BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Internationella affärer i Taiwan 2021

En kandidat 's examen vid det framgångsrika slutförandet av en grundutbildning akademiskt program. Det är ofta den första graden en elev fått i sin akademiska karriär. Det tar normalt fyra års heltidsstudier för att tjäna en kandidatexamen.

Internationella affärer hänvisar till den kommersiella verksamhet som omfattar transaktioner av tjänster eller varor över två olika gränser. Studenter som är intresserade av denna typ av arbete kan välja att gå kurser som fokuserar på både affärsmässiga och kulturella frågor.

Taiwan (traditionell kinesiska: 台湾 eller 台湾, förenklad kinesiska: 台湾 Tai WAN) är en nation som är hem för mer än 23 miljoner människor och är ett av de mest tättbefolkade platser i världen. Den mest prestigefyllda universitet är National Taiwan University.

De mest populära kandidatprogrammen i Internationella affärer i Taiwan 2021

2 Resultat i Internationella affärer, Taiwan Filter

Bachelor of International Business

Nanhua University Institute of International and Cross-Strait Affairs
Kandidatexamen
22 Feb 2021
<
Heltid
<
4&nbsp;-&nbsp;6 år
02 Jan 2021
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

Design- och undervisningsfilosofin för vår läroplan följer vårt skolmotto, "Buddhist Wisdom as the Anchor." Detta representerar universitetets vision såväl som riktningen för ...

Läs mer

Kandidatexamen i internationell handel och handel

Ming Chuan University
Kandidatexamen
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Uppdraget för International Business and Trade-programmet i International College är att främja global vision i både lokala och internationella studenter. Dessutom utvecklar v ...

Läs mer