BACHELORSTUDIES

Kandidatexamen i Kommersiell pilotlicens 2021

När du fortsätter din utbildning finns det många vägar att överväga att ta. En kandidatexamen kan ta några år att slutföra, vilket ger dig kunskapen att bedriva olika områden och karriärer.

Vad är en kandidatexamen i Commercial Pilot License? I dessa sådana program kan eleverna lära sig att flyga och hantera flygplan i något önskat flygbolag. Flygträning är det främsta fokuset med hjälp av både simulerade flygningar och riktiga flygplan för att hjälpa eleverna att bli bekanta med och lära sig att flyga plan. Eleverna arbetar vanligtvis upp från mindre hantverk till större passagerarplaner, vilket ger dem gott om tid och erfarenhet innan de slutligen kan hantera kommersiella och passagerarflygningar.

Personer med en Bachelor i Commercial Pilot License kan lära sig utmärkta ledarskap som kan hjälpa till i deras vardag. De kan också lära sig att flyga en mängd flygplan och få en stark förståelse av flygnavigeringen.

Mängden tid för att slutföra programmet kan variera från ett till fyra år. Prissättningen kan också variera beroende på längden på kurserna och vilket universitet du deltar i.

Med en kandidatexamen i Commercial Pilot License kan folk bli piloter på många olika områden. En kommersiell pilot kan flyga till passagerarfartyg och transportera människor över hela världen. Det finns också möjlighet att transportera paket till rederier. Medan en pilot är det självklara alternativet finns det även karriärer som flygledare, som fokuserar mer på industrin och flygledare, som arbetar bakom kulisserna för att se till att flygningarna går smidigt och säkert.

Medan en kandidatexamen i Commercial Pilot License innebär utbildning i flygning finns det ett antal platser där sådan utbildning är tillgänglig. Det finns också online-alternativ för klasser att förbereda dig före flygträningen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

2 Resultat i Kommersiell pilotlicens Filter

BS i flygteknik

Aviator College Of Aeronautical Science & Technology
BSc
Sep 2021
Engelska
Campusstudier

Kandidatexamen i flygteknik delar samma grundläggande grundkurser som erbjuds i vår vetenskapsassistent inom flygteknik. Liksom AS-examen är BS-examen centrerad om Commercial ...

Läs mer

Examen i kommersiell flygpilot och flygverksamhet

Adventia - European Aviation College - European College of Aeronautics
Kandidatexamen
Sep 2021
Spanish (Spain)
Campusstudier

Aeronautical Campus vid University of Salamanca är den mest lämpliga ramen för att lära sig pilotens yrke och låter dig få examen i pilotprojekt för kommersiell luftfart och f ...

Läs mer