close

Filter

Visa resultat

Kandidatexamen i Kostvetenskap 2020/2021

Kandidatexamen är vanligtvis tillgänglig för studenter som har avslutat en gymnasieutbildning eller fått motsvarande certifiering. Beroende på universitetets krav kan forskare behöva slutföra en eller flera inträdesprov för att få tillträde. Vad är en kandidatexamen i livsmedelsvetenskap? Matvetenskap majors balanserar laboratoriet lärande med föreläsning lärande och täcker ett… Läs mer

Kandidatexamen är vanligtvis tillgänglig för studenter som har avslutat en gymnasieutbildning eller fått motsvarande certifiering. Beroende på universitetets krav kan forskare behöva slutföra en eller flera inträdesprov för att få tillträde.

Vad är en kandidatexamen i livsmedelsvetenskap? Matvetenskap majors balanserar laboratoriet lärande med föreläsning lärande och täcker ett brett spektrum av vetenskaper relaterade till mat. Biologi, kemi och mikrobiologi kurser är vanliga förutsättningar för många av de kärnkompetenser som krävs av denna examenstyp, såsom matkomposition, matkemi och livsmedelsmikrobiologi. Genom att använda analys, teoretiskt lärande och praktisk praktik följer studenter som studerar livsmedelsvetenskap skapandet och utvecklingen av livsmedelsprodukter från början i forskningslabs till den slutliga produkten som finns tillgänglig på den öppna marknaden.

Bland många andra färdigheter kan förmågan att analysera livsmedelsprodukter och använda livsmedelsbearbetningsteknik sätta kandidater med en kandidatexamen i livsmedelsvetenskap utöver tävlingen. Ytterligare kunskaper i kritiskt tänkande, organisation och produktutveckling kan också göra det möjligt för eleverna att leda mer produktiva liv.

Många universiteter debiterar per kredittimme, och därmed kan den totala kostnaden för examen vara beroende av antalet krediter som avslutas vid examen. För att få veta mer och lära dig mer om eventuella extra avgifter, ta reda på potentiella program för information.

Livsmedelsvetenskap erbjuder ofta ett rikt och bördigt perspektiv. Förutom att arbeta som matvetenskapsforskare kan forskare hitta anställning inom tekniska ställen på alla olika livsmedelsfabriker, kommersiella rancher och gårdar. Inom livsmedelsproduktionens område har studenter oftast positioner som kvalitetssäkringsspecialister, produktutvecklare eller matingenjörer. Andra möjligheter kan innefatta sensorisk forskning, utveckling av kosmetika och miljöskydd.

Många klasser som tagits i strävan efter en kandidatexamen i matvetenskaper kräver en laboratoriekomponent och måste tas på campusplatsen, men vissa program kan tillåta studenter att uppfylla förutsättningarna eller kärnklasserna online. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Relaterade studiefält
arrow_drop_up arrow_drop_down
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology
Melbourne , Australien

Bränslematinnovation. Studera matvetenskap Med en matvetenskap grad kan du bedriva en rad karriärvägar inom branschen inom områden som bearbetning, tillverkning, förpackning, ... +

Bränslematinnovation. Studera matvetenskap Med en matvetenskap grad kan du bedriva en rad karriärvägar inom branschen inom områden som bearbetning, tillverkning, förpackning, marknadsföring, forskning, kvalitetssäkring, produktutveckling och utbildning. -
Kandidatexamen
Heltid
3 år
Engelska
Feb 2021
Campusstudier
 
IPB University
Dramaga , Indonesien

Food Technology Program (FTP) vid Institutionen för livsmedelsvetenskap och teknik, fakulteten för jordbruksteknik och teknik, Bogor Agricultural University (IPB) är ett grund ... +

Food Technology Program (FTP) vid Institutionen för livsmedelsvetenskap och teknik, fakulteten för jordbruksteknik och teknik, Bogor Agricultural University (IPB) är ett grundutbildningsprogram som fokuserar sig själv för att producera akademiker som har kompetens att bearbeta matmaterial till det säkra, kvalitet och hälsosamma livsmedelsprodukter i industriell skala. -
Kandidatexamen
Heltid
8 terminer
Engelska
Campusstudier
 
