close

Filter

Visa resultat

Jämför kandidatprogram i Journalistik och masskommunikation på deltid i Bangladesh 2020

En kandidatexamen är ett kännetecken på högre utbildning. De som dedicerar tre till sju år av sitt liv till att studera på ett studieprogram kan få en kandidatexamen. En kandidatexamen kan man ta i en mängd olika ämnen inom humaniora och vetenskap. Journalistik avser att skriva om aktuella händelser för sända nyheter på radio eller TV, eller tryckta artiklar för tidningar och andra p… Läs mer

En kandidatexamen är ett kännetecken på högre utbildning. De som dedicerar tre till sju år av sitt liv till att studera på ett studieprogram kan få en kandidatexamen. En kandidatexamen kan man ta i en mängd olika ämnen inom humaniora och vetenskap.

Journalistik avser att skriva om aktuella händelser för sända nyheter på radio eller TV, eller tryckta artiklar för tidningar och andra publikationer. Journalister bidra till att stimulera och engagera allmänheten och hjälpa till att informera läsare och tittare i världen omkring dem.

Studera i Bangladesh erbjuder många möjligheter för studenter. Systemet för utbildning i landet är starkt subventionerad. Universitet, högskolor och skolor i Bangladesh erbjuder en levande, kreativ och utmanande miljö som ger möjlighet för eleverna att utveckla sin potential.

Börja idag Bästa kandidatprogrammen i Journalistik och masskommunikation på deltid i Bangladesh 2020

Läs mindre
format_list_bulleted Filter
Canadian University of Bangladesh
Dhaka, Bangladesh

TV-program ger studenterna med ett gyllene tillfälle att lära sig diversifierade aspekter av TV-journalistik, tv-produktion och filmskapande och kritik.

TV-program ger studenterna med ett gyllene tillfälle att lära sig diversifierade aspekter av TV-journalistik, tv-produktion och filmskapande och kritik. -
Kandidatexamen
Heltid
4 år
Engelska
Sep 2020
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här