close

Filter

Visa resultat

Se kandidatprogram i Internationella affärer 2021 i Radnor i USA

En kandidat 's examen vid det framgångsrika slutförandet av en grundutbildning akademiskt program. Det är ofta den första graden en elev fått i sin akademiska karriär. Det tar normalt fyra års heltidsstudier för att tjäna en kandidatexamen.Internationella affärer hänvisar till den kommersiella verksamhet som omfattar transaktioner av tjänster eller varor över två olika gränser.… Läs mer

En kandidat 's examen vid det framgångsrika slutförandet av en grundutbildning akademiskt program. Det är ofta den första graden en elev fått i sin akademiska karriär. Det tar normalt fyra års heltidsstudier för att tjäna en kandidatexamen.

Internationella affärer hänvisar till den kommersiella verksamhet som omfattar transaktioner av tjänster eller varor över två olika gränser. Studenter som är intresserade av denna typ av arbete kan välja att gå kurser som fokuserar på både affärsmässiga och kulturella frågor.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Be om information Kandidatprogram i Internationella affärer i Radnor i USA 2021

Läs mindre
format_list_bulleted Filter
Cabrini University
Radnor , Amerikas förenta stater

Förbered dig på en mängd olika karriärer som arbetar i den alltmer globala, sammanlänkade affärsmiljön med en major eller minor i International Business.

Förbered dig på en mängd olika karriärer som arbetar i den alltmer globala, sammanlänkade affärsmiljön med en major eller minor i International Business. -
Kandidatexamen
Heltid
Engelska
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här