Kandidatexamen i Konst i Spanien

Se kandidatprogram i Konst i Spanien 2019

Konst

En kandidat 's examen vid det framgångsrika slutförandet av en grundutbildning akademiskt program. Det är ofta den första graden en elev fått i sin akademiska karriär. Det tar normalt fyra års heltidsstudier för att tjäna en kandidatexamen.

Ett studieprogram i konst kan omfatta en mängd olika ämnen. Exempel på kurser man kan ta är digital konst, konstkritik och teori, konsthistoria, keramik, måleri, skulptur, teckning, fotografi och scenkonst.

Spanien, officiellt Konungariket Spanien, är en suverän stat och en medlemsstat i Europeiska unionen. Det ligger på den iberiska halvön i sydvästra Europa. Spanska universitet reglera tillträdet till sina egna grader och de rätta akademiska avgifter. De kan också erbjuda inofficiella påbyggnadsexamina. Huvudstaden Madrid har troligen det största antalet barer per capita i någon europeisk stad och ett mycket aktivt nattliv.

De mest populära kandidatprogrammen i Konst i Spanien 2019

Läs Mer

Kandidatexamen i 2D och 3D-animering

Seeway - Barcelona
Campusstudier Deltid 3 år October 2019 Spanien Barcelona

Examen i 2D och 3D-animation i Barcelona sitter processerna för skapande, utveckling och konstruktion av en värld av tecknade serier och animation av en professionell miljö perspektiv. [+]

Examen i 2D och 3D-animation i Barcelona sitter processerna för skapande, utveckling och konstruktion av en värld av tecknade serier och animation av en professionell miljö perspektiv.

Som student kommer du att kasta in ett program för dig att utveckla de åtgärder som krävs för att gräva i kompetens på arbetsmarknaden. Du kommer att lära sig olika animationstekniker och processer som erbjuder en helt tvär rubrik som gör att du orientera dig till olika specialiteter såsom videospel, 3D-animering och 2D-animation.

Du befinner dig involverad i en pedagogisk miljö första nivån, lära av stora lärare i huvud disciplinerna animation, att engagera sig i projekt 100% äkta och blötläggning trender animation.... [-]