Filter
Kandidatexamen
Afrika Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se kandidatprogram i Konst Afrika 2019

En Bachelor 's examen kan leda pedagogiska dörrar, ge möjlighet till avancemang, eller lägga grunden för att uppnå en avancerad examen. Vårt mål är att hjälpa blivande studenter navigera processen programval framgångsrikt. Vi gör det enkelt genom att effektivisera sökandet.

En utbildning i konst varierar beroende på de intressen och kompetensen de studerande har. Vissa programinriktningar inkluderar fotografi, dans, teater, keramik, musik, grafisk design, illustration, digitala medier och skulptur. Undervisningen omfattar ofta både föreläsningar och praktik.

En afrikansk pedagogiska äventyr kan vara spännande eftersom kontinenten 's rika traditionella arvet är så viktigt för kulturen. Afrikaner legendariska gästfrihet är välkomna till främlingar och dess städer multietniska så spännande med sin afrikansk musik, dans och konst, både traditionell och modern, utgör hela andra världar ansökan och glädje, och det finns ett par estetiska upplevelser vart du än går att jämföra och kontrast med färgen, snurra, lukt, och ljudet av en afrikansk marknad.

Se alla kandidatprogram i Konst Afrika 2019

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Konst, Afrika

Fler alternativ inom detta ämnesområde:
University of Johannesburg

Efter att ha fått denna kvalifikation, kommer eleverna att kunna tillämpa kritiska kompetens och färdigheter i produktionen av konstverk, visuell forskning och slutförand ... [+]

Efter att ha fått denna kvalifikation, kommer eleverna att kunna tillämpa kritiska kompetens och färdigheter i produktionen av konstverk, visuell forskning och slutförandet av arbetserfarenhet som krävs för en yrkeskarriär inom visuell kulturindustrin.

Behörighetskrav

En National Diploma: Fine Art eller motsvarande kompetens på en likvärdig standard, som bestäms av en statuskommitté.

Urvalskriterier

Ett genomsnittsbetyg på 60% för alla tredje året moduler rekommenderas. De sökande måste också lämna skriftliga och praktiska arbete, som bestäms av en urvalskommitté.

Curriculum

MODUL

Art Theory 4 Studio Practice 4

Praktiskt arbete är slutfört under handledning. Konstteori 4 kurs arbete är slutfört genom att delta i seminarier och presentation av papper, med samlad bedömning. Summativ bedömning genomförs av en avdelningsBedömningsKommittén och en extern moderator.... [-]

Sydafrika Johannesburg
February 2020
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska