BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Kriminologi på Malta 2021

En Bachelor 's examen kan leda pedagogiska dörrar, ge möjlighet till avancemang, eller lägga grunden för att uppnå en avancerad examen. Vårt mål är att hjälpa blivande studenter navigera processen programval framgångsrikt. Vi gör det enkelt genom att effektivisera sökandet.

Kriminologi handlar om att på vetenskapligt sätt undersöka vad som orsakar brott. Området använder ämnesområden såsom psykologi, statistik, ekonomi, biologi och psykiatri för att bättre förstå brottsligt beteende och utveckla effektivare straff och behandlingar.

Malta är en liten ö land i Medelhavet som ligger söder om ön Sicilien, Italien. Malta har främjat sig framgångsrikt som en helt tvåspråkig nation för maltesiska och engelska. Den räknar för många läroanstalter i resten av världen som ett land där engelska är det första språket, och de kommer därför ofta även subventionera studenterna att åka dit för att lära sig det. Den stora majoriteten av maltesiska medborgare talar engelska med en mycket hög standard.

De mest populära kandidatprogrammen i Kriminologi på Malta 2021

1 Resultat i Kriminologi, Malta Filter

Kandidatexamen i kriminologi, undersökande vetenskap och säkerhet

United Campus of Malta
Kandidatexamen
<
Heltid
<
3 år
Italienska
Internet

Online diplom examen i kriminologi undersökande och säkerhetsvetenskap gör akademiker att bli proffs kunna vetenskapligt behandla det som har kallats framväxten av det tredje ...

Läs mer