$close

Filter

Visa resultat

Kandidatexamen i Kostvetenskap 2022

Kandidatexamen är vanligtvis tillgänglig för studenter som har avslutat en gymnasieutbildning eller fått motsvarande certifiering. Beroende på universitetets krav kan forskare behöva slutföra en eller flera inträdesprov för att få tillträde. Vad är en kandidatexamen i livsmedelsvetenskap? Matvetenskap majors balanserar laboratoriet lärande med föreläsning lärande och täcker ett… Läs mer

Kandidatexamen är vanligtvis tillgänglig för studenter som har avslutat en gymnasieutbildning eller fått motsvarande certifiering. Beroende på universitetets krav kan forskare behöva slutföra en eller flera inträdesprov för att få tillträde.

Vad är en kandidatexamen i livsmedelsvetenskap? Matvetenskap majors balanserar laboratoriet lärande med föreläsning lärande och täcker ett brett spektrum av vetenskaper relaterade till mat. Biologi, kemi och mikrobiologi kurser är vanliga förutsättningar för många av de kärnkompetenser som krävs av denna examenstyp, såsom matkomposition, matkemi och livsmedelsmikrobiologi. Genom att använda analys, teoretiskt lärande och praktisk praktik följer studenter som studerar livsmedelsvetenskap skapandet och utvecklingen av livsmedelsprodukter från början i forskningslabs till den slutliga produkten som finns tillgänglig på den öppna marknaden.

Bland många andra färdigheter kan förmågan att analysera livsmedelsprodukter och använda livsmedelsbearbetningsteknik sätta kandidater med en kandidatexamen i livsmedelsvetenskap utöver tävlingen. Ytterligare kunskaper i kritiskt tänkande, organisation och produktutveckling kan också göra det möjligt för eleverna att leda mer produktiva liv.

Många universiteter debiterar per kredittimme, och därmed kan den totala kostnaden för examen vara beroende av antalet krediter som avslutas vid examen. För att få veta mer och lära dig mer om eventuella extra avgifter, ta reda på potentiella program för information.

Livsmedelsvetenskap erbjuder ofta ett rikt och bördigt perspektiv. Förutom att arbeta som matvetenskapsforskare kan forskare hitta anställning inom tekniska ställen på alla olika livsmedelsfabriker, kommersiella rancher och gårdar. Inom livsmedelsproduktionens område har studenter oftast positioner som kvalitetssäkringsspecialister, produktutvecklare eller matingenjörer. Andra möjligheter kan innefatta sensorisk forskning, utveckling av kosmetika och miljöskydd.

Många klasser som tagits i strävan efter en kandidatexamen i matvetenskaper kräver en laboratoriekomponent och måste tas på campusplatsen, men vissa program kan tillåta studenter att uppfylla förutsättningarna eller kärnklasserna online. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Ho Chi Minh City University of Technology
Ho Chi Minh-staden, Vietnam

Studenter som är intresserade av produktion, bearbetning, förpackning, säkerhet och / eller transport av världens livsmedelsförsörjning skulle vara intresserade av mattekniken ... +

Studenter som är intresserade av produktion, bearbetning, förpackning, säkerhet och / eller transport av världens livsmedelsförsörjning skulle vara intresserade av matteknikens specialisering. -
Kandidatexamen
Heltid
4 år
Engelska
Sep 2022
Campusstudier
 
UniLaSalle
Mont-Saint-Aignan, Frankrike

Det första BSc- och MSc-integrerade programmet - Engineering Master i internationell hållbar jordbruksföretag och matteknik i Frankrike - 100% på engelska.

Det första BSc- och MSc-integrerade programmet - Engineering Master i internationell hållbar jordbruksföretag och matteknik i Frankrike - 100% på engelska. -
BSc
Heltid
3 - 5 år
Engelska
Campusstudier
 
Latvia University of Life Sciences and Technologies
Jelgava, Lettland

Syftet med det akademiska kandidatexamen är att förbereda en konkurrenskraftig och kunnig specialist inom livsmedelsproduktion, kvalitet och innovation, som kan organisera kva ... +

Syftet med det akademiska kandidatexamen är att förbereda en konkurrenskraftig och kunnig specialist inom livsmedelsproduktion, kvalitet och innovation, som kan organisera kvalitetsstyrning och utveckling av innovationer i livsmedelsföretag, att genomföra kreativ forskning och utgöra grunden för vidare studier i högre utbildning. -
Kandidatexamen
Heltid
4 år
Engelska
Sep 2022
01 Jul 2022
Campusstudier
 

