$close

Filter

Visa resultat

Se kandidatprogram i Internationella relationer i Guatemala 2021/2022

En kandidatexamen utfärdas till studenter som uppfyller de nödvändiga kraven vid den högskola eller det universitet de studerar vid. Kraven omfattar tre till sju års studier med specifik fokus på ett ämne, det som vanligen kallas studentens "major", eller huvudämne.Liksom statsvetenskap handlar studiet av internationella relationer om kopplingarna mellan statliga och icke-statliga aktörer… Läs mer

En kandidatexamen utfärdas till studenter som uppfyller de nödvändiga kraven vid den högskola eller det universitet de studerar vid. Kraven omfattar tre till sju års studier med specifik fokus på ett ämne, det som vanligen kallas studentens "major", eller huvudämne.

Liksom statsvetenskap handlar studiet av internationella relationer om kopplingarna mellan statliga och icke-statliga aktörer i världen. Emellertid ses denna typ av studier vanligen i samband med komplexa sociopolitiska frågor såsom interventionism och terrorism.  

Det finns flera privata universitet som kan hittas i hela Guatemala. Trots detta har det fortfarande några av de lägsta läskunnighet i hela Centralamerika. De som vill studera i detta land kan behöva betala högre undervisning på grund av de privatiserade skolsystem.

De mest populära kandidatprogrammen i Internationella relationer i Guatemala 2021/2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i Guatemala
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
Universidad Galileo de Guatemala
Guatemala City, Guatemala

Bli en internationalist och bli med i viktiga nationella och internationella institutioner inom internationellt samarbete och PR.

Bli en internationalist och bli med i viktiga nationella och internationella institutioner inom internationellt samarbete och PR. -
Kandidatexamen
Heltid
4 år
Spansk
Campusstudier