BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Internationell rätt 2021 i Ozanköy i Cypern

En kandidatexamen är ett kännetecken på högre utbildning. De som dedicerar tre till sju år av sitt liv till att studera på ett studieprogram kan få en kandidatexamen. En kandidatexamen kan man ta i en mängd olika ämnen inom humaniora och vetenskap.

För studenter som är intresserade av regeringens politik och genomförandet av reglerna, kan internationell rätt vara en givande koncentration. Som världens samverkar genom industri och förhandlingar är specialister som behövs för att skydda varje nation eller parti.

Cypern har en subventionerad och studenter med barn högskoleutbildning. Den har tre offentliga och fyra privata universitet. De statliga universiteten är Cyperns universitet, Open University of Cyprus och Cyprus University of Technology. Landet har en internationell gemenskap därmed språkbarriären kanske inte vara en utmaning för eleverna.

Be om information Kandidatprogram i Internationell rätt i Ozanköy i Cypern 2021

1 Resultat i Internationell rätt, Ozanköy Filter

Kandidatexamen i internationell rätt

Cyprus Science University
Kandidatexamen
Feb 2021
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Cyprus Science University är stolta över att presentera ett internationellt lagsprogram som uppfyller behovet av ett internationellt tillvägagångssätt för juridik, som består ...

Läs mer