Få ett stipendium på upp till 10 000,00 

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium.
Free University of Bozen-Bolzano
Bolzano, Italien

Denna kandidatexamen låter dig få den tvärvetenskapliga kompetens som krävs för att arbeta inom produktion och kommersialisering av grödor och animaliska produkter, bearbetnin ... +

Denna kandidatexamen låter dig få den tvärvetenskapliga kompetens som krävs för att arbeta inom produktion och kommersialisering av grödor och animaliska produkter, bearbetning av jordbruksprodukter till livsmedelsprodukter och hållbar förvaltning av skogar och bergsområden. Användningen av modern teknik har förändrat även jordbruket. Nuförtiden är begrepp som hållbarhet och skydd av miljön nära kopplade till odling av grödor och livsmedelsproduktion. Lantbrukssektorn kräver en typ av kunskap som går utanför gränserna för enskilda discipliner och ständig professionell utveckling för att hålla sig uppdaterad med den senaste utvecklingen inom området. Denna kurs hämtar sitt innehåll från olika vetenskapliga grenar: naturvetenskap, ingenjörsvetenskap och ekonomi för att kunna erbjuda dig en omfattande och gedigen utbildningsbakgrund. Under det tredje året kommer du att specialisera dig inom ett av följande områden enligt den valda vägen: Jordbruksproduktion Skötsel av fjällmiljön Livsmedelsvetenskap Varje läroplan kan endast erbjudas om ett lägsta antal studenter uppnås. -
Kandidatexamen
Heltid
3 år
Engelska, Tysk, Italienska
Sep 2022
07 Jul 2022
Campusstudier
 
Seinäjoki University of Applied Sciences (SeAMK)
Seinäjoki, Finland

Som ingenjör för jordbruksmat får du en helhetsförståelse för livsmedelssystem. I dina studier kan du följa produktionen av mat från ”fält till gaffel”. Du kommer att förstå l ... +

Som ingenjör för jordbruksmat får du en helhetsförståelse för livsmedelssystem. I dina studier kan du följa produktionen av mat från ”fält till gaffel”. Du kommer att förstå livsmedelsbearbetning från många perspektiv och för olika råvaror, som grönsaker, spannmål, drycker samt mejeriprodukter och köttprodukter. Du kommer att få en bra grund för att arbeta i olika positioner inom jordbruksmat, som produktion, kvalitetskontroll, forskning och utveckling, i ledande positioner, inom försäljning och marknadsföring, eller till och med som grundare av ett företag. Det tvärvetenskapliga och internationella SeAMK erbjuder också studenterna inom jordbruksmatteknik möjlighet att utöka sina färdigheter till den internationella jordbruksmatindustrin. -
Kandidatexamen
Heltid
4 år
Engelska
Aug 2022
Campusstudier
 
HAS University of Applied Sciences
är Hertogenbosch, Nederländerna

Världen står inför en enorm utmaning - att mata fler människor i en snabbt föränderlig värld. Vill du vara en del av lösningen? Då går du bäst med International Food & Agr ... +

Världen står inför en enorm utmaning - att mata fler människor i en snabbt föränderlig värld. Vill du vara en del av lösningen? Då går du bäst med International Food & Agribusiness! -
Kandidatexamen
Heltid
4 år
Engelska
29 Aug 2022
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet
 
University of Veterinary Sciences
Brno, Tjeckien

Kandidatprogrammet Livsmedelssäkerhet och kvalitet är ett akademiskt fokuserat studieprogram som motsvarar det nuvarande läget och nivån för vetenskapen och behoven i Europa. ... +

Kandidatprogrammet Livsmedelssäkerhet och kvalitet är ett akademiskt fokuserat studieprogram som motsvarar det nuvarande läget och nivån för vetenskapen och behoven i Europa. Studien innehåller teoretisk kunskap och möjliggör förvärv av nödvändiga praktiska färdigheter som behövs för yrkets utförande, inklusive anställning i kreativa aktiviteter, och förbereder också studenterna för studier i ett magisterprogram. -
Kandidatexamen
Heltid
3 år
Engelska
Sep 2022
Campusstudier
 
