BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Internationella affärer 2021 i Canterbury i Storbritannien

Kandidatexamina från ackrediterade högskolor och universitet kan vara viktiga trappsteg mot en framgångsrik karriär.Den vanligaste typen av grundutbildningen är en ungkarl 's examen, vanligen beviljas efter fyra års framgångsrik studie

Internationella affärer hänvisar till den kommersiella verksamhet som omfattar transaktioner av tjänster eller varor över två olika gränser. Studenter som är intresserade av denna typ av arbete kan välja att gå kurser som fokuserar på både affärsmässiga och kulturella frågor.

UK, Storbritannien är mer än 300 år gammal och består av fyra konstituerande länder: England, Skottland, Wales och Nordirland. Storbritannien har varit ett centrum för lärande för de senaste 1000 åren och har många gamla och framstående universitet. Utländska studenter utgör en betydande andel av studenterna vid brittiska universitet.

Canterbury är en historisk katedral stad, och namnet betyder "Kent människor 's fäste ". Det är hem till fyra universitet och flera högskolor som täcker 25% av den vuxna befolkningen i Canterbury.

Be om information Kandidatprogram i Internationella affärer i Canterbury i Storbritannien 2021

1 Resultat i Internationella affärer, Canterbury Filter

BSC (Hons) International Business

Kent Business School, University of Kent
Kandidatexamen
<
Heltid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;6 år
Engelska
Campusstudier

Detta program ger en insatt i verksamheten och specialistkunskaper och färdigheter i internationella affärer.

Läs mer