antingen i det här landet eller utomlands. Detta är inte bara en fråga om att ge framtida kockar med allsidig träning, är vårt mål att berika och utveckla sin professionella talanger och ge dem möjlighet att utforma och förvalta en gastronomi företag över hela gästfrihet området. Vi utbildar våra elever att nå den högsta nivån, som producerar proffs som vet hur man kan utveckla affärsplaner och sätta processer i stället för att ge rätt typ av service för deras målgrupp. Sammanfattningsvis syftar till att ge de studerande med kunskaper, färdigheter och förmågor som gör det möjligt för dem att uppnå excellens inom gastronomi i kombination med kulinariska ledningen. - Gastronomi. Överföra kunskap om livsmedelsprodukten och kulinariska tekniker, med en fördjupad titt på art, ursprung och spårbarhet av livsmedel och drycker och principerna sina processer. Utbildning eleverna i disciplinerna av kvalitet och säkerhet råvaror, beredning och förvaring av livsmedel, kulinariska tekniker och processer och sunda matvanor. -
Kandidatexamen
Heltid
4 år
Engelska
Sep 2020
Campusstudier
 
Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences
Velp, Nederländerna

I världen av International Food and Flowers är det holländska Agro-Food-systemet känt. Nederländerna är företagande, innovativt och ledande inom hållbarhet. Det är den näst st ... +

I världen av International Food and Flowers är det holländska Agro-Food-systemet känt. Nederländerna är företagande, innovativt och ledande inom hållbarhet. Det är den näst största exportören av livsmedel och blommor i världen. Internationell kunskap och erfarenhet är nyckelbegrepp för Bachelor Business Administration (BBA): International Business in Food and Flowers. -
BBA
Heltid
4 år
Engelska
Sep 2020
01 Aug 2020
Campusstudier
 
Dusit Thani College
Bangkok, Thailand

Gemensamt erbjuds av Le Cordon Bleu och Dusit Thani College , programmet Bachelor of Business Administration (Professional Culinary Arts) är utformat för att engagera unga kul ... +

Gemensamt erbjuds av Le Cordon Bleu och Dusit Thani College , programmet Bachelor of Business Administration (Professional Culinary Arts) är utformat för att engagera unga kulinariska yrkesverksamma i verkliga industrimiljöer och att producera professionella ledare inom kulinariska konster, med kunskap om både lokala och internationella marknader. -
BBA
Heltid
4 år
Engelska
Aug 2020
20 May 2020
Campusstudier
 
HTMi Hotel and Tourism Management Institute Switzerland
Sörenberg, Schweiz

Kandidaterna bör vara minst 18 år gamla med ett diplom / avancerat diplom i kulinarisk, gästfrihet eller företag, eller med 2- 3 års kulinarisk kökupplevelse och motsvarande I ... +

Kandidaterna bör vara minst 18 år gamla med ett diplom / avancerat diplom i kulinarisk, gästfrihet eller företag, eller med 2- 3 års kulinarisk kökupplevelse och motsvarande IELTS 5.5. Detta är en top-up examen som består av Business / Management-moduler men med tonvikt på kulinariska ämnen. -
BSc
Heltid
20 veckor
Engelska
Aug 2020
Campusstudier
 
IMI International Management Institute Switzerland
Lucerne, Schweiz

ICI: s grundutbildningsprogram valideras av Oxford Brookes University, Storbritannien.

ICI: s grundutbildningsprogram valideras av Oxford Brookes University, Storbritannien. -
BA
Heltid
2 år
Engelska
Feb 2021
Campusstudier
 
Fontys University of Applied Sciences
Venlo, Nederländerna

Att hitta färska produkter i dagens stormarknader anses vara helt normala. Men hur hittar de sig till konsumenternas shoppingkorgar? Hur produceras, packas, handlas, transport ... +

Att hitta färska produkter i dagens stormarknader anses vara helt normala. Men hur hittar de sig till konsumenternas shoppingkorgar? Hur produceras, packas, handlas, transporteras och säljs? Vem utvecklar nya matkoncept? Och, väldigt viktigt, hur är det garanterat att allt är i gott skick, hälsosamt och "valuta för pengarna"? -
Kandidatexamen
Heltid
48 månader
Engelska, Tysk
Sep 2020
01 May 2020
Campusstudier
 
Aspira University College
Zagreb, Kroatien +1 Mer

Kroatien har framgångsrikt byggt upp status som en av de snabbast växande medelhavet gourmetmål. Dess tillväxt och utveckling bygger på en rik gastro-oenologisk tradition, lik ... +

Kroatien har framgångsrikt byggt upp status som en av de snabbast växande medelhavet gourmetmål. Dess tillväxt och utveckling bygger på en rik gastro-oenologisk tradition, liksom ett ökande utbud av en mängd restauranger med ett högkvalitativt urval av lokal gastronomi och viner. -
Kandidatexamen
Heltid
Deltid
3 år
Engelska
Campusstudier
 
University of Parma
Parma, Italien

Grundutbildningen, Food Systems: Sustainability, Management and Technology, förbereder studenterna på att bli experter på Food Systems chefer. Programmet ger studenterna den t ... +

Grundutbildningen, Food Systems: Sustainability, Management and Technology, förbereder studenterna på att bli experter på Food Systems chefer. Programmet ger studenterna den tvärvetenskapliga kunskap som är nödvändig för att arbeta inom affärs-, miljö- och naturresurshantering inom jordbrukssektorn. Denna professionella profil är i linje med strategin för hållbar utveckling som beskrivs i Europeiska kommissionens meddelande om "Innovation för hållbar tillväxt: En bioekonomi för Europa." -
Kandidatexamen
Heltid
3 år
Italienska
Okt 2020
Campusstudier
 
Czech University Of Life Sciences Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources
Prague, Tjeckien

BSC utbildningen i jordbruk och livsmedel är den första nivån av universitetsstudier. Begreppet programmet tillåter den vetenskapliga förståelsen av biologiska principer jordb ... +

BSC utbildningen i jordbruk och livsmedel är den första nivån av universitetsstudier. Begreppet programmet tillåter den vetenskapliga förståelsen av biologiska principer jordbruk, orientering i nuvarande jordbruksteknik, och få grundläggande kunskaper om kvalitet och bearbetning av jordbruksprodukter och livsmedel. -
BSc
Heltid
3 år
Engelska
Campusstudier
 
IMC Fachhochschule Krems
Krems an der Donau, Österrike

Läroplanen för International Wine Business-kandidatexamen omfattar företag, juridik, vinodling och vinproduktion.

Läroplanen för International Wine Business-kandidatexamen omfattar företag, juridik, vinodling och vinproduktion. -
Kandidatexamen
Heltid
6 terminer
Engelska
01 Sep 2020
Campusstudier
 
Sunway University
Shah Alam, Malaysia

BSc (Hons) i Culinary Management integrerar erfarenhetslärande med akademisk rigor för att förbereda dig för den konkurrenskraftiga matindustrin.

BSc (Hons) i Culinary Management integrerar erfarenhetslärande med akademisk rigor för att förbereda dig för den konkurrenskraftiga matindustrin. -
BSc
Heltid
3 år
Engelska
Jan 2021
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här