The University of Tennessee Knoxville
Knoxville, Amerikas förenta stater

Sedan 1972 har Institutionen för livsmedelsvetenskap varit ledande när det gäller att bidra till livsmedelskvalitet, säkerhet, marknadsförbarhet och tillgänglighet genom utmär ... +

Sedan 1972 har Institutionen för livsmedelsvetenskap varit ledande när det gäller att bidra till livsmedelskvalitet, säkerhet, marknadsförbarhet och tillgänglighet genom utmärkt utbildning, forskning och förlängning. Våra nationellt erkända grund- och forskarutbildningar förbereder studenterna för spännande och tillfredsställande karriärer inom industri, regering och akademi. Vi inbjuder dig att utforska vår webbplats och lära dig om matvetenskapsprogrammet vid University of Tennessee. Livsmedelsvetenskap är ett spännande tvärvetenskapligt område med syftet att förbättra kvaliteten, säkerheten och näringen i världens livsmedelsförsörjning. Vi är mer än mat; vi studerar hela processen, från design till matsmältning och allt däremellan. Här på UT lär du dig hur mat kommer till den lokala mataffären. Vårt program är mer än att lära genom föreläsning. Du kommer att spendera timmar i laboratorier för att lära dig matens kvaliteter och sammansättning. Om du är intresserad av kemiska reaktioner, förstår hur du förhindrar återkallande av mat eller tillhandahåller hälsovård till en patient, lämnar du UT beredd att ta din karriär till nästa nivå. Examensalternativ Studenter med matvetenskap lägger de första två åren på att utveckla vetenskaplig och allmän bakgrundskunskap som är nödvändig för övre divisionskurser. Obligatoriska naturvetenskapskurser inkluderar biologi, kemi, matematik, mikrobiologi, näring och fysik. Den allmänna bakgrunden ges av kurser som krävs för VolCore och en inledande matvetenskapskurs. På den högre divisionen går studenterna i biokemi, livsmedelsanalys, matkemi, matteknik och livsmedelsmikrobiologi. Vår flexibla läroplan ger dig möjlighet att fokusera dina akademiska studier i en av fyra koncentrationer som stöder dina professionella mål. Livsmedelsvetenskapliga koncentrationer Vetenskapskoncentration Denna koncentration förbereder dig för en karriär inom livsmedelsindustrin på lokal, regional, nationell eller global nivå. Andra kursalternativ inkluderar matförpackningar, tillverkningsverksamhet, livsmedelskemi, matmikrobiologi, reglerings- och sensorisk vetenskap. Institute of Food Technologists (IFT) godkänner denna koncentration och dess kurser. Förprofessionell koncentration Studenter som är intresserade av en karriär inom hälsoområdet, såsom tandvård, medicin, apotek eller veterinärvård, bör deklarera denna koncentration. Du kommer att ta nödvändiga kurser för antagning till en professionell skola utöver grundläggande kurskrav för en kandidatexamen i livsmedelsvetenskap. Pre-professionell koncentration 3 + 1 I likhet med vår Pre-Professional-koncentration är Pre-Professional 3+1 riktat mot studenter som är antagna vid University of Tennessee Health Science Center (UTHSC) i Memphis eller University of Tennessee College of Veterinary Medicine (UTCVM) innan de är färdiga av en kandidatexamen. Du får kredit för de sista 30 timmarna av grundutbildningen när ditt första år på UTHSC eller UTCVM har slutförts. Femårig BS/MS Tennessee erbjuder ett accelererat femårigt kombinerat kandidat-/magisterprogram som gör att du kan räkna 9 timmars examen till både din kandidatexamen och magisterexamen i livsmedelsvetenskap. -
BSc
Heltid
8 terminer
Engelska
Jun 2022
Campusstudier
 
New Mexico State University
Las Cruces, Amerikas förenta stater

Livsmedelsvetenskap är användning av teknik, biologi och fysik för att studera naturens, försämring, bearbetning och förbättring av livsmedel för konsumenter. Food Technology ... +

Livsmedelsvetenskap är användning av teknik, biologi och fysik för att studera naturens, försämring, bearbetning och förbättring av livsmedel för konsumenter. Food Technology är tillämpningen av livsmedelsvetenskap vid urval, konservering, förpackning, bearbetning, distribution och användning av säkra, näringsrika och hälsosamma livsmedel. -
BSc
Heltid
Deltid
4 år
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet
 
Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences
Velp, Nederländerna

Är du en innovativ, entusiastisk och affärssinnad person med en passion för livsmedelssäkerhet och matinnovation? Är du intresserad av en kandidatexamen med ett praktiskt till ... +

Är du en innovativ, entusiastisk och affärssinnad person med en passion för livsmedelssäkerhet och matinnovation? Är du intresserad av en kandidatexamen med ett praktiskt tillvägagångssätt? Studera matteknik (BSc) vid Van Hall Larenstein i Nederländerna. -
BSc
Heltid
4 år
Engelska
Sep 2022
01 Aug 2022
Campusstudier
 
University of Chemistry and Technology, Prague
prag, Tjeckien

Vid fakulteten för livsmedel och biokemisk teknik riktar studenterna sina studier antingen till biokemi, mikrobiologi och bioteknik eller till livsmedelskemi, livsmedelsanalys ... +

Vid fakulteten för livsmedel och biokemisk teknik riktar studenterna sina studier antingen till biokemi, mikrobiologi och bioteknik eller till livsmedelskemi, livsmedelsanalys, nutrition och livsmedelsteknik på andra sidan genom att korrekt välja valfria kurser. Du kan välja en av två inriktningar som erbjuds av denna fakultet. Specialisering - Biokemi och bioteknik Genom att välja Biokemi och Bioteknik får eleverna möjlighet att fokusera på biokemi och olika typer av bioteknik. Inriktningen ger alltså såväl generella biokemikunskaper som färdigheter inom olika biotekniska områden som att framställa rena kemikalier, biologiskt aktiva molekyler och biobränslen. Denna specialisering ger också kompetens för teknologier som löser miljöproblem. Specialisering - Livsmedelskemi och teknik Med inriktning på livsmedelskemi och -teknik fokuserar eleverna på både livsmedelskemi och olika livsmedelsteknologier. Denna specialisering ger en unik kombination av kemiska, analytiska och tekniska aspekter, vilket gör det möjligt för studenter att få en överblick över området för modern och traditionell livsmedelsproduktion samt förmågan att bedöma effekten av använda bearbetningsprocesser på livsmedelsprodukters näringsegenskaper. . -
BSc
Heltid
3 år
Engelska
Sep 2022
Campusstudier
 
George Brown College
Toronto, Kanada

Ledarskapskrav Den första fyraåriga Honours Bachelor of Food Studies-examen i Kanada kombinerar kulinariska konster och en omfattande läroplan för matstudier. Livsmedelssektor ... +

Ledarskapskrav Den första fyraåriga Honours Bachelor of Food Studies-examen i Kanada kombinerar kulinariska konster och en omfattande läroplan för matstudier. Livsmedelssektorn förändras ständigt, särskilt när det kommer till gästfrihet och kulinarisk konst. Denna ständiga förändring har förstärkt behovet av ett mer holistiskt förhållningssätt till kulinarisk utbildning – en som låter eleverna undersöka matsystemet samtidigt som de behärskar en mängd olika kulinariska tekniker. Honours Bachelor of Food Studies-programmet ger morgondagens matledare färdigheter, insikter och kunskaper för att lyckas inom detta snabbt föränderliga område. Det erbjuder omfattande karriärer Pathways för professionella inom livsmedelsbranschen, samtidigt som det förser livsmedelssektorn med ledare som kan frodas i både vinstdrivande och ideella organisationer. Utexaminerade kommer att vara positionerade för att lyckas i ett brett utbud av livsmedelsrelaterade yrken inklusive roller inom kulinariska, utbildning, turism, rekreation, hälsa, livsmedelssäkerhet, hållbarhet, ekonomisk utveckling, jordbruk, offentlig politik och forskning. Det finns växande möjligheter för karriärer som bygger på både kulinarisk erfarenhet och mångsidigt kritiskt tänkande. Toronto erbjuder en unik miljö för detta program på grund av dess rikedom av mångkulturella och inhemska mattraditioner. I klassrummet och utanför kommer eleverna att introduceras till matens pulserande värld i en kulturellt mångfaldig och inkluderande miljö. Studenter kommer att delta i en betald co-op placering fokuserad på tillämpningen av kulinariska och mat animation färdigheter. Dessutom kommer utvalda kurser under hela programmet att innehålla möjligheter för samhällsengagemang. Dina fältutbildningsalternativ Ta del av ett unikt och robust externskap. George Brown arbetar med arbetsgivare och branschpartners för att identifiera potentiella möjligheter till arbetslivserfarenhet. Studenter uppmuntras också starkt att eftersträva oberoende arbetslivsmöjligheter inom branschen som de tror kommer att ge de lärandeupplevelser de värdesätter och möta programmets läranderesultat. Denna värdefulla arbetserfarenhet kan i sin tur läggas till ditt CV. Förutom mer formell arbetslivserfarenhet George Brown College efter att ge lärandemöjligheter med verkliga utmaningar och kunder. Ta reda på mer om fältutbildning på Center for Hospitality and Culinary Arts. -
Kandidatexamen
Heltid
4 år
Engelska
Maj 2022
Campusstudier
 
