284 Kandidat Program i Italien for 2024

Kandidat Program i Italien for 2024Filter
    • Lecco, Italien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    • Milan, Italien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk, Italienska

    3-årskursen i Fashion Brand Management på Accademia del Lusso Milan syftar till att forma studenter till modepersonal med mycket överförbara färdigheter. Eleverna lär sig hur man förstår orsakerna till framgången eller misslyckandet av en modersamling med målet att öka ett modemärkes värde genom att stärka eller mer lämpligt definiera sin bild och förbättra annonseringskommunikationen för ett varumärke eller ...

    • Milan, Italien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Kursen i grafisk design fokuserar på utbildning av visuella kommunikationsexperter. Denna professionella figur arbetar på komplexa "kommunikationssystem" genom olika medier, med kunskap om avancerad redigeringsprogramvara, professionell utskrift och produktionsmetoder. De sammanhang som studenterna verkar i är grafiska designstudior som gradvis expanderar inom olika områden: produktdesign, kommunikation, mode, fotografi, men också företagskommunikation och designområden, förlag, webb, reklambyråer och tv -produktion.

    • Venice, Italien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Italienska

    Är du intresserad av främmande språk, litteratur, kulturer och civilisationer? Vill du lära dig mer om språkvetenskap och hur språkliga och kulturella identiteter byggs upp? Detta program ger dig möjlighet att stärka dina kunskaper i minst två språk och eventuellt ett tredje genom att välja bland fler än 20.

    • Rome, Italien

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    BA i företagsekonomi ger studenterna en utmanande läroplan i samband med en dynamisk inlärningsmiljö. Kurser betonar vikten av tydlig kommunikation och kräver projekt, rapporter och formella presentationer.

    • Gland, Schweiz
    • Milan, Italien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Ett bättre sätt att studera företagsekonomi; placera dig själv i framkant av övergången till mer hållbar praktik. Grunden för ditt kandidatprogram på campus är etablerad med trettiotvå allmän utbildning och affärskurser som studerats under dina tre år på SUMAS.

    • Online

    Heltid

    3 år

    Distansutbildning

    Engelsk, Italienska

    Högskoleexamen syftar till att utbilda proffs som kan delta i analys, design, implementering och systemhantering inom datavetenskap, automation och managementteknik.

    • Syracuse, Italien

    Heltid

    9 månader

    På Campus

    Engelsk

    The International Year One är ett program som erbjuds gemensamt av den Italian Academy och MADE Design School som ger studenter den unika möjligheten att registrera sig för det första året av kandidatprogrammet i design, mode eller visuell konst med kurser på engelska. När de är klara kommer internationella studenter att nå en mellannivå i italienska och få ECTS-poäng för att överföras till något europeiskt universitet eller kommer att erbjudas garanterad progression till det andra året av MADE Bachelor degree-programmen.

    • Turin, Italien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Italienska

    Upptäck Innovationsdesignkursen för företag, kultur och samhälle på IAAD , ett av de ledande internationella designinstituten. Genom ett unikt tvärvetenskapligt tillvägagångssätt i panoramat av universitetsutbildning, kommer denna kurs att guida dig i en värld av innovation och design, så att du kan skapa kreativa och hållbara lösningar för samtida utmaningar, såsom hållbarhet, av transformativa processer inom företag och urbana och territoriella omvandlingar. Du kommer att förvärva transversella färdigheter och verktyg från områden som Management och Samhällsvetenskap (antropologi, sociologi, systemanalys), för att kunna analysera och kontextualisera de utmaningar som ska ställas inför, även behärska metoder användbara i projektdefinition och ledning. Förbered dig på att omvandla idéer till verklighet och bidra till sociala och ekonomiska framsteg genom nya tillvägagångssätt för lärande, som kopplar samman teoretiska ögonblick med praktiska jämförelser med förändringsaktörer. Gå med oss och bli en innovationsdesigner!

    • Perugia, Italien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk, Italienska

    Kandidatexamen i internationella studier för hållbarhet och social trygghet, utvecklad ur en transdisciplinär synvinkel och med en hög grad av internationalisering, är utformad för att fördjupa temat hållbarhet i dess klassiska tre dimensioner av de ekonomiska, miljömässiga och sociala sfärerna, i i enlighet med de vägledande principer som utvecklats av FN (Agenda 2030 för hållbar utveckling).

    • Rome, Italien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Kandidatexamenskursen i International Business Administrations International Finance läroplan ger solida grundläggande kvalifikationer i finansiell dynamik i företag, såväl som de nödvändiga nödvändiga förmågorna för att gå med i yrkesvärlden.

    • Pontedera, Italien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Italienska

    En kurs för att utveckla visuella, digitala och kreativa färdigheter och förvärva ett brett spektrum av kompetenser. Under de tre åren, fullständiga praktikperioden, hanteras alla professionella aspekter, från kommunikationsmekanismer till de mest innovativa grafiska instrument, webbdesign och marknadsföring, för utbildning av en kreativ och original figur som har tekniska färdigheter och en estetisk känslighet i takt med vår tids kultur. Börja från Fashion World för att påverka alla områden och definiera strategier med en innovativ strategi för att få företag att växa, marknadsföra produkter och tjänster med effektiv, känslomässig och övertygande kommunikation med betydande effekter.

    • Bolzano, Italien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk, Tysk, Italienska

    Fakulteten för design och konst erbjuder en treårig kandidatexamen i design och konst, Major i Design representerar 180 poäng.

    • Turin, Italien

    Heltid, Deltid

    3 år

    På Campus

    Italienska

    Att bygga en hållbar relation mellan människor och miljö. Du kommer att bli en miljöingenjör, ett proffs med en mycket tvärgående och mångsidig profil. Miljöfrågornas komplexitet kräver gedigna baskunskaper, mångvetenskaplig kompetens och en inställning till innovation.

    • Paris, Frankrike
    • Madrid, Spanien
    • + 3 more

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    En unik möjlighet att uppleva interkulturell förvaltning första hand genom att leva och studera i tre olika länder över tre år.