HAS University of Applied Sciences
är Hertogenbosch , Nederländerna

Världen står inför en enorm utmaning - att mata fler människor i en snabbt föränderlig värld. Vill du vara en del av lösningen? Då går du bäst med International Food & Agr ... +

Världen står inför en enorm utmaning - att mata fler människor i en snabbt föränderlig värld. Vill du vara en del av lösningen? Då går du bäst med International Food & Agribusiness! -
Kandidatexamen
Heltid
4 år
Engelska
Sep 2021
01 May 2021
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet
 
Technion International
shantou , Kina

Programmet för bioteknik och livsmedelsteknik (BFE) är ett av få i världen som kombinerar en unik ingenjörsteknisk forskning och områden inom biovetenskap. BFE-programmet utbi ... +

Programmet för bioteknik och livsmedelsteknik (BFE) är ett av få i världen som kombinerar en unik ingenjörsteknisk forskning och områden inom biovetenskap. BFE-programmet utbildar ingenjörer inom två områden: bioteknik och livsmedel. Programmet ger en unik kombination mellan teknik, teknik och natur- och livsvetenskaper, i synnerhet bioteknik. -
BSc
Heltid
4 år
Engelska
Okt 2020
Campusstudier
 
Singidunum University
belgrad , Serbien +1 Mer

Singidunum University är det ledande högskolan i regionen som utbildar turism och gästfrihetsexperter. Fyraåriga studier vid fakulteten för turism och gästfrihet är utformade ... +

Singidunum University är det ledande högskolan i regionen som utbildar turism och gästfrihetsexperter. Fyraåriga studier vid fakulteten för turism och gästfrihet är utformade för att möta behoven hos dem som har bestämt sig för att driva en framgångsrik karriär inom turistnäringen - för närvarande den mest utbredda och snabbast växande branschen världen över. -
Kandidatexamen
Heltid
4 år
Engelska, Serb
Campusstudier
 
Technological and Higher Education Institute of Hong Kong
Hong Kong , Hongkong

Detta program syftar till att utrusta akademiker med både teoretisk kunskap och praktiska färdigheter inom livsmedelsvetenskap och säkerhet (som matkemi, näringsvetenskap, mik ... +

Detta program syftar till att utrusta akademiker med både teoretisk kunskap och praktiska färdigheter inom livsmedelsvetenskap och säkerhet (som matkemi, näringsvetenskap, mikrobiologi, matteknik, livsmedelssäkerhetshantering) som kan fungera i livsmedelsrelaterad industri och främja livsmedelssäkerhet i samhälle. Dessa kan hjälpa dem att fungera effektivt i mat, näring och cateringindustrin och lösa problem relaterade till livsmedelsvetenskap och säkerhet. Det kommer också att ge eleverna generisk ledarskap att fungera effektivt som chefer och chefer som de utvecklas i sina karriärer. -
BSc
Heltid
4 år
Engelska
Sep 2021
15 Jul 2021
Campusstudier
 
United Arab Emirates University - Undergraduate Programs
Al Ain , Förenade arabemiraten

Livsmedelsvetenskap handlar om tillämpningen av vetenskap och teknik för tillverkning, produktion, bearbetning, förpackning och distribution av säkra och högkvalitativa näring ... +

Livsmedelsvetenskap handlar om tillämpningen av vetenskap och teknik för tillverkning, produktion, bearbetning, förpackning och distribution av säkra och högkvalitativa näringsrika livsmedel. The Food Science Bachelor Program är ackrediterat av Institute of Food Technology (IFT), USA. Studenter som ansluter sig till detta program kommer att genomgå professionell utbildning inom de fem huvuddisciplinerna i matvetenskap: livsmedelskemi och -analys, livsmedelssäkerhet och mikrobiologi, livsmedelsbearbetning och teknik, tillämpad matvetenskap och framgångsfärdigheter. -
BSc
Heltid
4 år
Engelska
Campusstudier
 
Latvia University of Life Sciences and Technologies
Jelgava , Lettland

Syftet med det akademiska kandidatexamen är att förbereda en konkurrenskraftig och kunnig specialist inom livsmedelsproduktion, kvalitet och innovation, som kan organisera kva ... +

