BACHELORSTUDIES

Jämför kandidatprogram i Kommunikation på deltid i Polen 2020

En kandidat 's examen vid det framgångsrika slutförandet av en grundutbildning akademiskt program. Det är ofta den första graden en elev fått i sin akademiska karriär. Det tar normalt fyra års heltidsstudier för att tjäna en kandidatexamen.

Kurser i kommunikation förbereder studenter på ett brett urval av yrken -- allt från lokala nyhetsstationer till internationella projekt hos globala företag och statliga organisationer och flera andra prominenta alternativ -- genom att förbättra studenternas färdigheter inom dessa områden.

Liksom många andra EU-länder, har Polen billigt eller tom gratis undervisning till EU-studenter. Blivande studenter ska vända sig direkt till deras valda polska institution. Universitetet i Warszawa, till exempel avgifter mellan £ 1300 och £ 2.500 per år för sina kurser i engelska.

Börja idag Bästa kandidatprogrammen i Kommunikation på deltid i Polen 2020

2 Resultat i Kommunikation, Polen Filter

BA på engelska - Offentlig kommunikation

Opole University
BA
Okt 2020
<
Heltid
<
3 år
Campusstudier

Engelska i Public Communication BA-programmet är ett utmärkt tillfälle för studenterna som vill kunna möta utmaningar från en starkt konkurrenskraftig arbetsmarknad i ett allt ...

Läs mer

Kandidat i journalistik och social kommunikation

WSPA University College of Enterprise and Administration
Kandidatexamen
Okt 2020
<
Heltid
<
Deltid
Campusstudier

Som kandidat för journalistik och social kommunikation kommer du att vara beredd på arbete som journalist, reporter eller redaktör för att använda nätverkskommunikationsverkty ...

Läs mer