BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Internationella affärer i Mexiko 2021

Man tar en kandidatexamen genom att slutföra ett studieprogram vid det universitet eller den högskola man väljer att studera vid. Att göra detta kan ta tre till sju år beroende på var man studerar någonstans.

Internationella affärer är ett akademiskt område som förbereder studenterna för arbete på den globala marknaden. Vanliga kurser kan inkludera produktion utomlands, entreprenörskap, tvärkulturella frågor, ledning och verksamhet. Kurser kan tas som en del av ett studieprogram i företagsekonomi eller som ett komplement till ett annat studieområde.

Mexiko, officiellt Mexikos förenta stater, är en federal konstitutionell republik i Nordamerika. Arbeta kan kräva ett arbete visum, vilket är svårt att få om du bara vill frilans för en kort tid. De flesta av de statligt finansierade universitet på borgmästare städer (delstatens huvudstad) har korta kurser om historia, gastronomi och kulturella ämnen, de flesta av dem är nästan gratis.

De mest populära kandidatprogrammen i Internationella affärer i Mexiko 2021

2 Resultat i Internationella affärer, Mexiko Filter

Ungkarlar i internationella affärer

University Of Colima
Kandidatexamen
<
Heltid
<
8 terminer
Engelska
Campusstudier

De Bachelors i International Business från University of Colima, syftar till att ge studenten med en uppsättning av verksamhet, ekonomiska och administrativa och finansiella t ...

Läs mer

A-STATE Queretaro
BSc
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

ITEP Academic * 550 SAT-poäng (totalt och på läsnings- och skrivsektioner) 5, 6 eller 7 på engelska: litteratur eller språk och litteratur IB (International Baccalaureate) Avs ...

Läs mer