BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Kemi på deltid i Johannesburg, Sydafrika 2020/2021

En kandidatexamen utfärdas till studenter som uppfyller de nödvändiga kraven vid den högskola eller det universitet de studerar vid. Kraven omfattar tre till sju års studier med specifik fokus på ett ämne, det som vanligen kallas studentens "major", eller huvudämne.

En kandidatexamen i kemi är fokuserad på de kvantitativa fysiska vetenskaperna. Eleverna kommer att undervisas matematik, analytisk, organisk, oorganisk och fysikalisk kemi. Akademiker kan räkna med att satsa på en karriär inom bioteknik, kemi formulering eller organisk kemi.

Ett land som ligger på den södra spetsen av Afrika, Sydafrika, har en rik kultur som du aldrig kommer att få nog av medan touring eller studerar här. Språken inkluderar här Afrikaner och engelska samt holländska. Campus livet av den stora sydafrikanska universitet, University of Johannesburg eller något annat universitet skall sinne blåser. Du kommer att älska interagera med Bantus här och det tropiska klimatet i regionen.

Johannesburg city är den största källan av guld och diamanter i södra Afrika. Det är basen för Sydafrikas författningsdomstol och är den största och rikaste staden i Gauteng provinsen. Det är hem till University of Johannesburg.

Be om information Kandidatprogram i Kemi på deltid i Johannesburg i Sydafrika 2020/2021

2 Resultat i Kemi, Johannesburg Filter

BSc Hons i kemi

University of Johannesburg
BSc
Jan 2021
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Campusstudier

Det huvudsakliga syftet med BSc Honours-examen är att konsolidera och fördjupa studenternas kunskap och expertis inom kemi och att utveckla forskningskapacitet i metodik och t ...

Läs mer

BTech / BSc Hons i biokemi

University of Johannesburg
Kandidatexamen
Jan 2021
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Campusstudier

Det huvudsakliga syftet med dessa kvalifikationer är att konsolidera och fördjupa elevernas kunskap och expertis inom biokemi och att utveckla forskningskapacitet inom metodik ...

Läs mer