Syftet med det akademiska kandidatexamen är att förbereda en konkurrenskraftig och kunnig specialist inom livsmedelsproduktion, kvalitet och innovation, som kan organisera kvalitetsstyrning och utveckling av innovationer i livsmedelsföretag, att genomföra kreativ forskning och utgöra grunden för vidare studier i högre utbildning. -
Kandidatexamen
Heltid
4 år
Engelska
Campusstudier
 
University of Saskatchewan
Saskatoon , Kanada

Du kommer att lära dig matens kemiska och fysiska natur, orsaker till försämring av maten, grunden för livsmedelssäkerhet och principer för livsmedelsförädling, konservering o ... +

Du kommer att lära dig matens kemiska och fysiska natur, orsaker till försämring av maten, grunden för livsmedelssäkerhet och principer för livsmedelsförädling, konservering och förpackning. Du kommer att undersöka vad som händer för att möta konsumenternas efterfrågan på näring, debattera frågor om livsmedelstillsatser jämfört med naturliga livsmedel, lära sig om naturliga toxikanter och undersöka nya metoder för att upptäcka osäker eller oskad mat. -
BSc
Heltid
Deltid
4 år
Engelska
Campusstudier
Internet
 
UniLaSalle
Mont-Saint-Aignan , Frankrike

Det första BSc- och MSc-integrerade programmet - Engineering Master i internationell hållbar jordbruksföretag och matteknik i Frankrike - 100% på engelska.

Det första BSc- och MSc-integrerade programmet - Engineering Master i internationell hållbar jordbruksföretag och matteknik i Frankrike - 100% på engelska. -
BSc
Heltid
3 - 5 år
Engelska
Sep 2020
Campusstudier
 
Ho Chi Minh City University of Technology
Ho Chi Minh-staden , Vietnam

Studenter som är intresserade av produktion, bearbetning, förpackning, säkerhet och / eller transport av världens livsmedelsförsörjning skulle vara intresserade av livsmedels ... +

Studenter som är intresserade av produktion, bearbetning, förpackning, säkerhet och / eller transport av världens livsmedelsförsörjning skulle vara intresserade av livsmedels Engineering specialisering. -
Kandidatexamen
Heltid
4 år
Engelska
Campusstudier
 
Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences
Velp , Nederländerna

Är du en innovativ, entusiastisk och affärsinriktad person med en passion för livsmedelssäkerhet och livsmedelsinnovation? Är du intresserad av en kandidatexamen med en prakti ... +

Är du en innovativ, entusiastisk och affärsinriktad person med en passion för livsmedelssäkerhet och livsmedelsinnovation? Är du intresserad av en kandidatexamen med en praktisk? Studera matteknologi (BSc) vid Van Hall Larenstein i Nederländerna. -
BSc
Heltid
4 år
Engelska
Sep 2020
Campusstudier
 
Massey University
Auckland , Nya Zeeland +1 Mer

Massey University kandidatexamen i matteknologi med hedersbetygelser är den enda graden i Australasien som kombinerar matvetenskap, matteknik och mataffärer. 75% av våra stude ... +

Massey University kandidatexamen i matteknologi med hedersbetygelser är den enda graden i Australasien som kombinerar matvetenskap, matteknik och mataffärer. 75% av våra studenter har jobb inom sex månader efter examen. -
Kandidatexamen
Heltid
4 år
Engelska
Campusstudier
 
Manipal Academy of Higher Education Dubai
Dubai , Förenade arabemiraten

Mat

BSc
Heltid
3 år
Engelska
Campusstudier
 
University of Parma
Parma , Italien

Gradskurs i livsmedelsvetenskap och teknik är utformad för att ge akademiker med god grundläggande och praktisk kunskap inom huvudområdena matvetenskap och teknik.

Gradskurs i livsmedelsvetenskap och teknik är utformad för att ge akademiker med god grundläggande och praktisk kunskap inom huvudområdena matvetenskap och teknik. -
Kandidatexamen
Heltid
3 år
Engelska
Okt 2020
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här