BACHELORSTUDIES

Kandidatexamen i Kärnenergiteknik 2021

En kandidatexamen är en studie för att ge studenterna en intensiv utbildning över ett valt område. Många elever väljer att fortsätta denna examen efter att ha erhållit gymnasiet. Denna examen kan också hjälpa till att förbereda forskare för ett avancerat examen.

Vad är en kandidatexamen i kärnkraftteknik? Kärnkraftteknik är ett komplext och mångfacetterat teknikområde. Detta ämne består av traditionella koncept för teknik inom ramen för kärntekniska system, som inkluderar kärnfusionsreaktorer, medicinsk bildbehandling, fissionsreaktorer och andra. Denna typ av examen innehåller fysik, elektronik och termodynamik för att förstå de grundläggande grundläggande komponenterna i kärnkraftsprocesser. Kurser kan fokusera på olika aspekter av kärnkraft som strålning, säkerhet, energi och mer.

Kandidater i detta ämnesområde har ofta starka analytiska färdigheter som kan gynna mer än bara kärnteknikindustrin. Dessa elever tenderar också att ha imponerande problemlösningsförmåga medan de är mycket detaljorienterade.

Kostnaden för att tjäna en kandidatexamen kan variera beroende på flera faktorer som antalet kurser som krävs för att slutföra graden och typen av skola som erbjuder programmet. För att få veta mer om undervisning borde studenterna kontakta skolan direkt.

Karriär inom kärnkraftteknik är ofta avancerade och många. Många studenter väljer att driva en avancerad examen på detta område för mer specialiserade karriärer. Men många lukrativa inträdesnivåer finns fortfarande för dem med en grundutbildning. Programutexaminerade kan arbeta som civilingenjörer som utformar och bygger infrastruktur för offentlig och privat användning. Andra möjligheter inkluderar elingenjör, fysiker, hälso- och säkerhetsingenjör och andra.

Studenter kan tjäna en kandidatexamen från nästan alla länder i världen. Fler universitet än någonsin erbjuder online kurser. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

3 Resultat i Kärnenergiteknik Filter

Kandidatexamen i kärn- och riskteknik

City University of Hong Kong
Kandidatexamen
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Studenter på denna major kommer att utbildas i tvärvetenskapliga ämnen relaterade till kärnteknik och riskteknik. Huvuddelen kommer att koncentrera sig på fem relaterade fokus ...

Läs mer

Speciella kärnreaktorer och material

BAUMAN Moscow State Technical University
Kandidatexamen
<
Heltid
<
5 år
Ryska
Campusstudier

År 2020 bedriver avdelningen för E7 - ”Kärnreaktorer och installationer” rekrytering i specialiteten 05/14/01 ”Kärnreaktorer och material”.

Läs mer

Bachelor of Science i kärnteknik

South Carolina State University
Kandidatexamen
<
Heltid
Campusstudier

För närvarande, Nuclear Engineering Program (NEP) är i partnerskap med både North Carolina State University (NC State) och UWM. Enligt dessa avtal studenter i kärnteknik progr ...

Läs mer