BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Kostvetenskap i Sydafrika 2020

Man tar en kandidatexamen genom att slutföra ett studieprogram vid det universitet eller den högskola man väljer att studera vid. Att göra detta kan ta tre till sju år beroende på var man studerar någonstans.

I program Food Science elever lär sig de vetenskapliga principerna bakom livsmedelsförädling, lagring, förpackning och distribution. De studerar människans näring, livsmedelskemi, mikrobiologi, samt människors hälsa och säkerhet.

Ett land som ligger på den södra spetsen av Afrika, Sydafrika, har en rik kultur som du aldrig kommer att få nog av medan touring eller studerar här. Språken inkluderar här Afrikaner och engelska samt holländska. Campus livet av den stora sydafrikanska universitet, University of Johannesburg eller något annat universitet skall sinne blåser. Du kommer att älska interagera med Bantus här och det tropiska klimatet i regionen.

De mest populära kandidatprogrammen i Kostvetenskap i Sydafrika 2020

1 Resultat i Kostvetenskap, Sydafrika Filter

BTech inom livsmedelsteknik

University of Johannesburg
Kandidatexamen
Jan 2020
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Kandidater i detta program kan utveckla och tillämpa specialiserade strategier och relevanta ledningsprinciper i kvalitetskontroll (QC) och forskning och utveckling (R)

Läs mer