University of Parma
Parma, Italien

Gradskurs i livsmedelsvetenskap och teknik är utformad för att ge akademiker med god grundläggande och praktisk kunskap inom huvudområdena matvetenskap och teknik.

Gradskurs i livsmedelsvetenskap och teknik är utformad för att ge akademiker med god grundläggande och praktisk kunskap inom huvudområdena matvetenskap och teknik. -
Kandidatexamen
Heltid
Deltid
3 år
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet
 
Kaunas University of Technology
Kaunas, Litauen

Att förse människor med högkvalitativ, säker och hälsosam mat dagligen är en av de viktigaste globala utmaningarna som livsmedelsforskare och -teknologer står inför idag. Geno ... +

Att förse människor med högkvalitativ, säker och hälsosam mat dagligen är en av de viktigaste globala utmaningarna som livsmedelsforskare och -teknologer står inför idag. Genom att läsa kandidatexamen i livsmedelsvetenskap och teknik på KTU får du de tvärvetenskapliga kompetenser och färdigheter som krävs för den framtida livsmedelsteknologen inom områdena livsmedelskemi, mikrobiologi, nutrition, teknik och ingenjörsvetenskap. Du kommer också att integrera specialkunskap med grunderna för entreprenörskap och ekonomi. Detta är ett av få kandidatprogram i Litauen inom livsmedelsteknologi, och det enda som har tilldelats det internationella kvalitetsmärket EQAS-Food Label. KTU är det enda universitetet i Baltikum som erbjuder studier på internationell nivå ackrediterade med detta kvalitetsmärke. Tillgång till livsmedelstekniska laboratorier, som är försedda med tekniska linjer i pilotskala som används för att modellera och utföra olika tekniska processer; Studenterna får praktiska färdigheter samtidigt som de arbetar tillsammans med erfarna livsmedelsteknologer och är involverade i problemlösning i verkligheten; Utexaminerade från detta program värderas av arbetsgivarna för sin unika blandning av färdigheter och kunskaper inom livsmedelsteknik, livsmedelsteknik, livsmedelskemi och mikrobiologi. -
BSc
Heltid
4 år
Engelska
01 Sep 2022
31 Jul 2022
Campusstudier
 
University of Alberta
Edmonton, Kanada

Varför studera Food Business Management? Detta program undersöker de vetenskapliga och ekonomiska relationer som påverkar i livsmedelsindustrin. Kurser sträcker sig från matke ... +

Varför studera Food Business Management? Detta program undersöker de vetenskapliga och ekonomiska relationer som påverkar i livsmedelsindustrin. Kurser sträcker sig från matkemi och mikrobiologi till jordbruksekonomi och förvaltningskurser, vilket ger dig de affärskunskaper och den vetenskapliga förståelse som behövs för en karriär inom livsmedels- och livsmedelssektorn. Varför studera jordbruk och livsmedelsföretagsledning på University of Alberta ? Vår kandidatexamen i jordbruks-/livsmedelsföretagsledning gör att du kan studera livsmedelsvetenskap och affärer samtidigt och ställa in dig för en mängd olika karriärer inom livsmedelssektorn. Detta program erbjuds gemensamt av fakulteten för jordbruks-, livs- och miljövetenskap och Alberta School of Business. Du kan delta i Alberta School of Business Co-op Program som en del av denna examen. -
BSc
Heltid
Engelska
Sep 2022
Campusstudier