Filter
Kandidatexamen
Spanien Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se kandidatprogram i Konst i Spanien 2019

En kandidat 's examen vid det framgångsrika slutförandet av en grundutbildning akademiskt program. Det är ofta den första graden en elev fått i sin akademiska karriär. Det tar normalt fyra års heltidsstudier för att tjäna en kandidatexamen.

Ett studieprogram i konst kan omfatta en mängd olika ämnen. Exempel på kurser man kan ta är digital konst, konstkritik och teori, konsthistoria, keramik, måleri, skulptur, teckning, fotografi och scenkonst.

Spanien, officiellt Konungariket Spanien, är en suverän stat och en medlemsstat i Europeiska unionen. Det ligger på den iberiska halvön i sydvästra Europa. Spanska universitet reglera tillträdet till sina egna grader och de rätta akademiska avgifter. De kan också erbjuda inofficiella påbyggnadsexamina. Huvudstaden Madrid har troligen det största antalet barer per capita i någon europeisk stad och ett mycket aktivt nattliv.

De mest populära kandidatprogrammen i Konst i Spanien 2019

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

2 Resultat i Konst, Spanien

Seeway - Barcelona

Examen i 2D och 3D-animation i Barcelona sitter processerna för skapande, utveckling och konstruktion av en värld av tecknade serier och animation av en professionell mil ... [+]

Examen i 2D och 3D-animation i Barcelona sitter processerna för skapande, utveckling och konstruktion av en värld av tecknade serier och animation av en professionell miljö perspektiv.

Som student kommer du att kasta in ett program för dig att utveckla de åtgärder som krävs för att gräva i kompetens på arbetsmarknaden. Du kommer att lära sig olika animationstekniker och processer som erbjuder en helt tvär rubrik som gör att du orientera dig till olika specialiteter såsom videospel, 3D-animering och 2D-animation.

Du kommer att vara involverad i en pedagogisk miljö på första nivån, lär dig av stora professorer i animationens huvuddiscipliner, som aktivt arbetar i animationsvärlden, involverar dig i 100% verkliga projekt och fördjupar dig i animationens tendenser.... [-]

Spanien Barcelona
October 2019
Deltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Universidad Francisco De Vitoria

De konstnärliga skapelserna är reflektionen av din tid. Därför tränar vi på UFV så att du kan svara på både kraven på konstgallerier och de som föreslagits av kulturindus ... [+]

De konstnärliga skapelserna är reflektionen av din tid. Därför tränar vi på UFV så att du kan svara på både kraven på konstgallerier och de som föreslagits av kulturindustrier som animering, videospel och, i förlängning, allt visuellt skapande.

Vi är Madrid universitetet med högsta anställningsbarhet inom bildkonst och den tredje i Spanien.

Utbildningsdepartementet

Vad skiljer oss åt?Vi är pionjärer inom omfattande träning: Vi erbjuder en praktisk undervisning som adresserar från den mest traditionella plastkonsten till den senaste tekniken, utan att försumma din intellektuella och humanistiska träning.Under de fyra åren av kandidatexamen studerar du en titel Du kan välja mellan: Expert i Digital Art Creation för att professionalisera dig som specialist inom animation och 2D och 3D konceptkonst, svara på efterfrågan på arbetskraft och tillväxten inom denna sektor och Expert I Fashion Design med denna titel lär du dig att lösa behoven hos modebranschen med den experimentella kreativiteten som en konstnär utvecklar.Du kommer att lära dig av stora yrkesverksamma och professorer, och du kommer att bli utbildad i de bästa faciliteterna: ritrum, målningsverkstad, skulptur och gravyr, fyra datalaboratorier, fotografering och TV-apparater etc.Du kan njuta av utmärkta internationella konventioner och få ett stipendium till konstnärlig förtjänst som vi belönar talang, exklusivt för konstnärliga studenter i alla dess former.Eftersom vi har de bästa universitetsanläggningarna i Europa vid Kommunikationsfakulteten: 4 uppsättningar, redigerings- och efterproduktionsrum, videogameutvecklingslaboratorium etc.30% av våra studenter har ett stipendium.94% av våra studenter hittar arbete i slutet av sina studier.antagning... [-]
Spanien Pozuelo de Alarcón
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska