Filter
Kandidatexamen
Nya Zeeland Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se kandidatprogram i Konst i Nya Zeeland 2019

En kandidat 's examen vid det framgångsrika slutförandet av en grundutbildning akademiskt program. Det är ofta den första graden en elev fått i sin akademiska karriär. Det tar normalt fyra års heltidsstudier för att tjäna en kandidatexamen.

Ett studieprogram i konst kan omfatta en mängd olika ämnen. Exempel på kurser man kan ta är digital konst, konstkritik och teori, konsthistoria, keramik, måleri, skulptur, teckning, fotografi och scenkonst.

Nya Zeeland är en ö land i sydvästra Stilla havet. Landet består av geografiskt två huvudsakliga landmasses - att den norra och södra öarna - och många mindre öar. Utomeuropeiska studenter måste ha ett studentvisum och en rimlig nivå av kontanter att spendera för att genomföra en utbildning på ett Nya Zeeland bygger läroanstalt. Nya Zeeland läroanstalter kommer att informera de lämpliga immigrationsmyndigheterna om en student upphör att närvara vid deras inskrivna kurser, som kan sedan avbryta eller dra den student 's visum. Utbildningsinstitutioner ofta även utbyta denna anslutning och närvaro data elektroniskt med andra myndigheter som ansvarar för att ge eleven stöd.

De mest populära kandidatprogrammen i Konst i Nya Zeeland 2019

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:
Andra programmöjligheter {i land}

1 Resultat i Konst, Nya Zeeland

Fler alternativ inom detta ämnesområde:
Whitecliffe College of Arts & Design

Whitecliffe Fine Arts examen skapa övertygande och kraftfulla visuella uttryck för sina idéer. Genom att förstå och verksamma inom den ständigt växande området bildkonst, ... [+]

Bachelor of Fine Arts

Whitecliffe Fine Arts examen skapa övertygande och kraftfulla visuella uttryck för sina idéer. Genom att förstå och verksamma inom den ständigt växande området bildkonst, de lär sig att anpassa sig snabbt, tänka kritiskt, och ta en ledande roll i att forma den samtida kulturen.

Utvecklingen av en praxis hållbar konst genom en mängd kreativa medier är en hörnsten i Fine Arts studier vid Whitecliffe. Eleverna utforskar traditionella och moderna material, tekniker och metoder i förhållande till sina projekt. Varje elevs förståelse för teoretiska och visuella frågor utvecklas och utmanas för att hjälpa dem att placera sitt arbete i förhållande till relevant nationell och internationell konst.... [-]

Nya Zeeland Auckland
March 2020
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska