BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Kostvetenskap i Europa 2020

En kandidatexamen utfärdas till studenter som uppfyller de nödvändiga kraven vid den högskola eller det universitet de studerar vid. Kraven omfattar tre till sju års studier med specifik fokus på ett ämne, det som vanligen kallas studentens "major", eller huvudämne.

Livsmedelsvetenskap fokuserar på studier av mat, med tonvikt på att skapa tillförlitliga, hållbara och säkra matkällor. Förstå livsmedelsvetenskap kan leda till viktiga upptäckter inom livsmedelsteknik samt produktion och underhåll av en hälsosam livsmedelsförsörjning.

Europa är den sjätte största kontinenten och omfattar 47 länder och diverse beroenden, öar och territorier. Det gränsar till Medelhavet i söder, Asien i öster, och Atlanten i väster.

Se alla kandidatprogram i Kostvetenskap i Europa 2020

16 Resultat i Kostvetenskap, Europa Filter

Bachelor International Food

HAS University of Applied Sciences
Kandidatexamen
Sep 2020
<
Heltid
<
4 år
01 May 2020
Engelska
Holländska
Campusstudier

Internationell mat

Läs mer

Kandidat i turism, gästfrihet och livsmedelsekonomi

Singidunum University
Kandidatexamen
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Serb
Campusstudier

Singidunum University är det ledande högskolan i regionen som utbildar turism och gästfrihetsexperter. Fyraåriga studier vid fakulteten för turism och gästfrihet är utformade ...

Läs mer

Kandidat i matkvalitet och innovationer

Latvia University of Life Sciences and Technologies
Kandidatexamen
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Syftet med det akademiska kandidatexamen är att förbereda en konkurrenskraftig och kunnig specialist inom livsmedelsproduktion, kvalitet och innovation, som kan organisera kva ...

Läs mer

Kandidatexamen i internationell hållbar jordbruksverksamhet

UniLaSalle
BSc
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Den 1: a BSc

Läs mer

Matsteknik (BSc)

Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences
BSc
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Är du en innovativ, entusiastisk och affärsinriktad person med en passion för livsmedelssäkerhet och livsmedelsinnovation? Är du intresserad av en bachelorstudie med en prakti ...

Läs mer

Kandidatexamen i livsmedelsvetenskap och teknik

University of Parma
Kandidatexamen
Okt 2020
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Gradskurs i livsmedelsvetenskap och teknik är utformad för att ge akademiker med god grundläggande och praktisk kunskap inom huvudområdena matvetenskap och teknik.

Läs mer

BSc (Hons) i Food Bioscience

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences
BSc
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Detta är det enda institutet för livsmedelsvetenskap och teknik (IFST) -approved Food Bioscience-programmet i Skottland.

Läs mer

Bachelor i kulinariska konsten

Ecole Ducasse - Paris Campus
Kandidatexamen
07 Sep 2020
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Franska
Campusstudier

Med kandidaten i kulinariska konsten väljer du en pedagogisk väg av excellens och förvärvar inom 3 år den fullständiga nödvändiga kulinariska kunskapen och förvaltningskompete ...

Läs mer

Examen i matvetenskap och teknik

Universidad de Leon
Kandidatexamen
<
Heltid
<
8 terminer
Spansk
Campusstudier

Vi utbildar proffs som kan utforma och övervaka tekniska processer inom livsmedelsindustrin, hantera och kontrollera kvaliteten på produkterna i hela livsmedelskedjan och utbi ...

Läs mer

BSc (Hons) Matvetenskap

Cardiff Metropolitan University
BSc
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Vår kurs i matvetenskap och teknik är professionellt ackrediterad av Institute of Food Science and Technology och syftar till att ge dig en bred förståelse för moderna livsmed ...

Läs mer

Ungkarl (fyll) i kemisk och bioteknisk, mat eller processteknik

Business Academy Aarhus
Kandidatexamen
<
Heltid
<
18 månader
Engelska
Campusstudier

Kemiska och biotekniska, mat eller Process Technology är en top-up kurs för kemiska och biotekniska analytiker, och efter att ha avslutat den 18 månader långa programmet komme ...

Läs mer

Ungkarl av tillämpad vetenskap i livsmedel och företagsledning

St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway
BSc
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Den B.Appl.Sc i Mat & Business Management är utformad för att uppfylla detta behov genom att tillhandahålla industrin med flera kvalificerade akademiker som kan hjälpa dem ...

Läs mer

Examen i Food Technology

Instituto Politécnico de Santarém
Kandidatexamen
Okt 2020
<
Heltid
<
3 år
Portuguese
Campusstudier

MatTechnologists är viktigt i produktionen av säkra livsmedel av hög kvalitet, organiserat och planerat sätt och inom vissa ekonomiska och etiska förutsättningar.

Läs mer

Kandidatexamen i nutrition och måltidskunskap

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Kandidatexamen
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Internet

I slutet av kandidatexamen i nutrition och måltidskunskap (Food Service Management) utbildningen akademiker förväntas kombinera teori och praktik och visar en god kännedom om ...

Läs mer

Kandidatexamen i livsmedelsteknik

Szent István University, Faculty of Food Science
BSc
<
Heltid
<
7 terminer
Engelska
Campusstudier

Programmet syftar till att utbilda livsmedelsindustrin ingenjörer

Läs mer