BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Jordbruksvetenskap i Sydamerika 2020

En kandidatexamen är ett kännetecken på högre utbildning. De som dedicerar tre till sju år av sitt liv till att studera på ett studieprogram kan få en kandidatexamen. En kandidatexamen kan man ta i en mängd olika ämnen inom humaniora och vetenskap.

Jordbruksvetenskap omfattar många olika ämnen och kurser kan tas på skolor över hela världen. Tillgängliga ämnen inkluderar livsmedelsvetenskap, jordbruk, skogsteknik, agroekologi, veterinärmedicin, bioteknik, viltförvaltning och olika grödor.

Sydamerika Det gränsar i väster av Stilla havet och i norr och öster av Atlanten, Nordamerika och det karibiska havet ligger i nordväst. Den innehåller tolv suveräna stater Argentina, Bolivia, Brasilien, Chile, Colombia, Ecuador, Guyana, Paraguay, Peru, Surinam, Uruguay och Venezuela - och två icke-statliga områden - Franska Guyana, ett utomeuropeiskt territorium Frankrike, och Falklandsöarna , ett brittiskt territorium. Utöver detta, kan Trinidad och Tobago och theABC öar i Nederländerna också betraktas som en del av Sydamerika.

Se alla kandidatprogram i Jordbruksvetenskap i Sydamerika 2020

2 Resultat i Jordbruksvetenskap, Sydamerika Filter

Jordbruksteknik

Duoc UC
Kandidatexamen
Feb 2021
<
Heltid
<
4 år
Spansk
Campusstudier

Dessa yrkesgrupper är utbildade för att fungera som land administratörer som arbetar i markanvändning och jordbruksföretag; som markförvaltaren, mark arbetsledare, chef för fr ...

Läs mer

Bachelor of Science (Jordbruk)

University of Guyana
BSc
Sep 2020
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Bachelor of Science (Jordbruk)

Läs mer