BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Ledning inom internationellt värdskap på deltid i genever, Schweiz 2021

En kandidatexamen är ett kännetecken på högre utbildning. De som dedicerar tre till sju år av sitt liv till att studera på ett studieprogram kan få en kandidatexamen. En kandidatexamen kan man ta i en mängd olika ämnen inom humaniora och vetenskap.

Ett internationellt program hospitality management är utformad för studenter som vill ha en förvaltning karriär inom turist eller besöksnäringen. Klass ämnen kan inkludera strategisk ekonomisk förvaltning, gästfrihet verksamhet, internationell kommunikation, konsumentbeteende och marknadsföring.

Schweiz, officiellt Schweiziska edsförbundet, är en federal parlamentarisk republik som består av 26 kantoner, med Bern som placera av de federala myndigheterna. Schweiz 's självständighet och neutralitet har länge varit hedrad av de stora europeiska makterna. Schweiz är ett fredligt, välmående och stabilt modern marknadsekonomi med låg arbetslöshet.

Geneva är känd för diplomati. Det är förmodligen därför deras universitet är specialiserat på humanistiska vetenskaper, med tillägg av medicinen. Privat universitet, institut och privata skolor är också specialiserade på lagar, statsvetenskap, internationella frågor, historia etc.

Be om information Kandidatprogram i Ledning inom internationellt värdskap på deltid i genever i Schweiz 2021

1 Resultat i Ledning inom internationellt värdskap, genever Filter

Kandidat i International Hospitality Management

SHG Geneva
Kandidatexamen
<
Heltid
<
Deltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier
Internet

Vårt mål är att förbereda studenterna att bli de bästa cheferna i gästfriheten

Läs mer