close

Filter

Visa resultat

Se kandidatprogram i Livsmedelsteknik i Asien 2021

Man tar en kandidatexamen genom att slutföra ett studieprogram vid det universitet eller den högskola man väljer att studera vid. Att göra detta kan ta tre till sju år beroende på var man studerar någonstans.Som den största och folkrikaste världsdel i världen, består Asien av en mängd olika etniska grupper, kulturer, miljöer, ekonomi, historiska band och statliga system.Se alla kandid… Läs mer

Man tar en kandidatexamen genom att slutföra ett studieprogram vid det universitet eller den högskola man väljer att studera vid. Att göra detta kan ta tre till sju år beroende på var man studerar någonstans.

Som den största och folkrikaste världsdel i världen, består Asien av en mängd olika etniska grupper, kulturer, miljöer, ekonomi, historiska band och statliga system.

Se alla kandidatprogram i Livsmedelsteknik i Asien 2021

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Technion International
shantou, Kina

Programmet för bioteknik och livsmedelsteknik (BFE) är ett av få i världen som kombinerar en unik ingenjörsteknisk forskning och områden inom biovetenskap. BFE-programmet utbi ... +

Programmet för bioteknik och livsmedelsteknik (BFE) är ett av få i världen som kombinerar en unik ingenjörsteknisk forskning och områden inom biovetenskap. BFE-programmet utbildar ingenjörer inom två områden: bioteknik och livsmedel. Programmet ger en unik kombination mellan teknik, teknik och natur- och livsvetenskaper, i synnerhet bioteknik. -
BSc
Heltid
4 år
Engelska
Aug 2021
01 Jun 2021
Campusstudier
 
IPB University
Dramaga, Indonesien

Food Technology Program (FTP) vid Institutionen för livsmedelsvetenskap och teknik, fakulteten för jordbruksteknik och teknik, Bogor Agricultural University (IPB) är ett grund ... +

Food Technology Program (FTP) vid Institutionen för livsmedelsvetenskap och teknik, fakulteten för jordbruksteknik och teknik, Bogor Agricultural University (IPB) är ett grundutbildningsprogram som fokuserar sig själv för att producera akademiker som har kompetens att bearbeta matmaterial till det säkra, kvalitet och hälsosamma livsmedelsprodukter i industriell skala. -
Kandidatexamen
Heltid
8 terminer
Engelska
Campusstudier
 
Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)
Bandung, Indonesien +1 Mer

Food Technology är en gren av livsmedelsvetenskap som behandlar den faktiska produktionsprocesser för att göra livsmedel. För att uppfylla och bibehålla sin näringskvalitet, m ... +

Food Technology är en gren av livsmedelsvetenskap som behandlar den faktiska produktionsprocesser för att göra livsmedel. För att uppfylla och bibehålla sin näringskvalitet, måste maten vara både säkert produceras och säkert levereras till konsument. Detta kräver processteknik för att omvandla råvaror till livsmedel samt teknik bevarande för att öka hållbarheten på livsmedel ... -
Kandidatexamen
Heltid
3 - 4 år
Engelska
Jul 2021
Campusstudier
 

Få ett stipendium på upp till 10 000,00 

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium.
Universiti Putra Malaysia
Shah Alam, Malaysia

OCH Har uppfyllt särskilda krav för programmet, dvs att uppnå de erforderliga betygen i (vetenskap / konst) som specificeras för varje UPM-kandidatexamen.

OCH Har uppfyllt särskilda krav för programmet, dvs att uppnå de erforderliga betygen i (vetenskap / konst) som specificeras för varje UPM-kandidatexamen. -
Kandidatexamen
Heltid
8 terminer
Engelska
Campusstudier
 
Far Eastern State Technical Fisheries University
Vladivostok, Ryssland

Programmet för tillämpad kandidatexamen i riktning mot utbildning "Mat från växtmaterial" syftar till att utbilda högkvalificerade specialister för livsmedelsindustrin och rel ... +

