10 Deltid Kandidat Program i Journalistik i Europa for 2024

Deltid Kandidat Program i Journalistik i Europa for 2024Filter
    • Barcelona, Spanien

    Heltid, Deltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk, Spanska

    Examen i journalistik: 100 % av våra studenter får arbete efter avslutade studier (AQU 2020 Arbetsförmedlingsundersökning). Ny undervisningsmetodik inspirerad av lärande genom att göra och vända klassrumsmodeller. Eleverna blir centrum för undervisningsmodellen och klassrummet, en generator av yrkeserfarenheter.

    • Lincoln, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Denna specialistkurs ger studenterna möjlighet att utveckla kärnjournalistiska färdigheter som förberedelser för karriärer inom media, som arbetar inom lokala, nationella och internationella sporter. Kursen är ackrediterad av NCTJ (National Council for the Training of Journalists).

    • Stirling, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    48 månader

    På Campus

    Engelsk

    Förbered dig för en mediekarriär med vår högt rankade Journalism Studies-examen. Få praktisk erfarenhet, skapa en portfölj och gör din passion till ditt yrke.

    • Bath, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    På Campus

    Engelsk

    • Kingston upon Thames, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Journalistik på Kingston University förbereder dig för arbetsplatsen och erbjuder många alternativ för att följa dina intressen och karriärsträvanden. Vår kandidatexamen, som undervisas av professionella journalister, ger studenterna alla de nuvarande färdigheter de behöver för att lyckas – vilket framgår av vår 100%-iga sysselsättningsgrad. (Graduate Outcomes Survey 2022).

    • Kingston upon Thames, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Funderar du på en karriär inom journalistik eller media? Den här praktiska kursen ger dig en utmärkt start och förbereder dig för de förändringar och utmaningar som du kommer att möta på vägen. Du kommer att få färdigheter att kommunicera effektivt över olika medier och marknader.

    • Winchester, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    I en snabbt föränderlig värld där nyheter sprids över så många olika digitala plattformar, berättelserna vi berättar är viktigare än någonsin. För att en sund demokrati ska fungera, journalistik måste vara både principiell och engagerande. Som nästa generation som kör nyhetslokaler, din rapportering måste vara informativ, underhållande och kapabel att hålla de kraftfulla till konto. Vår praktiska journalistikkurs lär dig hur du producerar så övertygande digitalt innehåll som video, ljud och text. Du lär dig på jobbet, arbetar i vårt 24-timmars multimediecenter med dess specialbyggda, branschstandard nyhetsrum och TV- och radiostudio, datoriserad radiostation och faciliteter för flerspårig ljudinspelning.

    • Derby, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Gå med i nästa generations talangfulla journalister, som producerar kraftfulla historier för den digitala nyhetsperioden. Du får stor praktisk erfarenhet i våra TV- och radiostudior och på arbetsplatsen.

    • Lublin, Polen

    Heltid, Deltid

    På Campus

    Som kandidat för journalistik och social kommunikation kommer du att vara beredd på arbete som journalist, reporter eller redaktör för att använda nätverkskommunikationsverktyg samla, redigera och välja nyheter; skapa radiorapporter och tv-dokumentärer; montage; såväl som för ledande politiska och reklamkampanjer! Vi erbjuder heltid och deltid studier.

    • France Online, Frankrike

    Deltid

    12 månader

    Distansutbildning

    Franska

    Diplomet syftar till att utbilda fransktalande studenter i de grundläggande principerna för journalistik, genom att tillhandahålla utbildning som är anpassad och användbar i det professionella sammanhanget i deras land. Licensen kommer att tillåta studenter att arbeta som journalist på ett pressföretag.