BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Kostvetenskap 2020 i paris i Frankrike

Kandidatexamina från ackrediterade högskolor och universitet kan vara viktiga trappsteg mot en framgångsrik karriär.Den vanligaste typen av grundutbildningen är en ungkarl 's examen, vanligen beviljas efter fyra års framgångsrik studie

Livsmedelsvetenskap är en gren av tillämpad vetenskap som koncentrerar sig på den fysiska sammansättningen av mat och biologiska utveckling som måste äga rum för att livsmedel ska produceras. Studera livsmedelsvetenskap kan bidra till utvecklingen av livsmedelsindustrin samt säkra livsmedel förpackning och distribution.

Frankrike, officiellt Republiken Frankrike, är en enhetsstat semi-republik ligger främst i Västeuropa, med flera utomeuropeiska regioner och territorier.

Paris är den mest befolkade staden i Frankrike och dess huvudstad. Det har över 2 miljoner invånare. Den spelar värd till ledande centra för lärande och konst i den europeiska regionen. Att vara hem till det högsta antalet högutbildade, har Paris flera prestigefyllda universitet i Frankrike.

Be om information Kandidatprogram i Kostvetenskap i paris i Frankrike 2020

2 Resultat i Kostvetenskap, paris Filter

Bachelor i kulinariska konsten

Ecole Ducasse - Paris Campus
Kandidatexamen
Okt 2020
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Franska
Campusstudier

Med kandidaten i kulinariska konsten väljer du en pedagogisk väg av excellens och förvärvar inom 3 år den fullständiga nödvändiga kulinariska kunskapen och förvaltningskompete ...

Läs mer

Kandidat + Master i internationell hållbar jordbruksföretag & matteknik

UniLaSalle
BSc
Sep 2020
<
Heltid
<
3&nbsp;-&nbsp;5 år
01 Jun 2020
Engelska
Campusstudier

Det första BSc- och MSc-integrerade programmet - Engineering Master i internationell hållbar jordbruksföretag och matteknik i Frankrike - 100% på engelska.

Läs mer