BACHELORSTUDIES

2 kandidatprogram på distans i Lettland

En kandidatexamen är en fyraårig grundexamen och är en standard för högre utbildning i större delen av världen. Kandidatexamen kan tjänas på statliga universitet, vid privata universitet, på community college och via online universitet.

Även om min närvara distansutbildning klasser online, flera universitet håller påbörjas på flera platser. Du kan även sluta ta klasser för många veckor under året utan att dra och utan att kasta dina studielån till återbetalning. Det är ett starkt argument många människor ser på när inskrivning i distansutbildning klasser.

Lettland, officiellt Republiken Lettland, är ett land i Baltikum i norra Europa. Det gränsar i norr av Estland, i söder av Litauen, i öster av Ryssland, och i sydöst av Vitryssland. Letterna är en baltisk människor, kulturellt relaterade till litauerna. Kapitalet är Riga som är hem till Lettlands universitet med mer än 23.000 inskrivna studenter.

De 2 bästa kandidatprogrammen på distans i Lettland 2020

2 Resultat i Master, Lettland, Distansutbildning Filter

Kandidatexamen i transport- och affärslogistik

Transport and Telecommunication Institute
Kandidatexamen
02 Sep 2020
<
Heltid
<
Deltid
<
4&nbsp;-&nbsp;5 år
Engelska
Campusstudier
Internet

Professional Bachelor of Transport and Business Logistics. I studietiden lär sig studenterna genomförandet av projektekonomisk analys, statistisk modellering och utvärdering f ...

Läs mer

Kandidatexamen i datavetenskap

Transport and Telecommunication Institute
Kandidatexamen
02 Sep 2020
<
Heltid
<
Deltid
<
4&nbsp;-&nbsp;5 år
Engelska
Campusstudier
Internet

Kandidat i naturvetenskap i datavetenskap. Transport and Telecommunication Institute "datavetenskap" -program gav all nödvändig grundläggande kunskap som utrustade mig med mod ...

Läs mer