BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Internationella affärer 2021 i ottawa i Kanada

En kandidatexamen är en eftergymnasial examen efter avslutad 120 högskolepoäng. Det tar oftast åtta terminer för att slutföra en kandidatexamen. När du fyller en kurs, kandidater måste studera allmänna kurser och valde en stor specifikt ämne. En kandidatexamen kan också kallas en studentexamen i vissa länder.

Utexaminerade av Bachelor i International Business kommer att kunna ta ansvar i olika positioner i företag som har en internationell närvaro. Graden kommer att introducera studenterna till olika ämnen som finns inom företagen i internationella miljöer. Dessa inkluderar främmande kultur, ledning och språk.

Kanadensare lägger stor vikt vid att lära, och har utvecklat en förstklassig utbildningssystem med hög standard. Inte bara ger Kanada en säker, ren miljö, men det har konsekvent rankats som en av världens bästa platser att leva i termer av livskvalitet av FN.

Ottawa är erkänd som en av de bäst utbildade städerna i Kanada. Nästan hälften av befolkningen har examen från olika universitet och högskolor. Den huvudsakliga högre utbildning institution-universitetet i Ottawa och Carleton University har bidragit till detta både direkt och indirekt.

Be om information Kandidatprogram i Internationella affärer i ottawa i Kanada 2021

1 Resultat i Internationella affärer, ottawa Filter

Bachelor of International Business (BIB)

Carleton University Undergraduate
Kandidatexamen
08 Sep 2021
<
Heltid
<
4 år
01 Apr. 2021
English (Canada)
Campusstudier

Sprott School of Business erbjuder en kandidatexamen i internationellt företagande som är erkänt som ett ledande program inom internationell företagsutbildning. Med fokus på i ...

Läs mer