$close

Filter

Visa resultat

Se kandidatprogram i Kostvetenskap i Taiwan 2021/2022

En kandidatexamen är en grundexamen som utfärdas av universitet och högskolor när studenterna har slutfört ett studieprogram. De flesta kandidatprogram varar tre eller fyra år, men några program kan ta upp till sju år.Food Science program erbjuder en indersciplinary metod för studier av livsmedel och är inriktad på att ständigt förbättra kvaliteten på livsmedelsförsörjningen. Mat… Läs mer

En kandidatexamen är en grundexamen som utfärdas av universitet och högskolor när studenterna har slutfört ett studieprogram. De flesta kandidatprogram varar tre eller fyra år, men några program kan ta upp till sju år.

Food Science program erbjuder en indersciplinary metod för studier av livsmedel och är inriktad på att ständigt förbättra kvaliteten på livsmedelsförsörjningen. Mat vetenskap och ämnen teknik inkluderar: animaliska livsmedel, vegetabiliska livsmedel, livsmedelsförädling och kvalitetsstyrning, mat analys, livsmedelsförpackningar, mat produktutveckling.

Taiwan, officiellt Republiken Kina, är en stat i Östasien och den första konstitutionella republik i Asien. Taiwan har flera bra universitet, varav många har utbytesavtal med utländska universitet, och det är ett bra sätt att uppleva livet i Taiwan.

De mest populära kandidatprogrammen i Kostvetenskap i Taiwan 2021/2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i Taiwan
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
National Quemoy University
Taipei, Taiwan

Institutionen för livsmedelsvetenskap syftar till att utbilda framtida ledare inom livsmedelsindustrin. Läroplanen integrerar olika yrkesområden, inklusive kemi, mikrobiologi, ... +

Institutionen för livsmedelsvetenskap syftar till att utbilda framtida ledare inom livsmedelsindustrin. Läroplanen integrerar olika yrkesområden, inklusive kemi, mikrobiologi, biologi, biokemi och processer. Kurserna låter våra studenter bidra till en vital samhällssektor vars krav stiger. Institutionen är också utrustad med laboratorier för våra studenter att uppleva den senaste tekniken och experimentera med sina idéer. Vi uppmuntrar också våra studenter att klara de nationella certifieringsproven och bli kvalificerade mattekniker. Med professionell kunskap kan våra studenter enkelt utmärka sig i livsmedelsbearbetning, tillverkning, analys, testning, produktion och hanteringsuppgifter. Våra studenter kan också arbeta i inhemska och utländska forskningsinstitut och bedriva forskning om mat, kemi, näring, bioteknik eller andra relaterade områden. -
Kandidatexamen
Kinesisk
Campusstudier