108 Kandidat Program i Juridik 2024

Kandidat Program i Juridik 2024Filter
    • Bratislava, Slovakien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Huvudvillkoret för att ta examen och för att erhålla kandidatexamen är att klara det statliga provet. Endast studenter som lämnat in kandidatuppsatsen till disputationen och med godkänt resultat genomfört alla obligatoriska kurser och obligatoriska selektiva kurser kan ansöka om statlig prov. Kandidatuppsatsförsvaret är huvuddelen av det statliga provet. På FM CU ingår även tentamen från Ledningen och från Ekonomi och finans i de statliga proven på kandidatnivå.

    • Barcelona, Spanien

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Vill du arbeta som konsult inom internationell politik eller ekonomi? Vill du vara med i organisationer som UNESCO, WHO eller Europeiska unionen? Med en kandidatexamen i global styrning, ekonomi och juridisk ordning kommer du att kunna hjälpa till att lösa de politiska, ekonomiska och juridiska frågorna för regeringar och organisationer över hela världen. Du kommer inte bara att ha en gedigen bakgrund inom global styrning, utan du kommer också att ha ett mervärde av specialisering inom politik eller global ekonomi och expertkunskaper om ett geografiskt område i världen.

    • Tallinn, Estland

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    I TalTechs juridiska avdelning kan du få din kandidatexamen i EU och internationell rätt samt i internationella relationer. Du kan också ta olika valfria och gratis kurser från andra läroplaner - de kommer att förbereda dig för att förvärva din magisterexamen. Ta reda på mer om vad TalTech-fältet har att erbjuda!

    • Madrid, Spanien

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Spanska

    Med juristexamen kommer du att få en djup förståelse för juridikens pelare, samtidigt som du utvecklar viktiga färdigheter som forskning, kritisk analys, ärendelösning och argumentation, viktiga verktyg för att möta utmaningarna inom det juridiska området.

    • London, Storbritannien
    • Manchester, Storbritannien
    • + 1 more

    Heltid

    5 år

    På Campus

    Engelsk

    BSc Business Management med juridik med grund- och placeringsår riktar sig till studenter som har ett intresse av att utveckla kunskap och förståelse för de viktigaste aspekterna av företag och ledning, tillsammans med en förståelse för den rättsliga ram som företag verkar inom. Denna grad bör vara av intresse för de studenter som vill göra en karriär i företag inom kommersiella transaktioner eller affärsutvecklingsområden, där juridiska aspekter tillsammans med ekonomiska element är av nyckelrelevans.

    • Online

    Heltid, Deltid

    4 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Arden University's Business Management- och juridikexamen kommer att utrusta dig med allt du behöver för att lyckas i högre utbildning, även om du inte har det akademiska självförtroendet eller kvalifikationerna för att gå en standardkurs på grundnivå. Du kommer sedan att fortsätta att ingjuta grundläggande affärsfärdigheter tillsammans med lagens inverkan på vardagliga affärspraxis, vilket hjälper dig att få värdefulla arbetsplatsfärdigheter inom båda disciplinerna.

    • The City, Storbritannien

    4 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    • Córdoba, Spanien
    • Seville, Spanien

    Heltid

    5 år

    På Campus

    Spanska

    Satsa på en dubbelexamen som vidgar dina vyer. Dubbelexamen i juridik och internationella relationer gör att du kan studera de två högre examina samtidigt, så att du kommer att utveckla en mycket komplett och mångsidig profil som öppnar dörrarna till arbetsmarknaden.

    • León, Spanien

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Spanska

    Vi utbildar jurister, både teoretiskt och praktiskt, för att göra det möjligt för examen att utöva de yrken till vilka examen ger honom tillgång och för hans efterföljande specialisering, vilket ger honom kritiskt omdöme, socialt ansvar och autonom arbetsförmåga och som ett team för frågor relaterade till lag

    • Limerick, Irland

    Deltid

    12 Veckor

    På Campus

    Engelsk

    • Suva, Fiji

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Utöver det föreskrivna kandidatexamen (LLB), erbjuds lag som disciplin som kan tas i kombination med discipliner av olika intresseområden. Erbjuds av juridiska skolan (SOL) för att ge dig en rik och givande erfarenhet av juridisk utbildning.

    • Rome, Italien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Global Law-programmet är specialiserat på att utbilda framtida juridiska experter som utmärker sig i globala och gränsöverskridande miljöer, såsom multinationella företag, icke-statliga organisationer och europeiska och internationella institutioner.

    • Porto, Portugal

    Heltid

    4 år

    Blandad

    Portugisiska, Engelsk

    Juridiska examen vid Porto-skolan vid UCP: s juridiska fakultet svarar på de utmaningar som juristen står inför under 2000-talet och kombinerar tradition och innovation för att studenterna ska lyckas.

    • Camperdown, Australien

    Heltid, Deltid

    5 år

    På Campus

    Engelsk

    Vårt högt ansedda Bachelor of Arts och Bachelor of Laws kombinerade examensprogram kommer att utmana hur du ser världen. Ta examen med två grader, vilket öppnar dörren till ett brett utbud av karriärmöjligheter - inom juridik eller annat område där juridisk kompetens efterfrågas.

    • Vilnius, Litauen

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Känner du behovet av att hjälpa människor runt omkring dig? Gillar du att umgås med äldre? Tycker du om att bevaka barnen? Gillar du att stå upp mot dem som inte kan stå upp för sig själva? Om du känner dig positiv till någon av ovanstående frågor, överväg att välja socialt arbete och mänskliga rättigheter för din kandidatexamen. Det här är studier som kommer att sätta dig på vägen att hjälpa andra.