BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Journalistik och masskommunikation på deltid i bordeaux, Frankrike 2020/2021

Man tar en kandidatexamen genom att slutföra ett studieprogram vid det universitet eller den högskola man väljer att studera vid. Att göra detta kan ta tre till sju år beroende på var man studerar någonstans.

Inom journalistik kräver yrkesverksamma är villiga att söka information och skicka det vidare till allmänheten genom tidningsartiklar eller radio- och tv-sändningar. Journalistik är ett område som kräver individer att anordnas, hårt arbetande och detalj-orienterad.

Frankrike är för närvarande bland de 20 bästa länderna i termer av ekonomin på grund av deras utmärkta resultatorienterad högre utbildning inlärning. De flesta av kurserna vid universitet erbjuds i det franska språket. Frankrike har 60 offentliga och 100 privata högskolor.

Att vara ett storstadsområde i Frankrike, är Bordeaux city hem till över 200.000 invånare. Detta är hem för en stor vinindustri och vin mässan i världen. Bordeaux är också hem till universitetet i Bordeaux.

Be om information Kandidatprogram i Journalistik och masskommunikation på deltid i bordeaux i Frankrike 2020/2021

4 Resultat i Journalistik och masskommunikation, bordeaux Filter

Kandidatexamen i internationell handel och kommunikation

ISM University of Management and Economics
Kandidatexamen
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Det internationella affärs- och kommunikationsprogrammet har utformats genom att ta hänsyn till globala affärstrender som globalisering, företagskulturens mångkulturella karak ...

Läs mer

Ansvarig kandidat kommunikation

Formasup Campus
Kandidatexamen
<
Deltid
<
2 år
Franska
Campusstudier

Utveckla yrkeskunskaper deltagarna i strategiskt tänkande, vägledning och hjälp av comunication för att kunna utöva ansvariga kommunikationsfunktion.

Läs mer

Bachelor SPCom

Sup de Pub
Kandidatexamen
<
Heltid
Campusstudier

Efter att ha avslutat två års studier inom marknadsföring, kommunikation, grafisk konst eller design, kan studenter anmäla direkt i 3: e året av specialiserade studier: SPCOM ...

Läs mer

Bachelor Becom

Sup de Pub
Kandidatexamen
<
Heltid
Campusstudier

En 3-årig engelska Kandidatexamen i kommunikation tillgängliga för studenter med en studentexamen eller två år efter studentexamen studie

Läs mer