close

Filter

Visa resultat

Se kandidatprogram i Internationella affärer 2021 i Wiener Neustadt i Österrike

Man tar en kandidatexamen genom att slutföra ett studieprogram vid det universitet eller den högskola man väljer att studera vid. Att göra detta kan ta tre till sju år beroende på var man studerar någonstans.En kandidatexamen i International Business kommer att introducera studenterna till olika individer som arbetar med företag i en internationell miljö. Dessa inkluderar förvaltning, fr… Läs mer

Man tar en kandidatexamen genom att slutföra ett studieprogram vid det universitet eller den högskola man väljer att studera vid. Att göra detta kan ta tre till sju år beroende på var man studerar någonstans.

En kandidatexamen i International Business kommer att introducera studenterna till olika individer som arbetar med företag i en internationell miljö. Dessa inkluderar förvaltning, främmande kultur och språk. Utexaminerade kommer att kunna ta ansvar i olika positioner i företag som har en internationell närvaro.

Österrike, officiellt Republiken Österrike är en federal republik och en stat av uppskattningsvis 8.470.000 människor i Centraleuropa.

Denna stad har en rik utbildning historia. Australiens största och den första handelshögskolan-Fachhoschule, liksom Engineering Center-yrkeshögskola Wiener Neustadit, ligger här.

Be om information Kandidatprogram i Internationella affärer i Wiener Neustadt i Österrike 2021

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
University of Applied Sciences Wiener Neustadt
Wiener Neustadt , Österrike

Business Consultancy International (BCi) är ett högkvalitativt och utmanande företagsstudieprogram som helt och hållet lärs på engelska.

Business Consultancy International (BCi) är ett högkvalitativt och utmanande företagsstudieprogram som helt och hållet lärs på engelska. -
Kandidatexamen
Heltid
6 terminer
Engelska
Sep 2021
07 Jun 2021
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här