close

Filter

Visa resultat

Se kandidatprogram i Livsmedelsbehandling 2021 i Abu Dis i de palestinska territorierna

En Bachelor 's examen kan leda pedagogiska dörrar, ge möjlighet till avancemang, eller lägga grunden för att uppnå en avancerad examen. Vårt mål är att hjälpa blivande studenter navigera processen programval framgångsrikt. Vi gör det enkelt genom att effektivisera sökandet. Studien av mat och dryckesbehandling kan typiskt täcka ämnen som matberedning och lagring, korskontamineri… Läs mer

En Bachelor 's examen kan leda pedagogiska dörrar, ge möjlighet till avancemang, eller lägga grunden för att uppnå en avancerad examen. Vårt mål är att hjälpa blivande studenter navigera processen programval framgångsrikt. Vi gör det enkelt genom att effektivisera sökandet.

Studien av mat och dryckesbehandling kan typiskt täcka ämnen som matberedning och lagring, korskontaminering, korrekt mathantering och eventuellt till och med gräva in i affärsområdena och ledningen genom ämnen som försäljning och kökshantering.

Ett antal lärosäten har dykt upp under de senaste åren genom de palestinska territorierna och Gazaremsan. Även unga, dessa anläggningar kan erbjuda ett varierat utbud av program till lokala och internationella studenter.

Be om information Kandidatprogram i Livsmedelsbehandling i Abu Dis i de palestinska territorierna 2021

Läs mindre
format_list_bulleted Filter
جامعة القدس
Abu Dis, Palestina

Livsmedelsindustrin är beroende av ett brett spektrum av processer för att tillverka den stora mängden mat vi ser idag. Livsmedelsteknik använder principerna kemi, mikrobiolog ... +

Livsmedelsindustrin är beroende av ett brett spektrum av processer för att tillverka den stora mängden mat vi ser idag. Livsmedelsteknik använder principerna kemi, mikrobiologi och teknik för att designa livsmedelsprocesser. Undervisningsplanen för Food Engineering Department fokuserar på att förse studenten med de färdigheter och begrepp som är relaterade till livsmedelsteknik och teknik, som fokuserar på att utveckla nya livsmedelsprodukter, utforma processer för att producera dessa livsmedel, välja förpackningsmaterial, studera hållbarhet och sensorisk utvärdering av produkten. Utformning och kontroll av verksamheter i livsmedelsfabriker, metoder för produktion av funktionella livsmedel, kvalitetskontroll av livsmedelsprodukter, förutom att hantera livsmedelsfabriker och metoder för marknadsföring av livsmedelsprodukter. Förutom de mikrobiologiska och kemiska testerna studerar matteknikstudenter grundläggande fenomen som är direkt relaterade till produktion av livsmedelsprodukter och deras egenskaper. Institutionens undervisningsplan kvalificerar sina akademiker att genomföra flera och varierande uppgifter inom livsmedelsindustrin som har förvandlats till en industri som kombinerar högteknologi och flera processer baserade på biokemi och teknik. Food Engineering Department kännetecknas av det faktum att det kommer att kvalificera sin examen att arbeta inom bioteknik (bioteknik) och livsmedelsindustriteknik. Förutom att arbeta inom olika delar av livsmedelsindustrin och biotekniken kommer institutionens akademiker att vara kvalificerade att arbeta även inom läkemedels- och kosmetikindustrin och inom forskningsområdena inom forskningsinstitutioner som är intresserade av biovetenskap och miljöteknik. De kommer också att kunna arbeta vid institutioner som berör kontrollen av livsmedels- och bioteknikindustrin (Institutionen för standarder och metrologi) De kommer också att kunna arbeta i konsultföretag som arbetar med livsmedels- och miljöutveckling. -
Kandidatexamen
Arabiska
Aug 2021
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här