BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Jordbruksvetenskap i Portugal 2020

En kandidat 's examen vid det framgångsrika slutförandet av en grundutbildning akademiskt program. Det är ofta den första graden en elev fått i sin akademiska karriär. Det tar normalt fyra års heltidsstudier för att tjäna en kandidatexamen.

Jordbruksvetenskap är ett studieområde som handlar om hur man bäst utnyttjar vatten- och markresurser för produktion av boskap, skogsprodukter, växter och grödor. Studenter som är intresserade av jordbruksvetenskap kan hitta program på universitet och högskolor runt om i världen.

Portugal officiellt Portugal är ett land som ligger i sydvästra Europa på Iberiska halvön. Portugal är 900 år gammal, och även om den har ett relativt litet område, spelade det en avgörande roll i världshistorien. Universidade do Porto är mest populär av utlänningar som består av 11% internationella studenter.

De mest populära kandidatprogrammen i Jordbruksvetenskap i Portugal 2020

2 Resultat i Jordbruksvetenskap, Portugal Filter

Grundexamen / examen i agronomi

Castelo Branco University of Applied Sciences
BSc
Okt 2020
<
3 år
Campusstudier

Utexaminerade i agronomi bör ha en uppsättning av specifika färdigheter som möjliggör programmet, samordna och genomföra verksamheten i växtodling och djurhållning i samband m ...

Läs mer

Examen i agronomi

Universidade de Évora
Kandidatexamen
Okt 2020
<
Heltid
<
3 år
Portuguese
Campusstudier

Denna studier syftar till att ge en solid och modern utbildning ger färdigheter speci fi cas i olika delar av jordbruket, med hänsyn till en hållbar användning av resurser och ...

Läs mer