BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Livsmedelsteknik i Europa 2020

Man tar en kandidatexamen genom att slutföra ett studieprogram vid det universitet eller den högskola man väljer att studera vid. Att göra detta kan ta tre till sju år beroende på var man studerar någonstans.

Europa är den sjätte största kontinenten och omfattar 47 länder och diverse beroenden, öar och territorier. Det gränsar till Medelhavet i söder, Asien i öster, och Atlanten i väster.

Se alla kandidatprogram i Livsmedelsteknik i Europa 2020

8 Resultat i Livsmedelsteknik, Europa Filter

Kandidat i matkvalitet och innovationer

Latvia University of Life Sciences and Technologies
Kandidatexamen
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Syftet med det akademiska kandidatexamen är att förbereda en konkurrenskraftig och kunnig specialist inom livsmedelsproduktion, kvalitet och innovation, som kan organisera kva ...

Läs mer

Matsteknik (BSc)

Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences
BSc
Sep 2020
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Är du en innovativ, entusiastisk och affärsinriktad person med en passion för livsmedelssäkerhet och livsmedelsinnovation? Är du intresserad av en kandidatexamen med en prakti ...

Läs mer

Kandidatexamen i livsmedelsvetenskap och teknik

University of Parma
Kandidatexamen
Okt 2020
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Gradskurs i livsmedelsvetenskap och teknik är utformad för att ge akademiker med god grundläggande och praktisk kunskap inom huvudområdena matvetenskap och teknik.

Läs mer

Bachelor i kulinariska konsten

Ecole Ducasse - Paris Campus
Kandidatexamen
Okt 2020
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Franska
Campusstudier

Med kandidaten i kulinariska konsten väljer du en pedagogisk väg av excellens och förvärvar inom 3 år den fullständiga nödvändiga kulinariska kunskapen och förvaltningskompete ...

Läs mer

Examen i matvetenskap och teknik

Universidad de Leon
Kandidatexamen
15 Sep 2020
<
Heltid
<
8 terminer
10 Okt 2020
Spansk
Campusstudier

Vi utbildar proffs som kan utforma och övervaka tekniska processer inom livsmedelsindustrin, hantera och kontrollera kvaliteten på produkterna i hela livsmedelskedjan och utbi ...

Läs mer

Examen i Food Technology

Instituto Politécnico de Santarém
Kandidatexamen
Okt 2020
<
Heltid
<
3 år
Portuguese (Portugal)
Campusstudier

MatTechnologists är viktigt i produktionen av säkra livsmedel av hög kvalitet, organiserat och planerat sätt och inom vissa ekonomiska och etiska förutsättningar.

Läs mer

Kandidatexamen i livsmedelsteknik

Szent István University, Faculty of Food Science
BSc
<
Heltid
<
7 terminer
Engelska
Campusstudier

Programmet syftar till att utbilda livsmedelsindustrin ingenjörer

Läs mer

Ungkarl av tillämpad vetenskap i livsmedel och företagsledning

St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway
BSc
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Den B.Appl.Sc i Mat & Business Management är utformad för att uppfylla detta behov genom att tillhandahålla industrin med flera kvalificerade akademiker som kan hjälpa dem ...

Läs mer