Kandidatexamina i Israel

Sök bland de mest populära kandidatprogrammen i Israel 2018/2019

Master

Israel rankas trea i världen för antalet högskoleexamina per capita, på 20 procent av befolkningen. Tel Aviv University och Hebrew University i Jerusalem rankas bland världens 's 100 bästa universiteten i enlighet med Times Higher Education. Kandidat elever i Israel kan välja mellan ett antal program i de fria konsterna, naturvetenskap, samhällsvetenskap, teknik och mycket mer. Universitet i Israel betona vikten av att lära teoretiska och praktiska grunder, sedan tillämpa dem i specialiserade problemlösning uppgifter för att förbereda studenterna för arbete eller vidare utbildning inom sitt område.

Antagning till universitet i Israel är baserad på den sökandes 's akademiska och yrkesmässiga rekord, med särskild uppmärksamhet till relevant prestanda när det gäller ämnet. För studenter från icke-engelskspråkiga länder, bevis på kompetenta språkkunskaper kan krävas.Kandidatprogram senaste tre åren i Israel, varefter eleverna kommer att delas ut sin examen. Vissa förutsättning kurser kan krävas i vissa studier spår, särskilt i matematik och vetenskap relaterade ämnen.

Om du tror att en Kandidatprogram i Israel låter som ett stort nästa steg på din väg mot en givande karriär, rulla ner för att läsa mer. Du kan begära att information ska skickas till dig direkt från universiteten, på bara några minuter med hjälp av en lämplig webbformulär.

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för Kandidatexamen Master Israel.  Testa vår kategori BSc Master istället.

Sök efter liknande program här