20 Deltid Kandidat Program i Kommunikation i Nordamerika for 2024

Deltid Kandidat Program i Kommunikation i Nordamerika for 2024Filter
    • Online USA

    Heltid, Deltid

    16 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    I alla branscher söker arbetsgivare kandidater med utmärkta skriftliga och muntliga kommunikationsförmåga. Utforska oändliga karriärmöjligheter med en kandidatexamen i kommunikation från King University Online . Vår kommunikationsexamen låter dig lära dig, konstruera och översätta dina idéer på ett övertygande sätt. Du kommer att bli expert på en mängd olika kommunikationskanaler som förbereder dig för verkliga framgångar. Med din kandidatexamen i kommunikation kan du arbeta inom PR, marknadsföring

    • Aurora, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Online-BA-examen i kommunikation från Aurora University utforskar grundläggande kommunikationskoncept genom en teknisk lins samtidigt som man fokuserar på de ständigt föränderliga kraven från dagens marknadsförings- och affärsindustrier.Guidad av experter med verklig erfarenhet, bygger programmet färdigheter för progressiva professionella miljöer genom kurser som täcker ämnen inklusive skapande av digitalt innehåll, multimediaberättelser, övertalningstekniker och mer.

    • Online USA

    Heltid, Deltid

    4 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Eastern Oregon Universitys kandidatexamen i kommunikationsstudier kan riktas mot karriärer inom PR, reklam, massmedia, sociala medier, juridik och mer. Njut av en samarbetande, tvärvetenskaplig läroplan som kommer att förbättra dina kommunikationsförmåga.

    • Livingston, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    3 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Nå ny publik över en mängd olika medieplattformar genom University of West Alabamas kandidatexamen inom integrerad marknadsföringskommunikation. Du kommer att engagera dig i ämnen som skärper dina färdigheter inom grafisk design, fotografi, webbdesign, sociala medier, nyhetsskrivning och samhällsvetenskap.

    • Richmond, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    120 timmar

    Distansutbildning

    Engelsk

    Kommunikation är industrins ryggrad och arbetsgivare listar allt oftare kommunikationsförmåga som hjärtat av avancemang, befordran och ledarskapsmöjligheter. EKU:s 100% examen i onlinekommunikationsstudier ger studenterna det praktiska, praktiska lärandet som behövs för att bli kreativa, effektiva kommunikatörer och framgångsrikt navigera i vårt komplexa globala samhälle. Utexaminerade är beredda att ta på sig nyckelpositioner inom affärs-, försäljnings-, human service-byråer och ideella byråer, eller att bedriva juristutbildning eller andra forskarstudier.

    • Ottawa, Kanada

    Heltid, Deltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk, Franska

    Vill du bättre förstå komplexiteten hos det mänskliga sinnet och andan? Vill du uppleva ett liv i högkvalitativa relationer med dig själv, andra, världen omkring dig, det transcendenta? Är du intresserad av psykologisk och andlig utveckling, social rättvisa och meningen med livet? Om så är Saint Paul University dig en Honours Bachelor of Arts med specialisering i mänskliga relationer och andlighet.

    • Louisville, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Utnyttja möjligheten att utforma en unik studieplan, med alternativ som sträcker sig från PR, sociala medier och organisatorisk, interkulturell och ledarskapskommunikation med en kandidatexamen i kommunikation. Optimera dina möjligheter när du söker en specifik marknadsplatsnisch. Du kommer att samarbeta med din fakultetsrådgivare för att utforma ditt kursval i linje med dina professionella mål. Utöver detta kommer du att ha möjligheter till praktiskt lärande och arbeta med topparbetsgivare inom området för praktikplatser. När du tar examen är du beredd att dra igång din karriär eller börja forskarskolan.

    • Toronto, Kanada

    Heltid, Deltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    • Green Bay, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    På Campus

    Engelsk

    Kommunikationsavdelningen Mission är att utveckla kärnkompetens i muntlig, skriftlig och visuell kommunikation för vår tvärvetenskapligt program.

    • Parkville, Amerikas förenta stater
    • Kansas City, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    Distansutbildning, På Campus

    Den största i organisationskommunikation tjänar utomlands spektrum av yrken inom samtida företag, statliga och ideella miljöer. Karriär alternativ inkluderar ledning, utbildning, utveckling, mänskliga resurser, rådgivning, eller närliggande områden.

    • New York, Amerikas förenta stater
    • Newark, Amerikas förenta stater
    • + 3 more

    Heltid, Deltid

    4 år

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Varje bra produkt, tjänst eller idé behöver effektiv strategi, kommunikation och implementering för att fånga uppmärksamhet, bygga lust och få gunst bland konsumenter. På dagens konkurrensutsatta globala marknad lägger organisationer mer och mer pengar på att vinna konsumenternas hjärtan och sinnen via marknadsföringsverktyg som reklam, PR, säljfrämjande åtgärder och professionell försäljning. I programmet på Berkeley College lär du dig att skapa kreativa lösningar på marknadsföringsproblem genom integrerad kommunikation. Du kommer att exponeras för alla områden av marknadsföring genom en projektbaserad läroplan utvecklad med input från rådgivande styrelser av branschexperter med särskild tonvikt på utmärkta kommunikationsförmåga, praktisk erfarenhet genom kurser och praktiskt lärande, och teknik som används i olika aspekter av marknadsföring.

    • Akron, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    4 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Bachelor of Arts in Communication – Public Relations (PR) utbildningsprogrammet kommer att lära dig att hjälpa organisationer att bygga och upprätthålla fördelaktiga relationer med sin publik. Du kommer att lära dig historien, teorin och teknikerna för PR, utveckla viktiga färdigheter i skrivande och design, forskning och planering, kritiskt tänkande, etiskt beslutsfattande och offentliga tal.

    • USA Online, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    2 år

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    University of Illinois Springfield kandidatexamen i kommunikation kommer att förbereda studenterna för att möta en mängd olika utmaningar med kunskap och färdigheter för att leverera effektiva kommunikationsstrategier över skriftliga, talade, icke -verbala och mediaplattformar. Våra akademiker är förberedda för olika karriärer inom media och mellanmänskliga relationer.

    • Leesburg, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    På Campus

    Engelsk

    Detta spår täcker den kreativa sidan av tekniken. Projekten fokuserar på verkliga designlösningar med ett marknadsföringssätt. Omfattande kurser omfattar grafisk kommunikation, digital bildbehandling, webbsidaproduktion, digitala medier.

    • Online USA

    Heltid, Deltid

    4 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Kommunikation är konsekvent en av de bästa färdigheterna som dagens arbetsgivare söker i sin personal. Vårt online-kandidatexamen i kommunikationsprogram täcker ett brett utbud av viktiga typer av kommunikation, vilket ger dig efterfrågade färdigheter som du kan använda i praktiskt taget alla branscher.