349 Kandidat Program i Kina for 2024

Kandidat Program i Kina for 2024Filter
    • Shanghai, Kina

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Sino-British College, USST, bildades genom partnerskap mellan 1 kinesiskt universitet och 9 brittiska partneruniversitet från norra konsortiet i Storbritannien (NCUK).

    • Ningbo, Kina

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Zhejiang Wanli University (ZWU), som ligger i Ningbo, täcker ett totalt område på 95 hektar och består av Qianhu Campus och Huilong Campus.

    • Hangzhou, Kina

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Utveckla din förmåga att hitta innovativa och praktiska lösningar för att förbättra vardagen, bättre ansluta till världen och forma framtiden för innovation, hållbarhet, beräkningar och entreprenörskap. Vårt kandidatprogram i elektronisk och informationsteknik täcker ett brett spektrum av ämnen - inklusive mikroelektronik, fotonik, kommunikationsnätverk, datorarkitektur, robotik, artificiell intelligens, styrteori och kraftelektronik.

    • Jiaxing, Kina

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk, Kinesiska

    Genom att följa den långvariga internationella undervisningsfilosofin vid Zhejiang University, är GCM-programmet engagerat i att utbilda entreprenörer och framtida företagsledare som kombinerar tvärvetenskaplig kunskap, expertis inom finansiell och affärsanalys och en djup förståelse av Kinas affärsmiljö att utmärka sig i Kina och tävla globalt. Studenter kommer att utexamineras med tvåspråkiga kunskaper i kinesiska och engelska, tvärkulturella kommunikationsförmågor och en solid grund för kunskap om Kina.

    • Shanghai, Kina
    • Saint-Étienne, Frankrike

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk, Franska

    Ett kandidatprogram som förbereder dig för verksamhetsstyrning med en innovativ pedagogik som kombinerar grundläggande kurser, grupparbeten och praktik i en internationell miljö.

    • Beijing, Kina

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Programmet Global BBA (Global Bachelor of Business Administration) har tvärvetenskapliga studier och flera campus. Du kommer att få ovärderlig inblick i både västerländska och östra ledningsmetoder genom en rad affärskurser. Byggt på fakultetsexpertis och ackrediterat av AACSB och EQUIS, är detta innovativa program utformat för att utbilda den nya generationen affärspersoner som kommer att leda framtiden för internationella företag och organisationer.

    • Wuhan, Kina

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Kinesiska

    Studenter kommer att odlas för att möta behoven hos kinesiska moderna internationella samhället allsidig utveckling av yrkesutbildning, huvudsakligen engagerade i kinesiska lärare kinesiska lärare. Förutom kinesisk talad och skriftlig språkförmåga kommer studenterna att ha en solid kinesisk grund och professionell teoretisk kunskap.

    • Suzhou, Kina

    Heltid

    På Campus

    Engelsk

    BA Digital Media Arts är ett intensivt övningsbaserat, teknologidrivet program där du skapar digitala tillgångar för mediekonsumtion från 2000-talet. Din övning kommer att omfatta efterproduktion, rörelsedesign, kompositering, kodning och visuella effekter (VFX). Du kommer att krävas att vara kreativ, men med ett frågande sinne som förstår publiken och framtida mediatrender. Du lär dig att förhandla om en snabb teknologivärld från 2000-talet.

    • Nanjing, Kina

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    BA i Business Administration

    • Wuhan, Kina
    • Birmingham, Storbritannien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk, Kinesiska

    Digitala medier teknik för att utveckla de färdigheter som utexaminerade har en rad övergripande ansvar, för att ge studenterna den nödvändiga kunskapsbasen så att den kan designa, utveckla multimedieinnehåll och

    • Qingdao, Kina

    Heltid

    På Campus

    Engelsk

    Det finns över 20.000 registrerade studenter vid Haiyanguniversitetet, inklusive 4.500 master och doktorander och över 500 internationella studenter. Bland de 2.300 lärare finns många nationellt och internationellt erkända experter och forskare, 8 akademiker i den kinesiska vetenskapsakademin och 5 akademiker av den kinesiska Academy of Engineering. Haiyanguniversitetet (nedan kallat OUC) ligger i Qingdao, en berömd semesterort och en attraktiv historisk turiststaden naturskönhet och tempererat klimat.

    • Guangzhou, Kina
    • Zhuhai, Kina

    Heltid

    På Campus

    Programmet har två delprogram - det kinesiska språket och Business kinesiska ...

    • Liaoning Province, China, Kina

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Den sökande måste vara en utländsk medborgare vid god hälsa, i åldrarna mellan 18 och 35, som har ett giltigt pass, och har examen från en institution som är lika med kinesiska gymnasiet.

    • Hangzhou, Kina

    Heltid

    På Campus

    Engelsk

    Detta program syftar till att odla talanger som kan anpassa sig till kraven i det moderna globala samhället. De kvalificerade studenterna ska förstå allmänna kinesiska kunskaper, kinesiska ekonomiska och handelsmässiga situationer.

    • Wenzhou, Kina

    Heltid

    På Campus

    Engelsk

    Kemiteknikprogrammet (International) vid Wenzhou University syftar till att utbilda studenter som är intresserade av traditionella och nya områden inom kemiteknik.