BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Kostvetenskap i Frankrike 2020

En kandidat 's examen vid det framgångsrika slutförandet av en grundutbildning akademiskt program. Det är ofta den första graden en elev fått i sin akademiska karriär. Det tar normalt fyra års heltidsstudier för att tjäna en kandidatexamen.

Livsmedelsvetenskap är ett ämnesområde som fokuserar på den biologiska sammansättningen av livsmedel samt de kemiska processerna som krävs för att skapa livsmedel. Genom att lära om livsmedelsvetenskap, kan individer vara beredda att skapa säkra och nyttiga livsmedel som kan levereras på ett säkert sätt över hela världen.

Frankrike, officiellt Republiken Frankrike, är en enhetsstat semi-republik ligger främst i Västeuropa, med flera utomeuropeiska regioner och territorier.

De mest populära kandidatprogrammen i Kostvetenskap i Frankrike 2020

2 Resultat i Kostvetenskap, Frankrike Filter

Bachelor i kulinariska konsten

Ecole Ducasse - Paris Campus
Kandidatexamen
Okt 2020
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Franska
Campusstudier

Med kandidaten i kulinariska konsten väljer du en pedagogisk väg av excellens och förvärvar inom 3 år den fullständiga nödvändiga kulinariska kunskapen och förvaltningskompete ...

Läs mer

Kandidat + Master i internationell hållbar jordbruksföretag & matteknik

UniLaSalle
BSc
Sep 2020
<
Heltid
<
3&nbsp;-&nbsp;5 år
01 Jun 2020
Engelska
Campusstudier

Det första BSc- och MSc-integrerade programmet - Engineering Master i internationell hållbar jordbruksföretag och matteknik i Frankrike - 100% på engelska.

Läs mer