BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Jordbruksnäring i Kanada 2021

En kandidat 's examen vid det framgångsrika slutförandet av en grundutbildning akademiskt program. Det är ofta den första graden en elev fått i sin akademiska karriär. Det tar normalt fyra års heltidsstudier för att tjäna en kandidatexamen.

Ett agribusiness Programmet ger studenterna möjlighet att lära sig om den affärsmässiga sidan av jordbruk och jordbruk. Dessa program ger vanligtvis kurser affärs ämnen, till exempel marknadsföring och konsumentrelationer, med jordbruk specifika ämnen, till exempel växtbiologi och jordbrukspolitik.

Kanada är en nordamerikansk land som består av tio provinser och tre territorier. Beläget i norra delen av kontinenten, sträcker den sig från Atlanten till Stilla havet och norrut till Ishavet.

De mest populära kandidatprogrammen i Jordbruksnäring i Kanada 2021

2 Resultat i Jordbruksnäring, Kanada Filter

Kandidatexamen i jordbruksnäringen

University of Manitoba
BSc
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Agribusiness är verksamheten och ekonomi mat. Det är inriktat på alla de faktorer som påverkar hur mat resor runt om i världen, inklusive: finans, regeringens politik, interna ...

Läs mer

Ungkarl i internationella jordbruksnäringen (EED)

Aeres University of Applied Sciences
Kandidatexamen
Sep 2021
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Den stora internationella Agribusiness är ett program för studenter som söker en professionell karriär inom jordbrukssektorn med en internationell inriktning engelskspråkig. S ...

Läs mer