BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Kriminalteknik i Asien 2021

En kandidatexamen är en grundexamen som utfärdas av universitet och högskolor när studenterna har slutfört ett studieprogram. De flesta kandidatprogram varar tre eller fyra år, men några program kan ta upp till sju år.

Studier i rättsmedicin kan omfatta biologi, kemi, datavetenskap och en mängd andra ämnen, samt hur varje ämne är relaterat till straff- och civilrätt. Denna typ av program är perfekt för dem som vill lära sig om ett ofta missförstått område inom brottsbekämpning.

Asien är världens 's största och folkrikaste världsdel, som ligger främst i de östra och norra halvklotet. Det täcker 8,7% av jordens 's totala yta och omfattar 30% av sin landyta.

Se alla kandidatprogram i Kriminalteknik i Asien 2021

2 Resultat i Kriminalteknik, Asien Filter

Bachelor of Science (BSc) i cybersäkerhet och kriminalteknik

Murdoch University Dubai
BSc
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

I allt högre grad måste myndigheter och företagsorganisationer identifiera risker för informationssäkerhet och beroende av varandra mellan affärsfunktioner. Upptrappande säker ...

Läs mer

BSc (Hons) i kriminalteknik

Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)
BSc
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Eftersom datorer är en inbyggd del av det normala livet, är de också viktiga som ett verktyg i brottslig verksamhet. Därför kan de ge en viktig beviskälla. Denna utmärkelse ge ...

Läs mer