BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Kostvetenskap 2020 i Bandung i Indonesien

En kandidat 's examen vid det framgångsrika slutförandet av en grundutbildning akademiskt program. Det är ofta den första graden en elev fått i sin akademiska karriär. Det tar normalt fyra års heltidsstudier för att tjäna en kandidatexamen.

I program Food Science elever lär sig de vetenskapliga principerna bakom livsmedelsförädling, lagring, förpackning och distribution. De studerar människans näring, livsmedelskemi, mikrobiologi, samt människors hälsa och säkerhet.

Indonesien, officiellt Republiken Indonesien, är ett land i Sydostasien och Oceanien.Indonesien är en skärgård som omfattar cirka 17.508 öar

För dem som är intresserade av att studera i ämnen som historia och teknik Bandung är det bästa stället att studera. Bandung har några av de bästa universiteten i Indonesien som Institute Teknologi Bandung i Bandung. Dessutom är denna plats fredlig och perfekt för att leva.

Be om information Kandidatprogram i Kostvetenskap i Bandung i Indonesien 2020

2 Resultat i Kostvetenskap, Bandung Filter

Kandidatexamen i livsmedelsvetenskap

Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)
Kandidatexamen
Jul 2020
<
Heltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelska
Campusstudier

Politiken för den indonesiska regeringen maten är inriktad på att uppnå livsmedelssuveränitet och fokusera på - bland annat - att öka tillgången till mat, kvalitet matdistribu ...

Läs mer

Ungkarl i livsmedelsteknik

Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)
Kandidatexamen
Jul 2020
<
Heltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelska
Campusstudier

Food Technology är en gren av livsmedelsvetenskap som behandlar den faktiska produktionsprocesser för att göra livsmedel. För att uppfylla och bibehålla sin näringskvalitet, m ...

Läs mer