Programmet för tillämpad kandidatexamen i riktning mot utbildning "Mat från växtmaterial" syftar till att utbilda högkvalificerade specialister för livsmedelsindustrin och relaterade industrier genom att utveckla personliga egenskaper hos ungkarlar samt bildandet av allmän kulturell, allmän professionell och professionell kompetenser. -
Kandidatexamen
Deltid
Ryska
Sep 2021
Campusstudier
 
جامعة القدس
Abu Dis, Palestina

Livsmedelsindustrin är beroende av ett brett spektrum av processer för att tillverka den stora mängden mat vi ser idag. Livsmedelsteknik använder principerna kemi, mikrobiolog ... +

Livsmedelsindustrin är beroende av ett brett spektrum av processer för att tillverka den stora mängden mat vi ser idag. Livsmedelsteknik använder principerna kemi, mikrobiologi och teknik för att designa livsmedelsprocesser. Undervisningsplanen för Food Engineering Department fokuserar på att förse studenten med de färdigheter och begrepp som är relaterade till livsmedelsteknik och teknik, som fokuserar på att utveckla nya livsmedelsprodukter, utforma processer för att producera dessa livsmedel, välja förpackningsmaterial, studera hållbarhet och sensorisk utvärdering av produkten. Utformning och kontroll av verksamheter i livsmedelsfabriker, metoder för produktion av funktionella livsmedel, kvalitetskontroll av livsmedelsprodukter, förutom att hantera livsmedelsfabriker och metoder för marknadsföring av livsmedelsprodukter. Förutom de mikrobiologiska och kemiska testerna studerar matteknikstudenter grundläggande fenomen som är direkt relaterade till produktion av livsmedelsprodukter och deras egenskaper. Institutionens undervisningsplan kvalificerar sina akademiker att genomföra flera och varierande uppgifter inom livsmedelsindustrin som har förvandlats till en industri som kombinerar högteknologi och flera processer baserade på biokemi och teknik. Food Engineering Department kännetecknas av det faktum att det kommer att kvalificera sin examen att arbeta inom bioteknik (bioteknik) och livsmedelsindustriteknik. Förutom att arbeta inom olika delar av livsmedelsindustrin och biotekniken kommer institutionens akademiker att vara kvalificerade att arbeta även inom läkemedels- och kosmetikindustrin och inom forskningsområdena inom forskningsinstitutioner som är intresserade av biovetenskap och miljöteknik. De kommer också att kunna arbeta vid institutioner som berör kontrollen av livsmedels- och bioteknikindustrin (Institutionen för standarder och metrologi) De kommer också att kunna arbeta i konsultföretag som arbetar med livsmedels- och miljöutveckling. -
Kandidatexamen
Arabiska
Aug 2021
Campusstudier
 
Altai State Agricultural University
Barnaul, Ryssland

Syftet med yrkesutbildningsprogrammet för utbildningens riktning Livsmedel av animaliskt ursprung, fokus (profil) Tekniken för produkter av animaliskt ursprung är att tillhand ... +

Syftet med yrkesutbildningsprogrammet för utbildningens riktning Livsmedel av animaliskt ursprung, fokus (profil) Tekniken för produkter av animaliskt ursprung är att tillhandahålla en omfattande, omfattande och högkvalitativ utbildning av kvalificerade, konkurrenskraftiga specialister som kan utföra professionella verksamhet inom teknikområdet för produkter av animaliskt ursprung. -
Kandidatexamen
Heltid
Deltid
4 - 5 år
Ryska
Sep 2021
Campusstudier
 
Panyapiwat管理学院
Bang Talat, Thailand

Världens befolkning ökar med ökande efterfrågan på mat. Djuruppfödningsverksamheten är ett mellanvattenföretag i försörjningskedjan som spelar en viktig roll. Serverar att pro ... +

Världens befolkning ökar med ökande efterfrågan på mat. Djuruppfödningsverksamheten är ett mellanvattenföretag i försörjningskedjan som spelar en viktig roll. Serverar att producera och mata kvalitetskött till livsmedelsindustrin. Från visionen att vara "Världens kök" idag, djuruppfödning och livsmedelsbearbetningsstilar Med modern teknik, säker och miljövänlig. -
Kandidatexamen
Engelska, Kinesisk, Thai
Jun 2021
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här