BACHELORSTUDIES

Kandidatexamen i Jordbruksteknik 2020

En kandidatexamen ges en examen till studenter som bestämde sig för att bedriva grundutbildning i ett visst studieområde. De flesta deltagare kan slutföra ett kandidatprogram på tre till fyra år, men vissa individer tar så lång tid som sex till sju år för att slutföra läroplanen.

Vad är en kandidatexamen i lantbruksingenjör? Kurser i detta program fokuserar på att utveckla deltagarnas färdigheter inom jordbruksutveckling och teknik. Målet med detta program är att hjälpa individer att utveckla de färdigheter de behöver för att utföra en examen som ingenjör eller tekniker inom en bransch som har ett starkt behov av sådana färdigheter. Instruktörer kan fokusera på livsmedelsindustrins specifika och pressande behov, såsom produktion av råvaror, ekonomi, organisation, matsteknik och livsmedelsindustrins regler.

Personer som deltar i detta program tenderar att utveckla flera överförbara färdigheter. Till exempel har många akademiker en bra problemanalys och felsökningsfunktioner, som kan tjäna dem som ingenjör eller i någon annan position. Många elever har också en stark förståelse för livsmedelsindustrin och de behov som omger det.

Hur mycket en elev kan förvänta sig att betala för en kandidatexamen i lantbruksingenjör beror på ett antal faktorer. Den skola en student väljer att studera på, programmets varaktighet och levnadsutgifterna kan alla påverka den totala kostnaden för utbildningen.

Kandidater från detta program kan tycka att de har många lukrativa karriärmöjligheter tillgängliga för dem. En elev kan fortsätta att bli en jord- och vattenvårdare, energisystem och maskindesigner, mat- och bioprocessingenjör eller struktur- och miljöingenjör. Han eller hon kan hitta framgång inom jordbruksindustrin, ett tillverkningsföretag, den federala regeringen eller vid ett lärandeinstitut som professor eller lärare.

Individer har flera alternativ när det gäller var de går till skolan. För att lära dig mer om dina alternativ, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

5 Resultat i Jordbruksteknik Filter

Kandidatexamen i agroindustrial engineering

IPB University
Kandidatexamen
Jul 2020
<
Heltid
<
8 terminer
28 Apr. 2020
Engelska
Campusstudier

Läroplanen integrerar ingenjörs- och industriledning med miljövänlig processteknik, engagemang för att förbättra utbildningens kvalitet, till exempel genom att vinna Center Gr ...

Läs mer

Grad i mat och lantbruksingenjör

Universidad de Salamanca
Kandidatexamen
<
Heltid
<
4 år
Spansk
Campusstudier

Graden i Agri-Food Engineering börjar undervisas vid USAL i läsåret 2010-11, när verifieringsprocessen har passerat, och ersätter Agricultural Technical Engineer-studierna. De ...

Läs mer

Civilingenjörsutbildning

Universidad de Leon
Kandidatexamen
07 Sep 2020
<
Heltid
<
4 år
10 Jul 2020
Spansk
Campusstudier

Vi tränar utbildade yrkesverksamma att tillämpa teknik på agroindustrial, boskap, jordbruk och agro-miljöaktiviteter, med team av högt prestigefyllda lärare och praktik och ge ...

Läs mer

Kandidat i trä och digital övergång till produktion

Ecole Superieure Du Bois
Kandidatexamen
Sep 2020
<
Heltid
<
3 år
31 May 2020
Franska
Campusstudier

Bachelor in Wood and Digital Transition of Production utbildar treåriga pilotproduktionschefer i träbearbetningsindustrin som kan hantera komplexa processer och verktyg.

Läs mer

Kandidatexamen i jordbruksteknik

Mongolian University Of Life Sciences
Kandidatexamen
Aug 2020
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Oslagbart värde och ett uppdrag att hjälpa eleverna att bli etiska världsmedborgare. Allt på ett campus som är vänlig, uppmuntrande och hjälpsamma!

Läs mer